nedirr? ne değildir?

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.310
448
kızlar bu pek dert sayılmaz ama akıl alabileceğim biri yok çevremde size danışmak istiyorum.ben temmuz ayında evlenicem ama korunma yöntemleri hakkında pek bir bilgim yok.Acaba jinekolog a gidip böyle bir şeyi danışsam komik mi olur ya da bana anlatır mı bana uygun olan yöntemleri? internette araştırma yapıyorum ama przvtf harici diğerlerini pek anlamadım hap nasıl kullanılır iğne nasıl bir şey falan? :(

Benim arkadaş sağlık ocağına gitti ve yasmin vermiş evlenmeden 2ay öncesinde başlamış. Sende bir doktora gözük istersen komik bi durum değil merak etme, herkes bu yollardan geçiyor.

Benim arkadaş sağlık ocağına gitti ve yasmin vermiş evlenmeden 2ay öncesinde başlamış. Sende bir doktora gözük istersen komik bi durum değil merak etme, herkes bu yollardan geçiyor.

bazı doktorlar o kadar gıcık ki sanki bir sürü derdim varken sana hocalık mı yapıcam triplerine giricekler gibi gelio.hele sağlık ocağını düşündüm de :( evlilik raporu için gittim bi adamı koymuşlar oraya doktor demeye bin şahit ister :/ belki özel bi hastaneye gidebilirim danışmak için .

bazı doktorlar o kadar gıcık ki sanki bir sürü derdim varken sana hocalık mı yapıcam triplerine giricekler gibi gelio.hele sağlık ocağını düşündüm de :KK43: evlilik raporu için gittim bi adamı koymuşlar oraya doktor demeye bin şahit ister :/ belki özel bi hastaneye gidebilirim danışmak için .

Özel hast. daha mantıklı , daha saygılı ve daha hoşgörülü yaklaşımları var.

Back
X