Nee hala bekar misin dedi :(

gamzelim123

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
100
46
298
35
Almanya
Kizlar dün 15 yildir görmedigim orta okul arkadasimi gördüm, o evlenmis iki cocugu olmus. Bana sordu evlendinmi hayir dedigimde aynen bu tepkiyi verdi bide yazik dedi. Ben cok üzüldüm yasim 28 :(( paylasmak istedim

aman terbiyesizin yaptığına bak.yaşın çok güzel bir yaş iki cocuğu olması hiç mühim değil bakalım onlar nasıl bir insan olacak.senin geride kaldığın hiç birşey yok belli olmaz evlilik hayatınla sen onu geride bırakacak duruma gelebilirsin. o onun terbiyesizliği

ben her gün yaşıyorum ''evlen evlen'' baskılarını sanki evlensem benim hayatımı onlar yaşayacak millete göre ne kolay ya evlen demek
ona mı kalmış senin hayatın
belki evlenmek istemiyorsun nolmuş yani
ay nefret ediyorum şöyle boşboğaz tiplerden ya
:47::47::47::47::47:

Kizlar dün 15 yildir görmedigim orta okul arkadasimi gördüm, o evlenmis iki cocugu olmus. Bana sordu evlendinmi hayir dedigimde aynen bu tepkiyi verdi bide yazik dedi. Ben cok üzüldüm yasim 28 :(( paylasmak istedim

Canim uzuldugune deger mi? Yarasi olmasa seni yaralamaya calizmazdi. Bence asil o seni kiskandi, disavurumu bu sekilde oldu.
Dusunsene birkere onun bir suru sorumlulugu var, ozgur degil ve yeni birini tanimak, evliligin ilk zamanlari gibi onun cok gecmisinde kalan heyecanlar, senin onunde seni bekliyor :8:

Son düzenleme:
Takma kafana canim. İnsanlari anlamak zor. Evlenene kadar evlen evlen diye baski yaparlar.evlenirsin cocuk cocuk diye baski yaparlar. Cocuk olur ikinci olsun demeye baslarlar. Yani insanlarin istekleri kiyaslamalari
hic bitmez.

Cok var onun gibilerden sanki erken evlenipte bisey olmus sanirlar kendilerini..takma bosuna..ne var eskidenmis erken evlenmek simdi evlilik yasi yukseldi.bende 31olucam bikac aya hala bekarim..ama istiyorum tabiki..sen hayatindan memnunsan onun dedigi bi kulagindan girsin digerinden ciksin canim bosverrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O evlenmiş , boyu mu uzanmış? Başı göğe mi ermiş?

aklı başında hiç kimse evlenmedin mi yazıııık demez yani arkadaşınız latife yaptı sanırım siz yanlış anlamışsınız bence yahu bu devirde evlenenler sakın evlenmeyin diye feryat figan ediyo takmayın hiç bekarlık gibisi varmı yahu :64::64::64:

Hayatin evlenmekten ibaret oldugunu sanan arkadasina yazik diyesim geldi benim de, umarim evliligi bir omur devam eder yoksa bu dusunce yapisi ile bosluktan birsey olmaz onun icin yasam.
Boyle ne dedigini bilmez, sizi anlamaktan uzak kisilerin yorumlarini da dikkate alip uzulmenize degmez

Arkadaşınız evlendiğine pişman sanırım bunu da sizi üzerek bastırmaya çalışmış gibi geldi, yaşınızda ne var 28 daha nedir ki, saçmalamış resmen, boşuna üzülmüşsünüz, keşke sizde asıl sana yazık bu yaşta iki çocuk zordur deseydiniz.

o arkadaşım dediğin kişi gayet kompkleksli bir insanmış, seni gayet normal bir durum yüzünden üstelik de senin elinde olmayan bir durum yüzünden ezmeye kalkmış, sanırım kendisi için hayatta evlenmekten daha önemli bir şey yokmuş, bu işler nasip işi sanki sen istemez miydin uygun birisinin çıkmasını ama karşıdaki dangalaklar bunu düşünmüyor işte kapasite bu kadar, 50 yaşında evlenmemiş tipler de var onları görse oturup ağlayacak o zaman, bir de kimin ne olacağı belli olmaz o bugün evli 2 çocuk sahibi olabilir ama öyle birşey olur ki onun karşısına geçer yazııııık diyiverirler görür o zaman canını sıkma evlenip evlenmemek Allahın emri sabret

ağzı olan konuşur. yerinizde olsaydım "evet bekarım ama sen çok çökmüşsün ya, sorunların mı var canım, kıyamam gel oturalım şöyle az konuşalım ee tabi sende haklısın gencecik yaşta bunca sorumluluğun var, evlilik zor olsa gerek "der, psikolojisiyle oynardım...:47: çünkü öyle konuşanlara böyle cvp verilmelidir.

Hayatta evlenmekten baska basarisi olmayan insanin verecegi tepkiyi vermis. Asil arkadasina yazik koca bulmayi marifet saymis. Size ancak onun seviyesine inerseniz yazik olur. Ben boyle tiplerle muhatap olmam size de tavsiye ederim

Bende aynı yaştayım seninle, evliyim.
Ama çocuğum yok.
Her gören çocuk yok mu doğur artık diyor.
Ben ne diyorum peki?
Evlenir evlenmez çocuk yapacak kadar boş biri değilim...( yanlış anlaşılma olmasın, sadece karşımda ahkam kesen insanlara bebde aynı küstahlıkta cevap vermek istediğim için böyle laf sokuyorum yoksa herkesin kendi hayatı...)
Bekarken biri yok mu...
Nişanlıyken düğün ne zaman?
Evlilikten çocuk yok mu?
Ilk çocuktan sonra ikinci ne zaman, araları az olsun arkadas olurlar falancanın dıdısının eltisi öyle yaptı bık bık bık.
Ikinci olur, e artık doğurma...
Demem o ki, boş boğaz insanlar hep hayatımızda var olmaya devam edecekler.
Her evlenen çocuk yapmak zorunda olmadığı gibi, her bekar da evlenmek zorunda değil...
Kime ne?
Takma kafana.Patavatsız insanlara sinir oluyorum!..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayatı evlenmekten ibaret sanan, evlenince çağ atladığını zanneden zihniyeti kınıyorum. Arkadaşınıza acıdım, bu kadar sığ olduğu için. Herkes evlenmek zorunda değil, toplumun dayatmalarına uymak zorunda değilsiniz zira evlenmek bir meziyet değil. Nikah defterine imza atmaktan daha önemli şeyler var hayatta mesela bir şeyler üretebilmek, ya da akademik başarılara ve iş yaşamında başarılara imza atmak gibi. İnsanın kalbinin ve fikirlerinin uyuşacağı insanı bulduğunda elbette evlenme zamanı gelir ama bunun bir yaşı olduğuna inanmıyorum.

Her sey zamani gelince olur canim.ayrica yasin cok genc daha icin rahat olsun..bosver o yarim akilliyi :)

Sacmaliktan baska bisey degil ben olsam verirdim agzinin payını, birde sustunuz mu siz? Bende 29 yasindayim, hatta 30 olcam 7 ay sonra. Ne varmis sizin yasinizda? Cok kizdim arkadasiniza, size boyle konusmaya hakki kendisinde bulduguna gore yazik ina baya cahil ve dar gòrüsluymus, ayrica nisanlimla 28 yasimda tanistik,, gec degil, bence benim icin zamaniydi sadece, kimi daha erken hazir hisseder kendini kimi daha gec.

Ayrica 33-29-30-26-31 yasinda bekar arkadaslarim var, hepside birbirinden guzel ve bekar, o arkadaşın bu insanlara deseydi keske size diyebildigini:) yerin dibine sokarlardi 2 cümleyle

Son düzenleme:
Back
X