• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neee Ramazan Miiii?

İftar o kadar geç açılıyorki zaten o saate kadar pilim bitmiş oluyor ben bu sebeple birkaç senedir misafir çağırmıyorum bunun yerine ihtiyaç sahibi ülkelerde iftar yemeği veriyorum iftar paketi ve çocuklar için bayramlık hediye yolluyorum geçen yıl bir kaç kişi birlesip gazzede iftar verdik inşallah bu senede iftar yemeği iftar paketi ve bayramlık hediye yollamayı düşünüyorum en makbulu budur bence illakide hep birlikte iftar olsun isterseniz biz arkadaşlar herbirimiz evde bir çeşit yapıp birlikte iftar yaparız böylede çok güzel oluyor

Aaa ne kadar düşünceli bir davranış çok hoş. Keşke sadece Ramazanlarda değil her zaman yemek gönderebilme, yardım etme şansımız olsa.

kızlaaar yorumlarınız ıcın ayrı ayrı tesekkur ederim. Köfteyi hazırlayıp, şekil verip, öylece atıyorsunuz buzluğa öyle mi? Şekil verince yapışır mı ki? Ooof çok cahilim buzluk konusunda

Evet sekillendirip buzdolabi posetleriyle koyuyorum

Bence bu sene hamileliginizi kullanıp rahat bir nefes alıp dinlenin bende hamileyim son günlerin gerçi ama oruç tutmayacagim tutamam yani bebeğime yazık Kıyamam onu aç bırakmaya sonuçta artık kocaman bi bebek ve benim yediklerimle besleniyor .

Size gelirsek oruç tutmayın Hele de ilk 3 ay tam oluşum zamanı aksine ceviz fındık badem yemelisiniz bol sebze çünkü beyin gelişiyor el kol vs zaten misafir konusunu es geçiyorum aksine senin agirlaman yerine birilerinin gelip sana yardim etmesi lazım ne misafir agirlamasi

Pratik fırın yemeği yap hem göz de doyurur

At fırına o pişerken de pilav

Düdüklüye çorba

Meze salata vs de idare et

Haşla mercimek nohut fasulye doğra maydanoz baharat yağ limon çeşit çeşit salata oldu bile

Kavur şehriye dereotu vs doğra ister yoğurtla ister limonla

Tatlı de irmik tatlısı dondurma vs

Sabahtan yap at dolaba

Şimdiden de börek sar sarma sar at buzluğa
Vay be ne tarifleri bunlar, ben çok beceriksizim herhalde hiçbirşey anlamadım :eek:

cook zekı gordum sızıı, kesınlıkle haklısınız, gozumde canlandı su an hazırlarıda :)) cok cook sagol canım

bende aralarına buzdolabı poşeti koyuyorum. Hımm bilmiyorum dediniz diye uyarayım sakın alüminyum folya koymayın aralarına donmuşken yapışıyor köftelere..

Arkadaşlar zor tarif değil bunlar hepsi çok basit.Yemek sitelerinde hepsinin tarifi var.Bende hamur yoğurup lahmacun yapıyorum bir sürü,pişi yapıyorum,börek yapıyorum.Hazır yufka almıyorum artık,salata tarifleri zaten basit. Ha gayret herkes yapabilir

Back
X