neeee ikizlerim mi oluyor!!!

coco_cambo

irem derici ağızlı kadın :)
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2013
2.460
2.493
448
tek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.:rolleyes::rolleyes:

sevdıgım işime veda etme ıhtımalım,tek maaşla kredı borclarıyla boğuşma düsüncelerim..herşeyın çifter hali,çift harcamalar,,sosyal hayatın en az 3 sene unutulması....şimdiden 5 kılo alışım..bıtmek bılmeyen yemek yeme durumlarım

sevındım ama sudan cıkmış balık gıbıyım..benımle bu durumları yasayanlar nolur akıl fıkır ne verırsenız verın ..nasıl yaptınız?zorlukları,gecım sıkıntısıyla nasıl baş ettınız?ıtanbul gıbı bır yerde 1800 gıbı tek maaşla ıkız cocuk nasıl olur..;?zıra ınanılmaz cahılım bu konularda

hayirli olsun canim güle güle büyüt insallah...
zor olur elbette ama vardir mutlaka bundada bi hayir

tek cocuk beklerken 8.hafta sonunda dun ıkızlerımın olacagını ogrendım..şaşkınlıgımın haddı hesabı yok.:rolleyes::rolleyes:

sevdıgım işime veda etme ıhtımalım,tek maaşla kredı borclarıyla boğuşma düsüncelerim..herşeyın çifter hali,çift harcamalar,,sosyal hayatın en az 3 sene unutulması....şimdiden 5 kılo alışım..bıtmek bılmeyen yemek yeme durumlarım

sevındım ama sudan cıkmış balık gıbıyım..benımle bu durumları yasayanlar nolur akıl fıkır ne verırsenız verın ..nasıl yaptınız?zorlukları,gecım sıkıntısıyla nasıl baş ettınız?ıtanbul gıbı bır yerde 1800 gıbı tek maaşla ıkız cocuk nasıl olur..;?zıra ınanılmaz cahılım bu konularda
Ayyy cok sevindim Allah kolaylik versin insallah bereket getirsinler evinize:D

Ayyy ne olursa olsun cok guzel ıkızler :) allah yardım eder rızkını verır saglıklı olsunlar ınsallah. Allah yardımcınız olsun

maddi anlamda olur mu olmaz mı bilemem ama Rabbim inşallah bereketiyle getirir evlatlarını ...RAbbim biz olmayanlara da nasip etsin inşallah..çok sevindim bebeklerine..

Başlık çok tatlı olmuş :KK19:
Çok güzel bir duygu olsa gerek, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin, bereketleriyle gelsinler... :KK46::KK46:

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. . Çifte mutluluk buna denir. .
Allah herşeyin bir kolaylığını verir inş. Çocukların kıyafetlerini indirimlerden almaya çalışırsınız işten çıkmadan biraz kenara koymaya çalışın. . Ailelerinizde destek olursa çok rahat kalkarsınız altından .. .

ay ne güzel... Allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin... ben çocuk sahibi değilim ama içinizdeki korkunun normal olduğu düşüncesindeyim....

bir arkadaş üçüzmüş. o zaman çok ultrason falan yok tabi. doğum hanenin önünde bekleyen babasına hemşire çıkıp çıkıp haber veriyormuş. 1 oğlunuz oldu. daha sonra 1 kızınız oldu. hemşire tekrar çıkıp 1 kızınız daha oldu derken, adam bayılmış:KK45:... maaş az. korkmuş.... daha sonra adam daha iyi işe girmiş. durumları iyiydi...

İkiz ne güzel işte bir taşla iki kuş misali.:KK53:Zorlukları illaki oluyor ama maddi anlamda değil.Mevlam kısmetlerini veriyor merak etme.Ama yorulacak mıyım dersen;
-evet biraz yorulacaksın.En yakın arkadaşımın ikizleri var maşallah büyüdüler.
Bazen bana diyorki bak ben olayı tek seferde çözdüm derdine yan.:KK53:Benim bir kızım var.
Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim.

Allah sağlıkla ve huzurla büyütmeyi nasib etsin canım..
Kaygılanma şimdiden Allah bereketini verir inşallah...

çok sağolun kızlar ıyı dıleklerınız ıcın.Alllah ıkız ısteyen herkese ıkız evlatlar versın gercekten şaşkınlık mutluluk suan hangısını yasıyorum bılmıyorum....

uykuya hıc bı zman meyılım yoktu bı ondan yana şanslıyım heralde tokezlemem belkı ama onlara ıyı bır gelecek sunmak ve ondan ote ıkız gebelık sıkıntılı bı sureç oooffff kafam lımonata oldu valla

çok sağolun kızlar ıyı dıleklerınız ıcın.Alllah ıkız ısteyen herkese ıkız evlatlar versın gercekten şaşkınlık mutluluk suan hangısını yasıyorum bılmıyorum....

uykuya hıc bı zman meyılım yoktu bı ondan yana şanslıyım heralde tokezlemem belkı ama onlara ıyı bır gelecek sunmak ve ondan ote ıkız gebelık sıkıntılı bı sureç oooffff kafam lımonata oldu valla

Allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin ...hamilelerin duaları kabul olurmuş bol bol dua et Allah hayırlı rızık kapıları açsın inş müşküllerinizi kolaylaştırsın evet tek maaş ile zor ama bebek kısmetiyle gelir derler bende kızıma tamda memur atamalrının olduğu dönemde istemeden hamile kalmıştım ama şimdi hiçte beklemediğim çalışamayacağımı düşündüğüm bir anda maaşı iyi olan bir kuıruma girdim ümidini kaybetme ..
birde 5 kilo aldım demişsin ilk zamanlar şişkinlik oluyoır odur takma kafana senin adına çok sevindim canım ne güzel ikisi bir büyüyecek inş

Allah hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin ...hamilelerin duaları kabul olurmuş bol bol dua et Allah hayırlı rızık kapıları açsın inş müşküllerinizi kolaylaştırsın evet tek maaş ile zor ama bebek kısmetiyle gelir derler bende kızıma tamda memur atamalrının olduğu dönemde istemeden hamile kalmıştım ama şimdi hiçte beklemediğim çalışamayacağımı düşündüğüm bir anda maaşı iyi olan bir kuıruma girdim ümidini kaybetme ..
birde 5 kilo aldım demişsin ilk zamanlar şişkinlik oluyoır odur takma kafana senin adına çok sevindim canım ne güzel ikisi bir büyüyecek inş

ne pozıtıf bır mesaj boyle...cok tesekkur ederım ınşallah rızıklarıyla gelırler..dua edıyorum.ama en cok suan saglıklı dogsunlar ıstıyorum.eşimin olmasını ıstedıgı bı ısı var ınsallah o olur.yoksa ben genc yasta belkı de tamamen veda ettım ış hayatıma...nasıl bu ısın altından kalkıcam hıc bılmıyorum

Back
X