- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi NeuroCathy
Arkadaşlar ve hatta yoğun çalışan arkadaşlar lütfen özellikle sizden yorum istiyorum.
Nasıl zaman yetiriyorsunuz? Sanki zaman 24 saat değil de 3 saat 5 saat
Ya da sanki gün 48 saat filan olmalı
Yetişilmiyor hiçbir şeye
Azıcık bir gün oyalansam sinemaya filan gitsem dinleneyim desem sanki bir anda bütün işler her şey üst üste yığılıyor ve panikten ne yapacağımı şaşırıyorum
Zaman algımda mı sıkıntı var diye düşünmeye başladım çünkü gerçekten bana birkaç gün kalmışsa bir iş için o benim için birkaç verimli saat anlamına geliyor....
Siz nasıl hem kendinize hem işinize vakit ayırıyorsunuz? Aşırı mı düzenli olmak lazım bunun için? Düzensiz insanların hiç mi şansı yok
Önerilerinizi bekliyorum... Dertleşmek isteyen aynı olan arkadaşlar varsa onlar da yazabilir..
Nasıl zaman yetiriyorsunuz? Sanki zaman 24 saat değil de 3 saat 5 saat
Ya da sanki gün 48 saat filan olmalı
Yetişilmiyor hiçbir şeye
Azıcık bir gün oyalansam sinemaya filan gitsem dinleneyim desem sanki bir anda bütün işler her şey üst üste yığılıyor ve panikten ne yapacağımı şaşırıyorum
Zaman algımda mı sıkıntı var diye düşünmeye başladım çünkü gerçekten bana birkaç gün kalmışsa bir iş için o benim için birkaç verimli saat anlamına geliyor....
Siz nasıl hem kendinize hem işinize vakit ayırıyorsunuz? Aşırı mı düzenli olmak lazım bunun için? Düzensiz insanların hiç mi şansı yok