Nefes alamayan ruhumun dramı

trombosit

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
678
425
18
Bugün bunalımın kaçıncı günü bilmiyorum. Tek bildiğim artık hayatımda hiçbir şeyin düzgün gitmediği ve benim sonsuz iç sıkıntım.

Yaşım 24. Beni düşünen bir ailem, ailemin istemediği bir erkek arkadaşım ve müdahaleci,küçümseyici akrabalarım var. Belki bunlardan daha çok şeye sahibim ama beni bunalıma sokan sadece bunlar.

Bende olmayan daha çok şey var aslında.
Örneğin bir işim yok. Bunu her fırsatta hatırlatıyorlar.

Hakaret eden ve sonuna kadar dediklerinin arkasında olup, o fikirlere katılan bir amcam(!) var. Huzurumu aldı benden. Babam ise beni savunmuyor.

Acaba yaşamam hata mı?

Ne zamana kadar bu şekilde yaşayabileceğim?

Ruh sağlığım daha ne kadar bozulabilir?

Ölmeyi istiyorum. Yok olup gitmek,görünmez olmak istiyorum. Acı çekmemek istiyorum.

Müdahale etmelerinden, seslerden, aramalardan, her şeyden kurtulmak istiyorum.

Sizinle paylaşmak istedim...

akrabaların nedne hayatının içinde? amcan nasıl hakaret edebiliyor ki sana? baban savunamıyorsa sen savun kendini. ya da en basiti odayı terket o varsa.

Tipini beğenmemişler,mesleği polis ve mesleğini beğenmemişler, tanımıyorlarmış ama sinirli görünüyormuş.

Bu dunyada en degerli sensin, degerini bil once intiharda neymis.
Kocaman kadınsın 24 yaşındasın insanların sana karışmasına izin verme ama neden boyle davrandiklarinida dinle...

akrabaların nedne hayatının içinde? amcan nasıl hakaret edebiliyor ki sana? baban savunamıyorsa sen savun kendini. ya da en basiti odayı terket o varsa.
Akrabaları babamdan dolayı bana böyle davranıyor. Kendimi savunurum fakat babamla aram bozulsun istemiyorum. Kendisi ile konuşmuyorum zaten.

Bu dunyada en degerli sensin, degerini bil once intiharda neymis.
Kocaman kadınsın 24 yaşındasın insanların sana karışmasına izin verme ama neden boyle davrandiklarinida dinle...
İnsanlar başkalarının hayatına karışmayı çok seviyor. İzin vermiyorum fakat benden izin istemiyor. Diyeceklerini diyor. Yapacak hiçbir şey bulamıyorum.

Akrabaları babamdan dolayı bana böyle davranıyor. Kendimi savunurum fakat babamla aram bozulsun istemiyorum. Kendisi ile konuşmuyorum zaten.

hiç bişey yapamıyosan onların bulundupu ortamı terket. şaşırıyorum yahu amcası dayısı yengesi bilmemnesi tarafından hayatına müdahale edilen insanlara.

İnsanlar başkalarının hayatına karışmayı çok seviyor. İzin vermiyorum fakat benden izin istemiyor. Diyeceklerini diyor. Yapacak hiçbir şey bulamıyorum.
Haksiz olduklarını düşünüyorsan bildiğin yolda devam et.
Bu ülkede kadınları sindirmeye alışmışlar azıcık dik başlı olsak kötü oluyoruz. Ama bu senin hayatın istediğini yapmakta özgürsün...

hiç bişey yapamıyosan onların bulundupu ortamı terket. şaşırıyorum yahu amcası dayısı yengesi bilmemnesi tarafından hayatına müdahale edilen insanlara.

Aynı ortamda değilim. Mail atıyor sürekli arıyor. Babam da onla işbirliği içinde. Nesine şaşırıyorsunuz?

Babami en cok bu konuda taktir etmisimdir. Hic bir akrabam benim hayatima mudahele edemez hakaret edemez. Babam seviyeyi hep korudu.

İşin garip tarafida babam 5 kati karisir. Gecen diyoki kaşlarını kısaltmıssın. :)
Yav sanki kaşımı konuscagım insan senmisin babacım:KK22:

Akraba akrabanın akrebidir diye boşuna dememişler. İşin var ya da yok onlara ne sevgilinin ne güzel mesleği var işte onlara ne. Tipinden de kime ne sen sevmişsen kimin haddine yorum yapmak. Çok sinirleniyorum böyle insanlara çünkü benim akrabalarımın da direkt yüzüme söyleyemeseler de benzer şeyleri arkamdan söylediklerini duydum. İnsanlar o kadar boş ki eleştirmekten başka bir iş yaptıkları yok. Tek dertleri millete zehirlerini akıtmak. Amcanın hakaretine gelince babanın buna izin vermemesi lazım. Onunla konuşamıyorsan annene söyle ne kadar üzüldüğünü o babana uygun bir dille anlatır bence. Sırf bu lüzumsuz akrabalar yüzünden hayatını karartma. İnşallah her şey yoluna girer evlenirsin mutlu olursun.

Akraba akrabanın akrebidir diye boşuna dememişler. İşin var ya da yok onlara ne sevgilinin ne güzel mesleği var işte onlara ne. Tipinden de kime ne sen sevmişsen kimin haddine yorum yapmak. Çok sinirleniyorum böyle insanlara çünkü benim akrabalarımın da direkt yüzüme söyleyemeseler de benzer şeyleri arkamdan söylediklerini duydum. İnsanlar o kadar boş ki eleştirmekten başka bir iş yaptıkları yok. Tek dertleri millete zehirlerini akıtmak. Amcanın hakaretine gelince babanın buna izin vermemesi lazım. Onunla konuşamıyorsan annene söyle ne kadar üzüldüğünü o babana uygun bir dille anlatır bence. Sırf bu lüzumsuz akrabalar yüzünden hayatını karartma. İnşallah her şey yoluna girer evlenirsin mutlu olursun.

Anneme söylüyorum sürekli aynı şey oluyor. Babamla da konuştum. Fakat devam ederse ağzımı açacağım. Hayatımı mahvediyorlar.

Back
X