• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nefes alamıyorum artık yoruldum

sabatuna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
271
20
68
nerden başlayım nasıl anlatayım bilmiyorum evliyim benden uzaklarda yaşayan görüntüsü yanımda bir ese sahibim destek olmak bir yana konuşamıyor bile benimle çocuğun bütün sorumlulugu benim üzerimde işde büyük proplemlerim var ailelemdende proplemler var hiç birseye gücüm yetmiyor bana kimde destek olmuyor evladım olmasa nefes almak zor geliyor alıp başımı gitmek istiyorum bir abim veya ablam olsaydı keşke herseyle ben kaldım arada ailemin sorunlarına çözüm bulmak bana destek olmak için keşke olsalardı kimseye halimi anlatamıyorum böyle zor bir zamanda eşimin destek olmaması beni dahada çok ondan uzaklaşıyor şimdi yanımda yoksa ne zamna olacak ben ağlarken adam bilg. başında takılıyor resmen umrunda değilim düzeni bozulmasın yeter beyefendiye biri varsa orda cevap bekliyorum konuşmaya ihtiyacım var

Erkekler cogunlukla duyarsız ve kadınları yalniz birakiyorlar. Güçlü olmalısın Allah sana güç ve sabır versin üzülme Agladikca insan depresyona sürüklenir sorunlarıyla başetmek bir yana

sağolun kızlar yorumlar için kendimi toparlamaya çalışıyorum sanırım dr gitmem lazım ciddi bir destek almalıyım çünkü gecen gün herşey kötüleşiyor en önemlisi bebeğimle de yeteri kadar ilgilemediğimi düşünmeye başladım dışarıdan bakılsa her sey yolunda duran bir yaşamım var hani bir söz var ya kan kusup kızılcık serbeti içtim diyenler öyle işte allahım önce benden kötülere sonrada benim dertlerimin dermanını versin

sağolun kızlar yorumlar için kendimi toparlamaya çalışıyorum sanırım dr gitmem lazım ciddi bir destek almalıyım çünkü gecen gün herşey kötüleşiyor en önemlisi bebeğimle de yeteri kadar ilgilemediğimi düşünmeye başladım dışarıdan bakılsa her sey yolunda duran bir yaşamım var hani bir söz var ya kan kusup kızılcık serbeti içtim diyenler öyle işte allahım önce benden kötülere sonrada benim dertlerimin dermanını versin
merhaba hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum insanın eşinden destek görememesi, yalnızlık hissi çok zor . bütün dünyanın yükü omuzlarınızdaymış gibi, oysa küçücük bir hareketleriyle yükümüzü alabilirler bazen bir söz bile yeter ama yapmıyorlar ne diyim . Allah yardımcınız olsun. yardım alın tabiki ama çok gerekmedikçe ilaç tedavisine başvurmamanızı tavsiye ederim bebeğiniz var çünkü . imkanınız varsa terapi alın rahatlarsınız. (bide küçük dipnot:beklentiye girmeyince daha az üzülüyorsunuz)

eşini yanında hissetmiyorsan
insan neden evliyim diye defalarca sorguluyor
Allah yardımcın olsun

CANIM ALLAH ım yardımcıın olsuunn..

Anladigim kadariyla bir degil birkac derdiniz var. Bence teker teker cozmelisiniz sorunlarinizi. Ilk once neye odaklanacaginiza karar verin. Evlilik problemlerinizle baslayin mesela. Esinizin sizinle ilgilenmemesinin bir sebebi olmali. Sebebinin ne oldugunu bilmezseniz, bir cozumde bulamazsiniz. Karsisina gecin, ve anlatmaya baslayin. Sorular sorun, kendi duygularinizdan bahsedin, ama onu devamli suclayarak degil, tam tersi, davranislarindan bahsedin ve bu davranislarinin sizde olusturdugu hisleri ona anlatin (bunu onu suclamadan yapmak zor biliyorum, ama yapmalisin).
Kendinizin ucurumun kenarinda oldugundan bahsedin. Cocugunuza mutlu bir anne, esinize mutlu ve enerji dolu bir es olmak istediginizden bahsedin, ama onsuz bunu basaramadiginizi soyleyin. Sanirim odun degilse, sizi anlayacaktir. Ama, hicbir zaman tek tarafli degildir sorunlar. Kendi davranislarinizida bir gozden gecirin bence.

basarilar diliyorum. Rabbim yardimcin olsun.

Back
X