- Konu Sahibi garip_kaldim
3.yılımız bitti.istemeye geldi diye zannettiğim annesi meğer ziyarete gelmiş ve kendi milletinden olmayan bir kızı almazmış.bende dayanamadım artık evlerine gittim ve ne düşünüyorsam söyledim.yemin ederim ben hayatımda bu kadar kara cahillik görmedim.kızı onlar alacak,aldıkları onlara bakacak.her derdini ben çektim onun.herşeyine katlandım.ilk sevdam o benim.herşeyi bırakıp o neredeyse orada oldum.ağlarken ben sildim gözyaşlarını ben okşadım saçlarını.ve şimdi benim delikanlı deyip kanımın içindeki en küçük hücrelerine bile işlediğim sevgilim,herşeyi alt üst ettin deyip beni yalnız bırakıyor.ağzını açıp birşey diyemedi.sözde çok erkekti o,kıskanır kimseye laf söyletmezdi.ben 3 sene boyunca bir yalana inanmış ve hayatımı katletmişim. uyuyamıyorum,kalkamıyorum,yürüyemiyorum.tutmuyor dizlerim.yemek yiyemiyorum.ağlamaktan gözlerim kör olacak.ben ne yapayım nereye gideyim bilmiyorum.sığmıyorum hiçbiryere.nefes istiyorum ben ya nefes,nefes alamıyorum.aldığım nefesi veremiyorum.nasıl geçer bu acı ne olur yardım edin? işimden gücümden de olacağım.meğer ben onun her hatasını kabullenerek en büyük kötülüğü kendime yapıp çıkmaz bir yola sokmuşum kendimi... bana sahip çıkması gerekirdi.boynuna astığım ahım vardı.çıkmadı ! nereye kime nasıl gideceğimi şaşırdım.
Allah rızası için yardım edin... ne yapayım ben ne yapayım
Allah rızası için yardım edin... ne yapayım ben ne yapayım