selam herkese hemen yazayim derdimi .esimle son zamanlar iyiydi aramiz daha dogrusu yutuyorum herseyi umursamamaya calisiyorum.neyse ama son olanlar delirtti beni ev almayi düsünüyoruz ama kredi vermiyorlar bize esimde ailesinden bizim icin kredi cekmelerini isteyecekmis mis diyorum benim haberim yok bu düsüncesinden istemis yok demisler hic karismadim cünkü bisey dedigim zaman suclu oluyorum neyse duyulmus bu olay akrabalar arasinda falan annemin kulagina gitmis iste annem büyüksünüz yardim etseydiniz falan deyince kv aynen sunlari söylemis senin kizina para yetmez sürekli disardan yemek yiyor onun kuaförüne para yetistiremiyor oglum ve kp aynisini hatta benim para istedigimi ve beni kovdugunu bile söylemis ki yemin ederim birakin para istemeyi esimin gidip konustugunu bile sonradan duydum aradim yine inkar etmeler falan enson kv telefonu kapatirken sunu dedi gelip senin sitende bir ev bulacagim ogluma cok cektiriyormussun burda kastetttigi oglunun evi icin calismasi iste bizi kontrol altina almaliymis vs vs vs bende esime tavir aldim cünkü tek kelime konusamadigi gibi birde ariyor annecigim annecigim ben nekadar cirpinsamda esimin bu pasifligi yüzünden düsmüyorlar yakamdan sonra iste esim facede imali imali paylasimlar neymi yeni baslangiclar icin sonlar gereklioymis ne yapayim kizlar akil verin ne olur kalbim daraliyor nefes alamiyorum ne olacak bizim sonumuz