nefes alamıyorum..( biraz uzun )

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
kızlar eşimle en son ayrılma kararı almıştık fakat bir kez daha şans verdik birbirimize..

Ama ben artık dayanamıyorun eşim çok sinirli bir insan konuşmaya çalışırken kendimi şiddetli kavganın ortasında buluyorum..

kv lerle altlı üstlü oturuyoruz. kpeder farklı ilçede öğretmen o da arada geliyor tatillerde vs.
kv ve görümce bir arada yaşıyor...Yemeği bir arada yiyoruz...
Geleli konuya geçen hafta 10 gün kpeder raporluydu ve buraya geldi. Zaten sık sık gelir.. Neyse o hafta akşamları hep 10-10 buçuk gibi geldik eve neymiş babam çok sık gelmiyor az daha duralım dedi eşim tamam dedim bende.
En son patlama noktam ise ; pazar günü arkadaşlarla kahvaltı yapalım dedim babamla yapıcam dedi tamam dedim. ( ki ben daha evlendiğimzden beri ailemle kahvaltı yapmadım ) sonra yine ikinci hafta biz geç çıktık evimize ve ertesi güne bir sürü işim vardı evde. Bende eşime zaman yok zaman olmadığı için hiç bişey yapamıyorum dedim o da var ya zaman daha saat 22.30 dedi. Ertesi gün iş var nasıl yapayım bunları dedim az erken çıksak evimize hepsi yetişir ama sen orda durdukça duruyorsun dedim. Ben akşam olunca vakit geçirmek istiyorum dedim yarım saatte olsa..neyse biz o gün baya kavga ettik.

ayrı yiyelim dedim sanki bişey yapabileceksin dedi bana çok kırıldım. Ana kuzusun dedim evet oyleyim dedi.
2-3 gündür yaptıkları birikmişti içimde.. ( mesela geçen kv arabayı değiştrlm bari diyor, görümcede evet sıkıldım artık diyor ( bhsettikleri bizim araba), ben ayrı ev almak istiyorum ileriye doğru onun yorumunu yapsam herhalde sırf ailesinin yanında oyle dedim diye bir hafta konuşmaz. Ama ailesi istediğini diyebilir. Veya ben diyorum ki şöyle araba alıcaz hem bende rhat kullanırım. Eşim, üstelik ailesinin ynında bana diyorki rüyanda görürsün. Ailesinin yanında kendimi sanki onları evlatlığı gibi hissediyorum. Ailesine sürekli yağ yapan bir eşim var anlayacağınız ve evliliğimden hiç bişey anlamıyoruum artık çok bunaldım nefes alamıyorum.. psikolojik destek almayı düşünüyorum.. Şimdi biz yine eşimle konuşmuyoruz. Suratı beş karış beyefendinin sarılıyorum yatakta ileri kayıyor. ben nasıl bir yol izliyim çıkmazdayım..

okuduğunuz için tşk ederim umarım anlaşılmışımdır

Haksiz olmadiginiz halde neden sarilan siz oluyorsunuz?
Bakin, bu bir detaydir ancak onemli bir detaydir.
Cunku bu iliskinizde surekli sizin alttan aldiginizi, simarttiginizi gosteren bir isaret, bir ayrinti.

Ote yandan madem esinizle tekrar birlestiniz, bunlari hic konusmadan mi birlestiniz?
Tekrar bir sans verildiyse oncesinde sartlar konusulmaliydi.
Sartlara uyulmuyorsa ki esiniz sanki sans verilmis gibi degil de sans vermis gibi davraniyor, o halde sans verilmis oldugunu hatirlatmaniz gerek.

Keske en bastan altli ustlu oturmayi kabul etmeseydiniz :/

Bosanmayi dusunmeden once kendinizi drgistirmeye calissaniz. Hakliysaniz sarilmayin, alttan almayın, birakin esiniz ciksin annesine sizde kendi Annenize gidin. Yani esinize uyumlu olmak yerine kendi kafanızın dikine gidin. Adam hem suclu hemde bagirip cagirip uste cikiyor sizde sariliyorsunuz.

kızlar eşimle en son ayrılma kararı almıştık fakat bir kez daha şans verdik birbirimize..

Ama ben artık dayanamıyorun eşim çok sinirli bir insan konuşmaya çalışırken kendimi şiddetli kavganın ortasında buluyorum..

kv lerle altlı üstlü oturuyoruz. kpeder farklı ilçede öğretmen o da arada geliyor tatillerde vs.
kv ve görümce bir arada yaşıyor...Yemeği bir arada yiyoruz...
Geleli konuya geçen hafta 10 gün kpeder raporluydu ve buraya geldi. Zaten sık sık gelir.. Neyse o hafta akşamları hep 10-10 buçuk gibi geldik eve neymiş babam çok sık gelmiyor az daha duralım dedi eşim tamam dedim bende.
En son patlama noktam ise ; pazar günü arkadaşlarla kahvaltı yapalım dedim babamla yapıcam dedi tamam dedim. ( ki ben daha evlendiğimzden beri ailemle kahvaltı yapmadım ) sonra yine ikinci hafta biz geç çıktık evimize ve ertesi güne bir sürü işim vardı evde. Bende eşime zaman yok zaman olmadığı için hiç bişey yapamıyorum dedim o da var ya zaman daha saat 22.30 dedi. Ertesi gün iş var nasıl yapayım bunları dedim az erken çıksak evimize hepsi yetişir ama sen orda durdukça duruyorsun dedim. Ben akşam olunca vakit geçirmek istiyorum dedim yarım saatte olsa..neyse biz o gün baya kavga ettik.

ayrı yiyelim dedim sanki bişey yapabileceksin dedi bana çok kırıldım. Ana kuzusun dedim evet oyleyim dedi.
2-3 gündür yaptıkları birikmişti içimde.. ( mesela geçen kv arabayı değiştrlm bari diyor, görümcede evet sıkıldım artık diyor ( bhsettikleri bizim araba), ben ayrı ev almak istiyorum ileriye doğru onun yorumunu yapsam herhalde sırf ailesinin yanında oyle dedim diye bir hafta konuşmaz. Ama ailesi istediğini diyebilir. Veya ben diyorum ki şöyle araba alıcaz hem bende rhat kullanırım. Eşim, üstelik ailesinin ynında bana diyorki rüyanda görürsün. Ailesinin yanında kendimi sanki onları evlatlığı gibi hissediyorum. Ailesine sürekli yağ yapan bir eşim var anlayacağınız ve evliliğimden hiç bişey anlamıyoruum artık çok bunaldım nefes alamıyorum.. psikolojik destek almayı düşünüyorum.. Şimdi biz yine eşimle konuşmuyoruz. Suratı beş karış beyefendinin sarılıyorum yatakta ileri kayıyor. ben nasıl bir yol izliyim çıkmazdayım..

okuduğunuz için tşk ederim umarım anlaşılmışımdır
Valla kusura bakma ama ben oyle kocaya sarilacagima,itekler yataktan atarim:110:yanimda yatmayi bile haketmiyor diye dusunurum:63:

Sen neden sarılıyorsun ki? Bir de ileri gidiyormuş sarılınca, üf naz , trip yapan erkek en nefret ettiğim erkek tipi. Zaten aynı binada oturmayı kabul ederek başta yanlış yapmışsın. Kaldı ki ayrı yerde otursanız da eşiniz karakter yapısı olarak evlenecek birisi gibi gözükmüyor. Sizi ezen, ailesinin yanında küçük düşüren bir adama bırakın sarılmayı, evli bile kalmamanız lazım. Sizin fikrinizi belirtmek gibi bir hakkınız bile yok. İsteklerinizi belirtmek gibi bir hakkınız yok. Çocuk olursa eliniz, kolunuz bağlanacak.

Cunku bu iliskinizde surekli sizin alttan aldiginizi, simarttiginizi gosteren bir isaret, bir ayrinti.

Ote yandan madem esinizle tekrar birlestiniz, bunlari hic konusmadan mi birlestiniz?
Sartlara uyulmuyorsa ki esiniz sanki sans verilmis gibi degil de sans vermis gibi davraniyor, o halde sans verilmis oldugunu hatirlatmaniz gerek.

Konuştuk söz verdi yaptığı dvranislari için. Eşim çok Kindar ve ailesine çok düşkün kendi aile kurduğunun farkında değil ve benim kafama taktigim şeyleri abarttigimi söylüyor.
Eşim istiyor ki sürekli onlarla olalım yemeği kV yapıyor ya...

çalışıyor musunuz

Evet hemde çok yoğun

Keske en bastan altli ustlu oturmayi kabul etmeseydiniz :/

Eşim ben ayrı evde oturmam babam buraya emek verdi dedi. İleriye doğru alırım evi dedi

Aynen katiliyorum:KK52:hayat ayrintilarda gizlidir..

Arkadaşım sen pskologa gitceğine emlakçıya git . Ayrı eve çıkın o ne öyle yaaa :(

Ben böyle adamları da ailelerini de gerçekten anlamıyorum. Madem anasının dibinden ayrılamayacaktı ne b.k yemeye evlendi?
Böyle ailelerde resmen oğulları resmi bir şekilde uçkur derdini gidersin, sevmelik bebe versin diye evlendiriyorlar. Gelinin hiç bir hakkı isteği düşüncesi vs olamaz. O işlerini yapsın, hizmetçiliklerini etsin oğullarının da gönlünü hoş etsin. Yemnediyorum nişantaşındaki köpekler daha değer görüyor. Onlar için hususi gezdirsin köpeği diye eleman tutuyolarmış ayda bilmem kaçbinliraya. Biraz kıymetin olsun o ne öyle. Sen de git kendi ailene ne istiyorsan yaşa
restini çek ya beraber bir hayat kurarız yada tak sepeti koluna de.
Ben dellendim şuanda. Ayy Allah bizi ileri de böyle kvalide olmaktan korusun amin

Konuştuk söz verdi yaptığı dvranislari için. Eşim çok Kindar ve ailesine çok düşkün kendi aile kurduğunun farkında değil ve benim kafama taktigim şeyleri abarttigimi söylüyor.

Soz verdi, yanlislarindan donecegine dair garanti verdiyse siz bunu hatirlatmiyor musunuz ona ya da ailesine?
Demek ki siz de dirayetli durmuyorsunuz karsilarinda.
Oyle bir durusla donmeliydiniz ki esiniz ve ailesi biraz olsun cekinmeliydi artik.

Hanımlar ne soyleseniz haklisiniz. O gün belki yumuşar diye sarıldm çünkü ertesi gün annemlere gidecektik.. Annemlerin yanında huzursuzluk cikarmasin diye.

Ote yandan kpeder de geçen geldiğinde diyorki bir arkadaşı varmis oğlu nisanlanmis ve oğlu nisanlisina demiş ki annem sana bisey dese ne dersin demiş. Kız da o an ki durumuma bağlı demiş. (KV ve görüMCE doğru demiş dediler.) Kpederde ama arkadaşımin oğlu o annedir her dediği doğrudur. Demiş benim arkadaşımın oğlu diyor. İyice oğluna anlatıyor bide bunu. Ben mi art niyetliyim Allah aşkına? O da ayrı alem sürekli bunları asiliyor oğluna.

. Evdeyim tek başına aradı şimdi beyefendi kuzeni ev yaptırıyor ona elektrik malzemesi alacaklarmis çok yalnızım.. iyi çalışıyorum kafamı dagittigm tek yer orası. .

Evet hemde çok yoğun

Eşim ben ayrı evde oturmam babam buraya emek verdi dedi. İleriye doğru alırım evi dedi
isine oyle geliyor kira derdi yokta ondan. madem 7/24 annesinde evlenmesine gerek yoktu. düzelmez bu bosan

Hanımlar ne soyleseniz haklisiniz. O gün belki yumuşar diye sarıldm çünkü ertesi gün annemlere gidecektik.. Annemlerin yanında huzursuzluk cikarmasin diye.

Ote yandan kpeder de geçen geldiğinde diyorki bir arkadaşı varmis oğlu nisanlanmis ve oğlu nisanlisina demiş ki annem sana bisey dese ne dersin demiş. Kız da o an ki durumuma bağlı demiş. (KV ve görüMCE doğru demiş dediler.) Kpederde ama arkadaşımin oğlu o annedir her dediği doğrudur. Demiş benim arkadaşımın oğlu diyor. İyice oğluna anlatıyor bide bunu. Ben mi art niyetliyim Allah aşkına? O da ayrı alem sürekli bunları asiliyor oğluna.

. Evdeyim tek başına aradı şimdi beyefendi kuzeni ev yaptırıyor ona elektrik malzemesi alacaklarmis çok yalnızım.. iyi çalışıyorum kafamı dagittigm tek yer orası. .
aralarindan cik sen hic cekme resti cekmezsen ztn dünzelmez ya ayri ev yada bosancam de inan ömür boyu cekersin aksama kadar ailesinde özel hayatiniz yokmu sizin. insan karisiyöa bas basa kalmak ister cekilmez

İstediğin kadar dirayetli dur öyle bir Kindar ki eşim bana yardım et psikolojim iyi değil diyorum sen seytanlisin diyor bide bana :(

İstediğin kadar dirayetli dur öyle bir Kindar ki eşim bana yardım et psikolojim iyi değil diyorum sen seytanlisin diyor bide bana :KK43:
ne diye duruyorsun orda! bende adam gibi adam sandim seninle evlendim ama sen ana kuzusu ciktin senden ne koca nede baba olur de cek git delinisinde bukadar lafi yuzuyorsun. o evdende cikmaz ounur o hayalleri

Back
X