• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes alamıyorum ..dua...

Eski konularınızı da biliyordum, içim parçalandı okurken çok üzüldüm :KK43: Allah mekanını cennet eylesin günahlarını affetsin. Bunalımdaydı zaten kuzeniniz yaşadığı şeyler onu bu sona itti. Ona bu sonu yaşatanlar da mutlu olamasınlar.. Başka da diyecek söz bulamıyorum. Allah sabır versin, acılarından kurtuldu melek oldu kuzeniniz. Ölenin arkasından çok fazla ağlamak iyi değildir, acınızı anlıyorum ama düşünmeniz gereken bi bebeğiniz var lütfen kendinizi suçlamayın siz o telefonu açsanız bile hiçbişey değişmeyecekti. Muhtemelen helalleşmek istedi sizinle ölmeden önce.. Siz elinizden gelen herşeyi yaptınız.. Ömrü bu kadarmış..Dua edin, başka hiçbişey gelmez elinizden.. Allah bebeğinize uzun ömürler versin.. Bırakmayın kendinizi lütfen
Aģlayacak dermanımda kalmadı inanın ilac aldım daha sakinim suan aglamiyorum en azindan kabullendim artik daha kolay olucaktir bu hastalik genelde mükemmelliyetci insanlari buluyor ve buldu da..Allah sabrıni veriyor vericektir..

Çok üzgünüm, Allah ım rahmet eylesin ,sanırsam teşhisi Şizofren di, kardeşimde bipolar o sebep ile sordum...

Ayrıca bu hastalıklar çok ince düşünen iyi niyetli insanlarda baş gösteriyor, siz elinizden geleni yapmışsınız...

Toparlanmaktan başka çare yok üzmeyin kendinizi....
Okb idi fakat bipolar danda şuphe duyuluyordu..olmamis seyleri olmus saniyordu bazen..hastaliklarin hepsi cok zor hepsi

Okb idi fakat bipolar danda şuphe duyuluyordu..olmamis seyleri olmus saniyordu bazen..hastaliklarin hepsi cok zor hepsi
Canım benim, insan ilk etapda konduramıyor da biz ilgi çekmek için yapıyor diye düşünmeye başlamıştık .
Hemen 3 görüşmede teşhis edilemez zannetmiştik şimdi ise doktor kapı gibi rapor vermiş , Bipolar olduğuna istinaden...

İnşallah sizin sıkıntılı anınızda üzmüyorum dur sizi , nitekim ben de biraz panikledim , defalarca kendini kesti kardeşim ,işini gücünü bıraktı , yeni evli nasıl helal süt emmiş bir bir kızcağız eşi , evlendikten sonra çıktı hastalığı ortaya

Canım benim, insan ilk etapda konduramıyor da biz ilgi çekmek için yapıyor diye düşünmeye başlamıştık .
Hemen 3 görüşmede teşhis edilemez zannetmiştik şimdi ise doktor kapı gibi rapor vermiş , Bipolar olduğuna istinaden...

İnşallah sizin sıkıntılı anınızda üzmüyorum dur sizi , nitekim ben de biraz panikledim , defalarca kendini kesti kardeşim ,işini gücünü bıraktı , yeni evli nasıl helal süt emmiş bir bir kızcağız eşi , evlendikten sonra çıktı hastalığı ortaya
benim ablamda loğusa sendromunda bu hastalığa yakalandı çok şükür ilacını alıyor sorun yok 15 yıldır çok mücadele edildi,genelde içe kapanık insanlar daha kolay yakalanıyor

benim ablamda loğusa sendromunda bu hastalığa yakalandı çok şükür ilacını alıyor sorun yok 15 yıldır çok mücadele edildi,genelde içe kapanık insanlar daha kolay yakalanıyor
Çok teşekkür ederim yanıtladığınız için , nitekim 15 yıl demek ki kontrol altına alınabiliyormuş .
Yaşamış insanlardan bunu duymak rahatlattı beni .

Çok geçmiş olsun tekrar...
Sevgilerimle...

Bi sıkıntı yok çok şükür ilk evrelerde çok garipti biz cin falan çarpmış sandık ama hoca bu doktorluk işi demişti.Uzun süre tedavi gördü ruh ve sinir hastalıklarında.Şimdi geceleri bi uyku ilacı var o kadar.Bnm ablamda troit de varmış yıllar sonra öğrendik o da sinir yapıyomuş

o kadar üzüldüm ki..
kocası olacak o herif de umarım bir ömür boyu bunun altında ezilir, vicdan azabı çeker.
mekanını cennet eylesin rabbim sevenlerine sabır versin...

Off çok zor ne yapmalıyız peki , tedavi oluyor gibi gözüküyor ancak...
Ilaclari biraktiktan bir sure sonra tekrarliyor aslinda ilaci kullanirken bile tam olarak tedavi olmuyorlar sadece belli bir sure kisiyi yatistiriyor ben kardesimi bu yuzden kaybettim yillarca yalvardim doktorlara dayadik ilaclari ama nafile ölüm oldu sonu Allah kimseye yasatmasin cok zor

Ilaclari biraktiktan bir sure sonra tekrarliyor aslinda ilaci kullanirken bile tam olarak tedavi olmuyorlar sadece belli bir sure kisiyi yatistiriyor ben kardesimi bu yuzden kaybettim yillarca yalvardim doktorlara dayadik ilaclari ama nafile ölüm oldu sonu Allah kimseye yasatmasin cok zor
Allah rahmet eğlesin, çok üzüldüm...
Mahsuru yok ise teşhis neydi , kaç yıl sonra vefaat etti intihar mıydı ?
Cevaplamak istemezseniz anlarım problem yok ...

Allah rahmet eğlesin, çok üzüldüm...
Mahsuru yok ise teşhis neydi , kaç yıl sonra vefaat etti intihar mıydı ?
Cevaplamak istemezseniz anlarım problem yok ...
uzun zaman oldu doktorlar depresyon diyorlardi hatta hic unutmam babama bir doktor buna yapilacak bisey yok isiniz zor ain goturun demis biz kucuktuk ozamanlar 6yil cekti sonra asti kendini simdi dusunuyorumda sizofreniydi sanirim cunku olmadik hayaller halusulasyonlar goruyor kendi kendine gulup agliyordu bisey itiraf edeyim olunce kurtuldu dedik cok zordu cok

uzun zaman oldu doktorlar depresyon diyorlardi hatta hic unutmam babama bir doktor buna yapilacak bisey yok isiniz zor ain goturun demis biz kucuktuk ozamanlar 6yil cekti sonra asti kendini simdi dusunuyorumda sizofreniydi sanirim cunku olmadik hayaller halusulasyonlar goruyor kendi kendine gulup agliyordu bisey itiraf edeyim olunce kurtuldu dedik cok zordu cok
Sizi çok iyi anlıyorum.
Çeken hasta olana da zor, hasta yakınlarına da ,
Allah ım herkesi bu tür hastalıklardan korusun.

Cevapladığınız için çok teşekkür ederim .

Hayatınızda sağlık , mutluluk , huzur ,başarı eksik olmasın inşallah...

Sevgilerimle...

Kardesinizi mi kaybettiniz :(

Allah rahmet eylesin.inanin icim parcalandi.gencecik bir hayati koparmislar dalindan o simdi en sevgilinin yaninda.hicbirsey geri getirmicek evet tek yapilabilecek dua.rabbim mekanini cennet eylesin.budunyada hakettiğini obur dunyada yasasin ins.

Basiniz sagolsun. Allah mekanini cennet eylesin. Bazen pek bir sey yazamiyor insan, bazen de hic bir sey yapamiyor. Kendinizi suclamayin lutfen.

Başın sağolsun canım, Allah mekanını cennet eylesin o bu dünyanın kötülüklerinden kurtuldu, iyi insanlar erken ölürmüş o da meleklere karıştı.

Back
X