nefes alamıyorum sanki o benim en sevdiğim dostum nasıl yapar :(

caresizdost

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
30
3
54
Merhaba arkadaşlar bu konuyu uzun süredir açmayı düşünüyordum çünkü artık içimde tutamayacağım :KK43:
ikinci üyelik alarak yazıyorum üyelikten yönetimin bilgisi vardır
Çok sevdiğim bir arkadaşım hatta dostum diyeceğim tek insan o
O ki dini ahlaki değerlere aşırı bağlı bir insandır ama bu duruma nasıl düştü bilemiyorum.Benim en yakın dostum evli bir adamı seviyor
Tanışmaları arkadaşım cafe de otururken yanına gelmiş muhabbet etmiş o anda birşey yokmuş sonra ona skype hesabı almış adam oracıkta ''lütfen iletişimi koparmayalım senle demiş kültürlüsün donanımlısın harika ya vs '' demiş . Zaten iki saat sonra uçağı varmış ve gitmiş canlı görüşme bu kadar anlayacağınız
sonrasında arkadaşımı o hesaptan arayıp konuşmuş evli olduğunu ve istemediği bir evlilik olduğunu 2 senedir onun gözlerine sevgi ile bakan bir kadını incitmemek için bu zulüme dayandığını söylüyormuş
ve bizim kızı çok sevdiğini haykırıp duruyormuş
adam cinsel içerikli muhabbetlerde yapmış onla
detaya girmek istemiyorum çok üzülüyorum çünkü :KK43:
ve bu yasak aşk en sonunda arkadaşımın su an onun yanına 15 saatlik yolu tepip gitmesi ile daha da çıkmaz hale geldi
her fırsatta o kadının ne kadar sevilmez olsada onun yerine koymasını söylediğim halde asla vazgecmedi ki Bu insan ahlaklı edepli biridir nasıl böyle hale düştü
kabuslarıma giriyor
bugün sabahtan beri ağlıyorum
o benim en sevdiğim dostum
onun bu yaptıklarına inanamıyorum bu bir kabus mu sizce :KK42:
elim kolum bağlı
sadece iyi misin diye mesaj atıyorum arada yanıt veriyor çok üzülüyorum

Son düzenleme:
Arkadaşınız kendi hatalarına karar verecek yaşta herhalde, değil mi?
Kafanıza bu kadar takmamaya çalışın. İnsan böyle bir şey için pişman olacaksa da ancak kendi kendine o noktaya varabilir diye düşünüyorum.

arkadasına bunun ne kadar yanlıs oldugunu acıklasan da anlamak istemeyecek zaten..
ama bunu bilip de susmak bile agır gelirken sana ve bircok insana,,onun bunu yapması nasıl bir vicdan bilmiyorum..
karsıısndaki adamı dinlemiş sadece,sahsen karısını incitmemek için o evliligi sürdürmesi pek inandırıcı da degil..
senin bu konuda yapabilecegin pek birsey yok ama yanlıs oldugunu söyemekten asla vazgecme :KK43:

Arkadaşınız kendi hatalarına karar verecek yaşta herhalde, değil mi?
Kafanıza bu kadar takmamaya çalışın. İnsan böyle bir şey için pişman olacaksa da ancak kendi kendine o noktaya varabilir diye düşünüyorum.

benden 2 yas büyük yani 30 yasında ama hayatında yaşadığı ilk ilişki bilmiyorum adamın iğrenc olduğuna eminim :KK43:

Sana niye akıl verelim sen git evli erkekle düşen kalkan arkadaşını yolla biz hakkından geliriz.

öyle deme lütfen çok acıyorum ona :KK43: hayatımda en son bu ithamı edeceğim kişiydi gerçekten şok içerisindeyim

Hep mutsuz evlilikleri olur zaten yav he heee:KK12:

Bu ahlaksızlığa göz yummayin. Haksızlığa karşısında sesini cikarmayan dilsiz şeytandir!

evet yalandır belki kadını da ayakta uyutuyor
susmuyorum ama ne adamın tam adını ne kadının adını biliyorum
ne yapabilirim

kadında evde değilmiş Allahım böyle bir koca kimseye nasip etmesin

Sizinle ilgisi olmayan olaylardan kendinizi soyutlamayı öğrenin. Aşırı empati sağlıklı bir özellik değildir. Arkadaşınızın yaptığı size ağır geliyorsa görüşmryin, zaten mesajlarınızda arada cvp vermesinden vs. Anladığım kadarıyla sizi çok umursamıyor. Yok ben yanlış anlamışsam, çok iyi bir dostluğunuz var vr kaybetmek istemiyorsanız, konuyu tamamen görmezden gelin. Erkek arkadaşından bahsettiğinde dinlemek istemediğinizi söyleyip konuyu değiştirin vs.

Merhaba arkadaşlar bu konuyu uzun süredir açmayı düşünüyordum çünkü artık içimde tutamayacağım :KK43:
ikinci üyelik alarak yazıyorum üyelikten yönetimin bilgisi vardır
Çok sevdiğim bir arkadaşım hatta dostum diyeceğim tek insan o
O ki dini ahlaki değerlere aşırı bağlı bir insandır ama bu duruma nasıl düştü bilemiyorum.Benim en yakın dostum evli bir adamı seviyor
Tanışmaları arkadaşım cafe de otururken yanına gelmiş muhabbet etmiş o anda birşey yokmuş sonra ona skype hesabı almış adam oracıkta ''lütfen iletişimi koparmayalım senle demiş kültürlüsün donanımlısın harika ya vs '' demiş . Zaten iki saat sonra uçağı varmış ve gitmiş canlı görüşme bu kadar anlayacağınız
sonrasında arkadaşımı o hesaptan arayıp konuşmuş evli olduğunu ve istemediği bir evlilik olduğunu 2 senedir onun gözlerine sevgi ile bakan bir kadını incitmemek için bu zulüme dayandığını söylüyormuş
ve bizim kızı çok sevdiğini haykırıp duruyormuş
adam cinsel içerikli muhabbetlerde yapmış onla
detaya girmek istemiyorum çok üzülüyorum çünkü :KK43:
ve bu yasak aşk en sonunda arkadaşımın su an onun yanına 15 saatlik yolu tepip gitmesi ile daha da çıkmaz hale geldi
her fırsatta o kadının ne kadar sevilmez olsada onun yerine koymasını söylediğim halde asla vazgecmedi ki Bu insan ahlaklı edepli biridir nasıl böyle hale düştü
kabuslarıma giriyor
bugün sabahtan beri ağlıyorum
o benim en sevdiğim dostum
onun bu yaptıklarına inanamıyorum bu bir kabus mu sizce :KK42:
elim kolum bağlı
sadece iyi misin diye mesaj atıyorum arada yanıt veriyor çok üzülüyorum

Adam pislik.arkadaşınızda öyle. Adam arkadaşınızı kullanmak için yanasiyor. Sonra tekmeyi vurur zaten. Adamın dediği şeyler erkeklerin artık m.ö kalma yalanları.

arkadasına bunun ne kadar yanlıs oldugunu acıklasan da anlamak istemeyecek zaten..
ama bunu bilip de susmak bile agır gelirken sana ve bircok insana,,onun bunu yapması nasıl bir vicdan bilmiyorum..
karsıısndaki adamı dinlemiş sadece,sahsen karısını incitmemek için o evliligi sürdürmesi pek inandırıcı da degil..
senin bu konuda yapabilecegin pek birsey yok ama yanlıs oldugunu söyemekten asla vazgecme :KK43:

Her an söylüyorum ki beni dünuyada en çok sevdiğim insansın derdi
dünyanın en fedakar insanıdır o
bu hale nasıl geldi
Aşk denen saçmalığa nasıl kandı
o kadar üzülüyorumki sabahtan beri yemek yiyemedim

Hadi kendi için alanları anladım da arkadaş meselesi için 2. üyelik almanın mantığı ne?

benden 2 yas büyük yani 30 yasında ama hayatında yaşadığı ilk ilişki bilmiyorum adamın iğrenc olduğuna eminim :KK43:

öyle deme lütfen çok acıyorum ona :KK43: hayatımda en son bu ithamı edeceğim kişiydi gerçekten şok içerisindeyim

ne yapabilirim

Arkadaşınıza ayar vereceksiniz ya da hayatınızdan çıkaracaksınız.

Bunun icin ikinci üyelik almanızı anlayamadım, yani bende arkadaslarımla ilgili konu açtım ama ikinci üyelik neden, ilginç! Neyse konuna yazıyorum böyle birine arkadaşımmı diyorsun hala? 10 dk gördüğü birine kendini kaptıracak kadar kusura bakma ahmaksa ben onunla arkadas olmaya devam edemezdim. Bu kendi zekama hakaret olurdu zira. Arkadaşınıza yorum bile yapmak istemiyorum, söyleyecek kelimeler lügatımda yok olanlarda dıııtlı

Sizinle ilgisi olmayan olaylardan kendinizi soyutlamayı öğrenin. Aşırı empati sağlıklı bir özellik değildir. Arkadaşınızın yaptığı size ağır geliyorsa görüşmryin, zaten mesajlarınızda arada cvp vermesinden vs. Anladığım kadarıyla sizi çok umursamıyor. Yok ben yanlış anlamışsam, çok iyi bir dostluğunuz var vr kaybetmek istemiyorsanız, konuyu tamamen görmezden gelin. Erkek arkadaşından bahsettiğinde dinlemek istemediğinizi söyleyip konuyu değiştirin vs.

hayır mesajlarıma su an onun yanındayken cevap vermiyor demek istedim
bilmiyorum ama ertesi gününde mutsuz olup belki de intihara kendini sürükleyeceği bir olay için bunu yaşamasına en çok üzülüyorum ki kendisi o kadar içine kapanıktır ki
acıyorum da
:KK43:

ne yapabilirim

Acımak Allaha mahsustur arkadaşım duşuk bir kadınla takılırsan ya huyu ya suyu bulaşır..bu dosta uzulme uzaklaş.

Bunun icin ikinci üyelik almanızı anlayamadım, yani bende arkadaslarımla ilgili konu açtım ama ikinci üyelik neden, ilginç! Neyse konuna yazıyorum böyle birine arkadaşımmı diyorsun hala? 10 dk gördüğü birine kendini kaptıracak kadar kusura bakma ahmaksa ben onunla arkadas olmaya devam edemezdim. Bu kendi zekama hakaret olurdu zira. Arkadaşınıza yorum bile yapmak istemiyorum, söyleyecek kelimeler lügatımda yok olanlarda dıııtlı
çünkü iğrenc bir olay bunu anlatmak istemedim
onun benim üyeliğimi bilme ihtimaline karşın yaptım
ve bazılarının aaa kendini anlatıyorsun arkadaşın adın altında ithamları ile uğrasmamak için bella donna
bilmiyorum o kadar şaşkınım ki flörtöz bir insan değildi hayatında erkek arkadaşı olmamış biri bu ahlaksızlığa nasıl bulaşır

ne demişler canım ''Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.''
tam arkadaşınlık bir söz :KK66:

X