- 27 Eylül 2008
- 428
- 155
- 323
- Konu Sahibi essiloratte
-
Bende aynı senin gibiyim, bu hayatta hiç bir şeyi kolay elde etmedım. Hıc bır zaman baskaları gıbı rahat bır hayatım olmadı. Unıvden mezun oldum tam 2 sene ıs aradım hemde okulumu bırıncılıkle bıtırmıstım. Sonra ıse gırdım 2 sene oldu. Isımı bır gorsen bır patron var emdıgım sutu burnumdan getırıyo yapmadıgım ıs kalmıyo bıde ustune bırsuru hakaret. Is bulamam dıye korkumdan restı cekemıyorum. Neyse daha sonra abım evlendı aıleme verdım aldıgım butun parayı. 1 bucuk sene once dugun oldu daha borcları bu ay bıttı. Aldıgım maas komple borclara gıdıyordu. Ama bu ay aylıgımı kendıme ayırdım. Delı gıbı alısverıs yaptım bukadar ezıyetı cekıyorum sefasıda olsun dedım ne bulduysam aldım :)ama hayatta ne ıstedıysem hep benım cabalamamla oldu bır kerede bu senın al senın olsun demedı hıc kımse.
sımdıde geleyım erkek arkadasıma 5 senedır konusuyorum canımdan cok sevıyorum onu. Ilkte aılesı ıstemedı farklı bır sehırdeyım yabancıyım dıye3 sene ıstemeden surdurduk ılıskımızı. Sonra babası bırbırımızı sevdıgımızı anladı durumlar duzelmeye basladı. Ama annesı hala ıstemıyo benımle telde konusmak bıle ıstemıyo. Eylulde soz olcak babasıyla konustuk oda eylulde gun belırleyın gelelım dedı bızde belırledık. Ama annesı ıstemeden nasıl olcak bu ısler bılmıyorum. Hergun rabbıme yalvarıyorum hıc kolay ısım olmadı dıger yanımı benden alma bu hayatımın bana mukafatı olsun dıye. Ama bılmıyorum cok korkuyorum bırgun aıle yuzunden ayrılcaz dıye
böyle gereksiz nedensız yeree soruncıkaran ailelere sinir oluyorum yaa sonucta evladın o kısıyle mutlu olmus yıllarca daha bu ınat nıee allahh bıraz kalplerıne vıcdan versın allah yardımcınızz olsun...
sagolun cok tesekkur ederım yorumunuz ıcın. Rabbım yardımcı olur ınsallah bu hayatta en cok ıstedıgım seylerın basında canımıniçiyle mutlu bır yuva kurmak var.
dua edin allaha sıgının kötü ınsan cok cunku ...inşallahhh hıcbır sıkıntı olmadannn evlenırsınızzz zaten evlenmekkk zorr hayat sartları falan derken bırde ınsanlar zorlastırınca daha da üzücü oluyorr ...allah yardımcınız olsunnn
merhabalar Ebru,
zor zamanlar yaşamışsınız yazdıklarınıza bakılırsa,her şey insanlar için maalesef. bazı insanların her işi rast gider,hep dört ayak üstüne düşerler,aşkta da işte de çok mutlu ve başarılı olurlar; bazı kişilerinse bunları elde etmesi için bir sürü sınavdan geçmesi gerekir. sizi okurken kendime çok yakın hissettim. ben de son zamanlarda her konuda umutsuzluğa kapılmıştım ve hiçbir şeyden zevk almıyordum. ama öyle bir zaman oluyor ki yavaş yavaş her şey yoluna girmeye başlıyor. ben de hiçbir işimi tek seferde halledemem,her konuda binbir aksilik yaşar ancak son anda istediğime kavuşurum.ama yapacak bir şey yok maalesef. illa sizin de şansınız döneceği bir dönem vardır. bol bol dua edin derim ben. hiçbir konuda da ümidinizi yitirmeyin.evrene nasıl mesaj gönderirseniz size öyle döner,pozitif düşünün
Vallahi bir an ikimiz de aynı hayatı taşıyoruz sandım.
Ben de zor bir çocukluk geçirdim, babam çok kötü bir adamdı, sonunda annemle boşandılar ve maddi çok sıkıntı çektik.
Üniversitede çok iyi bir bölüm bitirdim, sonra yurtdışında eğitimime devam ettim , hala da ediyorum. Hiçbir zaman yardım edenim, elimden tutanım olmadı. Hep tek başıma savaştım ama ratık ben de yoruldum.
Zaten düzgün bir babam olmaması yetmiyormuş gibi aşktan yana da hiç şansım olmadı ........geçen yıl ilk kez birine gerçekten aşık oldum o da karşılıksız çıkınca yıkıldım. Annem duyup da üzülmesin diye geceleri yastığıma yüzümü gömüp sessizce ağlardım, kendim ölsem bile annem üzülmesin istedim.
Sonra da zaten bulunduğum ülkeye taşındım.
Burda da yapayalnızım , ne arkadaş ne sevgili hiç kimsem yok. Ben de zaman zaman gücümü kaybettiğimi hissediyorum. Gerçek aşkın beni bulacağına dair bir inancım da pek kalmadı artık, içimde aşk konusunda sadece ümitsizlik ve kırgınlık var.
Yine de güçlü olmak gerek derim, aileni düşün zor zamanlarında. Seni üzgün görse annen ne yapar bunları düşün...verecek başka bir motivasyonum yok, çünkü benim de içimde pek motivasyon yok.
Bende aynı senin gibiyim, bu hayatta hiç bir şeyi kolay elde etmedım. Hıc bır zaman baskaları gıbı rahat bır hayatım olmadı. Unıvden mezun oldum tam 2 sene ıs aradım hemde okulumu bırıncılıkle bıtırmıstım. Sonra ıse gırdım 2 sene oldu. Isımı bır gorsen bır patron var emdıgım sutu burnumdan getırıyo yapmadıgım ıs kalmıyo bıde ustune bırsuru hakaret. Is bulamam dıye korkumdan restı cekemıyorum. Neyse daha sonra abım evlendı aıleme verdım aldıgım butun parayı. 1 bucuk sene once dugun oldu daha borcları bu ay bıttı. Aldıgım maas komple borclara gıdıyordu. Ama bu ay aylıgımı kendıme ayırdım. Delı gıbı alısverıs yaptım bukadar ezıyetı cekıyorum sefasıda olsun dedım ne bulduysam aldım :)ama hayatta ne ıstedıysem hep benım cabalamamla oldu bır kerede bu senın al senın olsun demedı hıc kımse.
sımdıde geleyım erkek arkadasıma 5 senedır konusuyorum canımdan cok sevıyorum onu. Ilkte aılesı ıstemedı farklı bır sehırdeyım yabancıyım dıye3 sene ıstemeden surdurduk ılıskımızı. Sonra babası bırbırımızı sevdıgımızı anladı durumlar duzelmeye basladı. Ama annesı hala ıstemıyo benımle telde konusmak bıle ıstemıyo. Eylulde soz olcak babasıyla konustuk oda eylulde gun belırleyın gelelım dedı bızde belırledık. Ama annesı ıstemeden nasıl olcak bu ısler bılmıyorum. Hergun rabbıme yalvarıyorum hıc kolay ısım olmadı dıger yanımı benden alma bu hayatımın bana mukafatı olsun dıye. Ama bılmıyorum cok korkuyorum bırgun aıle yuzunden ayrılcaz dıye
hayatınız cok da kolay olmamıs evet...belkı her sorun aşılabılır ama güven konusuna bişey diyemeyecegimmm ilişkininn temelidir güven bence sadece bunu düşününnn temeliniz saglam mı ne kadar güveniyorsunuzz yada güvenebilirsinizzz?ha sunuda sölim yok sil bastan sevmek zor falan filan dahayasınız 24 bunu söylemenız cok mantıksız geldı bana hayat ınsana neler getırır bılemezsınızz ki insanlar bosanıp baska birileriyle evlenıp cok da mutlu olabılıyorlarr..sonuctaölüm acısı degil bu ki ölüm acısı bile ilk günkü gibi kalmıyorr kalsa yasayamazdık insan olamazdık..insanızz hersey bizim içinnn...tek sorun sizin nişanlınıza olan güveninizzz ve birine sırtınızı yaslayıp giçbirsey düşünmemek istiyorusunuz huzur istiyorsunuzz ama bunu dogru kişiden istediginizden emin olunnn..inşallah herseyy cok cok güzel olur sizin içinnnn hayat kolay degil ama bizde kolay insanlar olmayalımmm pes ederekk..allah yardımcınız olsunnnn selametleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?