Nefes alamıyorum vazgeçilmek bukadar kolaymı?

Her türlü şiddeti görmüşsün, hem sözlü hem fiziksel. Böyle bir adamdan ayrılarak akıllılık etmişsin ancak 1 sene kimseyle olmayacaksın diye söz alman mantıksız olmuş.Niye yani? Sana değer vermeyen, seni kıran inciten bir adamın kimle ne yaşadığı seni neden ilgilendiriyor? İyi ki kurtuldum ondan demen gerekiyor, önüne bakman gerekiyor.
Belki kendini affettirmesini , bunun için uğraşmasını bekliyordun. Sence bunu yapsaydı ne olacaktı? Kaç yaşında bilmiyorum ama kimse değişmiyor emin ol. Geçmişte seni incitebilen adam bir anda meleğe dönüşmeyecekti.
Lütfen değmeyecek bir adam için kendini yıpratma, üzme.

Belki sen de 1 yıl bekleyemeyecektin ve karşına hayatının aşkı çıkacaktı belli mi olur. Kendini ama biz söz vermiştik diye yıpratma. Olan olmuş zaten sana şiddet uyguluyormuş bu kişinin sana saygısı kalmamış belli. Acıyacak, içini yakacak ama o da zamanla kül olup gidecek.

Ayrılırken 1 senenin sözünü vermek nasıl bir şeydir ya . Üzülme lütfen bana söz ver dersin de 1 yıl boyunca kimseyi hayatına almamaya söz ver demek çok saçma.
Şiddette varmış buna rağmen barışma hayallerinizin olmasına hiç anlam veremedim. Hoşunuza mı gidiyor

Sende mi hafif kadın damgasını yememek için mi hayır dedin :D
hrm ayrıl hem bekle :D
zamane kızlar bi tuhaf...ne yemeyip ne içmiyorsunuz :D

şaka mısınız? şiddet var ama beni üzüyodü hhühühüüh diye ayrılmışsınız. bi de bi sene adama şerh koymuşsunuz. maşallah. heralde dayanamazsam geri dönerim diye düşündünüz. adam zaten sizi değer vermiyomuş dövüyomuş niye vazgeçemesin ki?

merhaba kızlar dört yıldır birlikte olduğum üniversitede tanıştığım sevgilimdrn 17 ağustosta ayrıldım doğum günümdü ve ogün bilr beni üzmeyi başarmıştı sözlü ve fiziksrl şiddetede uğramıştım zamanında ama bi türlü bitmemişti o gün çok şey konuştum ve bitirdim o ilk ılımlı davrandı devam edelim gibicesinden ama ben hayır dedim sevmeme rağmen çünkü herseferinde kırılmaktan yorulmuştum sadece ondan bi söz istedim hayatına en azından bir sene kimseyi alma diye bende almıycam söz dedim tamam dedi ben seni hiçbizaman unutamam dedi hakikatende sevdiğine inanıyordum dün hayatında birinin olduğunu öğrendim yıkıldım bense hala belki kendini affettirmeye çalışır döner sözüm var diye kimseyi almadım istenedimde ama dün onu gördüm ve ne bişey yedim ne uyudum dünyam başıma yıkıldı hala dört kıca yıl ve ben onun ilk sevgilisydim sensiz yapamam diyen adam şimdi başkadıyla mutlu içi yanarya insanın içim yanıyo ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum geride kaldım sanki zaman durdu. Ben mutsuzluğada varım demişti ve bu masal bitti...
neresi masalmış ya adam şiddet uygulamış sana daha ötesi var mı?
bu yaşadıklarınızı romantik kurgularla süslemekten vazgeçin.
kaç yaşındasın bilmem ama düşünce tarzın çok yanlış.
herkes herkessiz yaşar pek te güzel yaşar:))
gördün tecrübe ettin ders olsun.

Fiziksel sidette kafaniza aldığınız darbelerden mantıklı dusunemiyosunuz bence 1 yıl teminat ayrı saçmalık o pis herif için yaş tutmak ayrı bi saçmalık yat kalk dua et ki pskopatca peşine takılmadan baskasini bulmus

Millet ayni evde yaşadığı insani aldatip baska insanla beraber olabilirken, yalniz bir adamın 1 yil beklemesi mümkün degil.

ağustosta ayrılmışsınız adam kasımda sevgili yapmış, daha ne kadar bekleyecekti?
birine aşık olup, ama olmaz şimdi daha 9 ay beklememiz lazım eski sevgilime sozüm var mı diyecekti?

Back
X