Yaklaşık 1 senelik seviyeli ve düzgün bir beraberliğim vardı. 28 yaşındayım ve bu kez oldu demiştim. Bu kez adam gibi bir adamlayım. 18 gün önce sudan bir sebepten tartışma çıktı aramızda. Sebebi bana attığı mesajı yeniden atması ve her sabah aynı şekilde günaydınlaşırız. Ben yarım saat sonra 2. günaydını atınca panikledim, ikinci günaydını kime attın dedim ve yakaladım yazıklar olsun vs. başladım. Haliyle o an kendimi tutamadım. O günden sonra bana artık arkadaş kalmak istediğini, benimle bir gelecek düşünemediğini, gereksiz çıkışlarım olduğunu söyledi. Ama ayrılmadan son 1 hafta önce de eve erken gidip yatıyorum diye aramalar, benden uzaklaşmalar vs. gırla... Hiç yapmaz, yapamaz dediğim bir adamdı, mert, delikanlı, olgun. Yanarım da böyle düşündüğüm biri tarafından aldatıldığıma yanarım(günahı boynuna). Ama annem çok istemezdi kendisini duaları kabul oldu diye düşünüyorum

Anneler hisseder. Nolur bana yeniden hayata dönebilmem için yardım edin. Ruhsal anlamda bitik durumdayım. Çünkü çok değer verdim.