Nefes Alamıyorum...

Konu dışı olacak ama yazarken bulletların başında kullandıklarınız ne kadar yaratıcı :)
Bayıldım bayıldım.
Hayatta da her yaptığınıza fark katan biri misiniz?
Çok merak ettim.
Çok severim, ne iş yaparsa yapsın fark yaratan insanlara.

Konu sahibinden de konu dışı yazdığım için özür dilerim ama sormadan edemezdim :)

teşekkür ederim, vermek istediğim mesaja odak için iyi bir yöntemdi bana göre :)

Konu dışı olacak ama yazarken bulletların başında kullandıklarınız ne kadar yaratıcı :)
Bayıldım bayıldım.
Hayatta da her yaptığınıza fark katan biri misiniz?
Çok merak ettim.
Çok severim, ne iş yaparsa yapsın fark yaratan insanlara.

Konu sahibinden de konu dışı yazdığım için özür dilerim ama sormadan edemezdim :)
Estağfurullah

çook zor. çalıştığım yerde bile anıları var odaklanamıyorummm

neler geçmiyor be..bugün benim kına gecemdi 2 kasımda düğünüm olacaktı 4 ay önce nişanlım terketti beni dibi gördüm sanmıştım hayat benim için bitmiş gibi hissediyordum öyle olmuyor insan hep yenide başlıyor ve Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır yeterki Ona güven Ona dayan..Gün gelecek yeni biri çıkacak karsına ve senin kalp atışın hızlanacak ozaman bu ''aslında kendini aldatan kişiyi' tamamen unuttuğunu anlayacaksın. Bol dua et Allaha sığın sakın bunalımdayım deyip saçma sapan insanları hayatına alma kabuğuna çekil ağla zırla ama hep bittiğini kabullen bi süre sonra ağlamalarında geçecek..Allah yardımcın olsun..Hani nefret ediyorum bu cümleden ama zaman herşeyin ilacıdır

ve son bişi daha ''İNAN BANA GEÇECEK ''

neler geçmiyor be..bugün benim kına gecemdi 2 kasımda düğünüm olacaktı 4 ay önce nişanlım terketti beni dibi gördüm sanmıştım hayat benim için bitmiş gibi hissediyordum öyle olmuyor insan hep yenide başlıyor ve Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır yeterki Ona güven Ona dayan..Gün gelecek yeni biri çıkacak karsına ve senin kalp atışın hızlanacak ozaman bu ''aslında kendini aldatan kişiyi' tamamen unuttuğunu anlayacaksın. Bol dua et Allaha sığın sakın bunalımdayım deyip saçma sapan insanları hayatına alma kabuğuna çekil ağla zırla ama hep bittiğini kabullen bi süre sonra ağlamalarında geçecek..Allah yardımcın olsun..Hani nefret ediyorum bu cümleden ama zaman herşeyin ilacıdır

ve son bişi daha ''İNAN BANA GEÇECEK ''
Rabbim yardımcın olsun. Utanıyorum böyle acıları görünce derdimden. Ama insana hep kendi yükü ağır gelir ya. Her sabah daha güçlü uyandığımı sanıyorum ama şu berbat anılar yok mu onlara bi çare bulsak. Allah büyük ve sevdiklerim ailem var ve güçlü kalmak durumundayım.
GEÇMİŞİ UNUTMANIN ÇARESİ BU GÜNE ODAKLANMAK ONU YAPAMADIĞIMDAN SANIRIM GEÇMİYOR. GÜNÜN BELLİ SAATLERİNDE DAHA DA BASTIRIYOR.

Yaklaşık 1 senelik seviyeli ve düzgün bir beraberliğim vardı. 28 yaşındayım ve bu kez oldu demiştim. Bu kez adam gibi bir adamlayım. 18 gün önce sudan bir sebepten tartışma çıktı aramızda. Sebebi bana attığı mesajı yeniden atması ve her sabah aynı şekilde günaydınlaşırız. Ben yarım saat sonra 2. günaydını atınca panikledim, ikinci günaydını kime attın dedim ve yakaladım yazıklar olsun vs. başladım. Haliyle o an kendimi tutamadım. O günden sonra bana artık arkadaş kalmak istediğini, benimle bir gelecek düşünemediğini, gereksiz çıkışlarım olduğunu söyledi. Ama ayrılmadan son 1 hafta önce de eve erken gidip yatıyorum diye aramalar, benden uzaklaşmalar vs. gırla... Hiç yapmaz, yapamaz dediğim bir adamdı, mert, delikanlı, olgun. Yanarım da böyle düşündüğüm biri tarafından aldatıldığıma yanarım(günahı boynuna). Ama annem çok istemezdi kendisini duaları kabul oldu diye düşünüyorum :KK43: Anneler hisseder. Nolur bana yeniden hayata dönebilmem için yardım edin. Ruhsal anlamda bitik durumdayım. Çünkü çok değer verdim.
Şu aralar okudugum bazı kitaplar bana kendimi tanımam için gerçekten yardımcı oldu ve ilişkilerde en cok soylediği şey yazarın seninki bağlılık mı bağımlılık mı diyo yazarın adı serhat yabancı bir ilişki terapisti kendisi kesinlikle okumanı tavsiye ederim kendini onda bulacaksın ve hayatın o adamdan ibaret olmadıgını goreceksin umarım yakın zamanda ruhunu iyileştirirsin

Şu aralar okudugum bazı kitaplar bana kendimi tanımam için gerçekten yardımcı oldu ve ilişkilerde en cok soylediği şey yazarın seninki bağlılık mı bağımlılık mı diyo yazarın adı serhat yabancı bir ilişki terapisti kendisi kesinlikle okumanı tavsiye ederim kendini onda bulacaksın ve hayatın o adamdan ibaret olmadıgını goreceksin umarım yakın zamanda ruhunu iyileştirirsin
Kendimi o kadar düşürdüm ki. Her dakika yazıp bunaltıyorum. Ve ben bunu yapan o kişilerden nefret ederdim. Kendimle baş başa kalamıyorum ki kitap okuyayım. Sessiz sakin ortamlarda boğuluyorum :(((

Kendimi o kadar düşürdüm ki. Her dakika yazıp bunaltıyorum. Ve ben bunu yapan o kişilerden nefret ederdim. Kendimle baş başa kalamıyorum ki kitap okuyayım. Sessiz sakin ortamlarda boğuluyorum :KK43:((
Kendini düşürdügünü sakın düşünme en önce sen kendine değer vermelisin önce kendini iyi hale getirmelisin kitap ıkunak için sakin kimsenin olmadığı yer olması gerekmez bence kendinle yüzleşmen gerek ne kdar erken ve dürüstçe yüzleşirsen kendinle cekeceğin acıda o kadar kısa olur kadın süreçte erkek sonucta üzülürmüş kadın taziyeyi süreçte yapar erkekse taziyeyi yapana kadar kadın bitirmiştir bence

Kendini düşürdügünü sakın düşünme en önce sen kendine değer vermelisin önce kendini iyi hale getirmelisin kitap ıkunak için sakin kimsenin olmadığı yer olması gerekmez bence kendinle yüzleşmen gerek ne kdar erken ve dürüstçe yüzleşirsen kendinle cekeceğin acıda o kadar kısa olur kadın süreçte erkek sonucta üzülürmüş kadın taziyeyi süreçte yapar erkekse taziyeyi yapana kadar kadın bitirmiştir bence
O kadar iyi geliyor ki burda böyle sizlerden destek almak anlatamam. Annem de kursa yazıl kendini geliştir vs diyor. Kitapta okumalıyım. Haklısınız toparlanmam lazım. Hayat devam ediyor galiba. Sadece manen ve madden toparlanmam imkansız hissini bi atabilirsem üzerimden...

O kadar iyi geliyor ki burda böyle sizlerden destek almak anlatamam. Annem de kursa yazıl kendini geliştir vs diyor. Kitapta okumalıyım. Haklısınız toparlanmam lazım. Hayat devam ediyor galiba. Sadece manen ve madden toparlanmam imkansız hissini bi atabilirsem üzerimden...

Telaş ettikçe duygunuz ağır basacak... Biraz sakin olun, anneniz haklı. Kursa çok iyi gelecektir.

Telaş ettikçe duygunuz ağır basacak... Biraz sakin olun, anneniz haklı. Kursa çok iyi gelecektir.
Telaş değil de eksik. Bi yanım yok gibi. Ve karanlık bi yolda arabadan atlmış gibiyim. Her şeye her yere yabancı ve ürkek. Ama allah büyük. Daha büyük dertler vermesin :(

Telaş değil de eksik. Bi yanım yok gibi. Ve karanlık bi yolda arabadan atlmış gibiyim. Her şeye her yere yabancı ve ürkek. Ama allah büyük. Daha büyük dertler vermesin :KK43:

Geçecek emin olun :) Ben de yaşadım aynılarını taaa gençlik zamanımda, inanın hiç ama hiç bir şey kalmıyor sonrasında geriye :KK200:

En kısa zamanda toparlanmanız dileğiyle ama sizi sizden başkası iyi edemez bunu da unutmayın lütfen onerdiğim kişiyide bakmanızı tavsiye ederim ben cok faydasını gördüm ozellikle youtube daki videolarını şzlemnizi öneririm

Back
X