nefes alamıyorum!!!!

vertigo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
471
7
96
Zonguldak
herkese selamlr arkadaşlar nasipse 1 ay sonra bebeğimi kucağıma alıcam ama artık beni iyice zorluyor nefes alamıyorum aldığım nefes yetmiyor kalbim çok hızlı atyoor geceleri yatamıyorum midem kursağım cayır cayır yanıyor dr pasiflora kullanabilirsin dedi onu da içiyorum anca sakinleşiyorum ama içim rahat değil gerçi bitkisel dedi ama sizde de varmı böyle belirtiler

valla ben 32+5 im ama var ya yok gece uykusu artık iki yastıkta yatıyorum daha kolay nefes alabilmek için kollarım agrıo yanlarıma yata yata hayırlısı bakalım saglıkla dogsunda canı sagolsun kızcemin:69:

bende 32+3 üm geceleri aynı şekilde uyuyamıyorum artık özellikle sağa sola dönerken ağrılardan.nefesle ilgili çok problemim yok ama bazen çok daralıyorum durduk yere.yanmalar içinde doktorum bana gaviscon verddi yatmadan onu içiyorum rahatlatıyo.az kaldı sabredicez artık :)

bende 32+3 üm geceleri aynı şekilde uyuyamıyorum artık özellikle sağa sola dönerken ağrılardan.nefesle ilgili çok problemim yok ama bazen çok daralıyorum durduk yere.yanmalar içinde doktorum bana gaviscon verddi yatmadan onu içiyorum rahatlatıyo.az kaldı sabredicez artık :)

senle çok yakınmışız:) bakalım kim önce dogurcak:1: benim doktor kontrolü 15 den sonra yanmaları ozaman sorucam artık şimdilik süt falan idare edioz

herkese selamlr arkadaşlar nasipse 1 ay sonra bebeğimi kucağıma alıcam ama artık beni iyice zorluyor nefes alamıyorum aldığım nefes yetmiyor kalbim çok hızlı atyoor geceleri yatamıyorum midem kursağım cayır cayır yanıyor dr pasiflora kullanabilirsin dedi onu da içiyorum anca sakinleşiyorum ama içim rahat değil gerçi bitkisel dedi ama sizde de varmı böyle belirtiler

canım 36+0 oldum bugün, eskisi kadar rahat nefes alamasamda nefes almamda çok bir problem yok. Mide konusunda zaman zaman ben de rahatsız oluyorum ama asıl sorun uyku düzenim. Örnek olarak ortalama gece 2 de uyuyorum sabah 5 te kalkıyorum sonra güç bela uyuyorum 7 de uyanıyorum. Gün içinde de sürekli uyuyup uyanıyorum. Gece ile gündüz birbirine karıştı. Benim de sezeryan 25 nisan da. Çok bitkinim, yorgunum, eşim çalışıyor, ailelerimiz başka şehirde, yemek yapmak bile yoruyor beni.

Benim 36 haftamda mide ve nefes alamama problemim oldu sonra geçti sadece 1 hafta çektim şükürler olsun karnım aşağı indi sanırım onunda etkisi var rahatlamamda

GERÇEKTEN ANNELİĞİN NE KADAR ZOR VE KIYMETLİ OLDUĞUNU DAHA DOĞURMADAN ANLADIK çok zor iş ALLAH hepimize sabır versin

benmde tam 30 gün kaldı,9 mayısta sezeryanle dünyaya gelicek inş oğluşum... aşağı yukarı aynı problemleri yasıyoruz :)peki siz gece yatarken özellikle kaburgalarınızın battığını hissettiğiniz oluyomu beni çok rahatsız ediyo bu durum ...

mide yanması için doktor bana Rennie şurup verdi, 36. haftadan sonra azaldı zaten rahatladım, yediklerime dikkat etmeyince yanıyodu ne yalan söyliim :26: nefes şikayetim hiç olmadı doğum belirtilerim de başladı artık kızlar, Allah sizi de bu sıkıntılardan bir an önce kurtarsın ve sağlıkla kucaklayın bebişlerinizi :emir_bebek:

benmde tam 30 gün kaldı,9 mayısta sezeryanle dünyaya gelicek inş oğluşum... aşağı yukarı aynı problemleri yasıyoruz :)peki siz gece yatarken özellikle kaburgalarınızın battığını hissettiğiniz oluyomu beni çok rahatsız ediyo bu durum ...

hayırlı, sağlıklı bi doğum olsun inşallah canım..
benim yatarken değil de otururken çok rahatsız ediyo, şu an bile sağ taraftaki kaburgalarım batıyo, arada kalkıp dolanıyorum geçiyo, oturunca aynısı :50:

hayırlı, sağlıklı bi doğum olsun inşallah canım..
benim yatarken değil de otururken çok rahatsız ediyo, şu an bile sağ taraftaki kaburgalarım batıyo, arada kalkıp dolanıyorum geçiyo, oturunca aynısı :50:

aynen canım :(
ben çok kilo alamadım acaba onuında etkisi varmıki 43 le hamile kaldım 50 yim su anda? dr a her gidişimde sorcam diyorum ama heycandan unutuluyo :)

merhaba bende 11 haftalık hamileyim..ama benimde nefes konusunda problemim oluyor..çok çabuk yoruluyor.. az bir mesafede nefes nefese kalıyorum..neden acaba?? benim gibi bu haftalarda problem yaşayanlar oldu mu? hani son haftalarda olsa normal derdim ama bu haftalarda böyle olması beni korkutuyor.. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı? şimdiden teşekkürler..

Gazınızda olabilir mi acaba kızlar? Ben hamilelikte çok gazlanırdım, setliç (yarım bardak limonataya 1 çay kaşığı karbonat ekleniyor) iyi geliyordu. Doktorlarınıza bir sorun isterseniz.

Kaburgaya batma, bende de olmuştu son aylarda, ama ben uyumakta fazla zorlanmamıştım (tam tersine benim horlamamdan kocam uyuyamıyordu). Bir tek gecede 3-5 posta tuvalete kalkar olmuştum. Oğlum doğunca rahat etmiştim resmen. Çünkü benim oğlum, Allah hepinize böylesini nasip etsin, ilk 18 gün saat kurmuşsun gibi 3 saatte bir uyanıyordu. 18 günden sonra, geceleri 5-6 saat deliksiz uyumaya başladı. Kayınvalidemin tavsiyesi idi, gece hiç altını açmadım (saat 12-6 arası), size de öneririm.

nurcan85 arkadaşım, bir doktoruzla konuşun isterseniz. Belki tansiyonunuz falan çıkıyordur, ya da gazdan da olabilir, ama en temizi doktora danışmak tabi.

Hepinize iyi doğumlar.

merhaba bende 11 haftalık hamileyim..ama benimde nefes konusunda problemim oluyor..çok çabuk yoruluyor.. az bir mesafede nefes nefese kalıyorum..neden acaba?? benim gibi bu haftalarda problem yaşayanlar oldu mu? hani son haftalarda olsa normal derdim ama bu haftalarda böyle olması beni korkutuyor.. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı? şimdiden teşekkürler..

Kan değerlerin düşük olabilir. Ya da kan değerlerin düşüyor olabilir canım. Benim de 20 haftalıkken falan merdiven çıktığımda nefes nefese kalma durumum bir kaç defa olmuştu.

Kan değerlerin düşük olabilir. Ya da kan değerlerin düşüyor olabilir canım. Benim de 20 haftalıkken falan merdiven çıktığımda nefes nefese kalma durumum bir kaç defa olmuştu.

bugün bakalım dahiliye dokotoruna gittim oda kan testi verdi bakalım kan değerlerime bakıcak..kansızlıktan dolayı olabilir dedi..

CANIM BANA DA en başta 9 mayıs için sezeryan tarihi vermişti tüp bebek benimkisi onun için sezeryan dedi ama son kontrolde bebek tam normal doğum pozisyonu almış normal yap diyorer ama ne yalan söyliyim cesaretim yok bir de riske atmak istemiyorum zaten çok korkuyorum ve nabzım deli gini atıyor kalbim dışarı çıkacak

CANIM BANA DA en başta 9 mayıs için sezeryan tarihi vermişti tüp bebek benimkisi onun için sezeryan dedi ama son kontrolde bebek tam normal doğum pozisyonu almış normal yap diyorer ama ne yalan söyliyim cesaretim yok bir de riske atmak istemiyorum zaten çok korkuyorum ve nabzım deli gini atıyor kalbim dışarı çıkacak

bana çatımda açılma olmadığı ve bu saatten sonra olsa bile normal doğumun beni zorlayacağı düşünülerek sezeryan denildi canım bebişlerin pozisyonları hafta hafta değişiyo en iyisi
senin karar vermen kendini en iyi sen bilirsin yapabileceğine inanıyosan tabiki en iyisi normal doğum ama herkesi acıya olan dayanıklılığı farklı önemli olan son günlerimizde motivasyonu yüksek tutmak Allah yardımcımız olsun :49: ... hayırlısı nasılsa öyle olsun canım :)

bana çatımda açılma olmadığı ve bu saatten sonra olsa bile normal doğumun beni zorlayacağı düşünülerek sezeryan denildi canım bebişlerin pozisyonları hafta hafta değişiyo en iyisi
senin karar vermen kendini en iyi sen bilirsin yapabileceğine inanıyosan tabiki en iyisi normal doğum ama herkesi acıya olan dayanıklılığı farklı önemli olan son günlerimizde motivasyonu yüksek tutmak Allah yardımcımız olsun :49: ... hayırlısı nasılsa öyle olsun canım :)

sağol canım ben normale cesaret edemiyorum bir türlü bebişi riske atmak istemiyrum sonrasında kendim acı çekerim napıyım yalnız drum 9 mayısı şimdi erken bulöaya başladı 38 hafta 3 günlük oluyor niye erken dedi şimdi anlamadım yarın kontrolde tekrar sorucam hepimiz için hayırlısı olsun sağllıkla babaklerimizi kucağımıza alalım artık ben nefes alamıyorum yatamıyorum bebiş çok zorluyor beni artık

sağol canım ben normale cesaret edemiyorum bir türlü bebişi riske atmak istemiyrum sonrasında kendim acı çekerim napıyım yalnız drum 9 mayısı şimdi erken bulöaya başladı 38 hafta 3 günlük oluyor niye erken dedi şimdi anlamadım yarın kontrolde tekrar sorucam hepimiz için hayırlısı olsun sağllıkla babaklerimizi kucağımıza alalım artık ben nefes alamıyorum yatamıyorum bebiş çok zorluyor beni artık

bende normali pek düşünmemiştim canım...daha öncedende ameliyat olduğum için tahmin ediyorumki pek zorlamıcak beni 1 2 gün oturup kalkarken gülerken dikkatli olcaz bide ayaklarımıza dikkat edicez hepsi bu :) bende pek anlamadım neden erken diyebileceğini gelince paylaşırsın bakalım nedenmiş. benmde yarın kontrol inş hayırlı haberlerimizi paylaşalım canımm

bugün kontrolden geldim drum muaynaneyi kapattı mrcbur hastaneye gidiyoruz ama ben artık anlayamıyorum bu dru bana sezeryan günü verebilirmisiniz önceden ayın 9u demiştiniz dedim yok daha veremem erken dedi belik normal yaparsın dedi anlamamakta israr ediyor ben yapamam diyorum bana bir tarih verin ona göre kendimi hazırlayayaım zaten çok stresliyim diyorum nafile aslında çok iyi bir kadındır ama şimdi niye böyle yan çiziyor anlamadım neyse canım sen naptın kontrolde

Back
X