Naci bey merhabalar aslında size daha öncede yazmıştım ama gene yazıyorum lütfen beni affedin artık çıldırmak üzereyim ameliyat olalı 6 hafta oldu hala nefes alamıyorum ama hiç alamıyorum sürekli tıkalı geceleri burun bandı takıyorum o bile rahatlatmıyor kaldıki burnumun şuan simetrisi bozuldu sağ burun deliği daha yuvarlakça sol ise üzerinden basılmış gibi önceki burnumu arıyorum resmen onuda geçtim şu nefes sorunu dahada beter resmen yamuk burun elde etmek için hem sağlığımdan hem de paramdan oldum kaldıki ben de pratisyenim ve bu tür şeyler hep sağlıkçıların başına gelir tezini doğruluyorum galiba .Doktorum tam bir şey söyleyemiyor hep politik bekleyip görücez diyor bu da beni çıldırtıyor Onu incitmemek için inanın susuyorum burnumun üstündeki hamp alındı ve ucu biraz kaldırıldı şuan üst tarfı aşırı ince buda beni endişelendiriyor acaba hava geçişi için fazla mı daraltıldı diyorum bu durum aynı zamanda görüntüyüde ilginçleştiriyor burnumun üst inceliği 1cm yok bile incecik çubuk gibi alttarafıda ikibirleşik kepçe çıldırmak üzereyim kusurabakmayın şuan öyle psiklojim bozuk ki anlatamam o nedenle yazım berbat olabilir ,kaldıki tusa hazırlanan ben şuan hiçbirşey düşünemiyorum,ders çalışamıyorum nefes alamıyorum değermiydi diyorum bu burun için.Bütün bunların düzelebilmesi için 5 ay beklemem gerekecek düşünceside beni mahvediyor acaba negibi bir problem buna yol açmış olabilir doktorumun söylemesine göre sineşi yokmuş ve varsa bu problemi düzeltmek zormudur ve burnumun üst bölgesi kalınlaştırılabilirmi ve yapılacak bu işlemler yeni sorunlar da doğurabilirmi lütfen bana bir yardım edin Naci bey ..