nefes alamıyorum

mucizem5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
300
22
33
45
eşimle problemlerimi bilir arkadaşlar..son zmanlarda hiç çekilmez oldu.boşanmak fikri iyice aklımda artık.çok sinirli ve bencil insan.pireyi deve yapmasından bıktım.yine çok kötü kavga ettik.

Konularinizi bilmiyorum ama,bu evliligi kurtarmak icin elinizden gelen herseyi fazlasiyla yaptiginiza inaniyorsaniz,iciniz rahatsa bu konuda,ve buna ragmen bu evliligin bir arpa boyu yol almadigini dusunuyorsaniz demekki gercekten bitirme vakti gelmistir.

haklısınız boşan demek kolay gibi ama zor yapamıyorum işte ...çok basit ailesine gidelim dediğinde sessiz kaldığım için dünyayı kasıp kavurdu

valla ben bilmiyorum pireyi deve yapar derken mesela?
mesela ailesine gitmek istedi sessiz kaldığım için gitmek istemediğimi ailesini sevmediğimi ona tahammül edemediğimi bi dünya şey söyledi.esti gürledi orayı burayı yumrukladı

olayları tam bilmiyorum ama mutsuz bir şekilde ne evlilik yürür nede ömür geçer...belki sizin için hayırlı olan budur..eşinizlede paylaşın bu durumu..beraber açın davanızı...

olayları tam bilmiyorum ama mutsuz bir şekilde ne evlilik yürür nede ömür geçer...belki sizin için hayırlı olan budur..eşinizlede paylaşın bu durumu..beraber açın davanızı...
mutsuzluğu yapan eşim ben onun yüzünden düzenimden olacam o kadar dünyada kötü şeyler varki eşim basit olaylarla hayatı ikimizede zindan ediyor

Arkadasim huylar kolay kolay degismez ve eger gercekten bosanman gerektigine inaniyosan da bosan..cunku daha gencsin..cocugun da yoksa erken bosanmak mantikli. Yani 40 yasindan sora bosanirsan bir suru bosa zaman harcamis olursun..ama ben boyle cekerim diyosan omur boyu o da senin secimin..hayat kisa..benim de cok pisman oldugum zamanlar oldu...ozgur zamanlarimi cok ozluyorum..hic evlenmeyi dusunmuyoken evlendim ben..sora karakter catismalari baska IvIr zIvIr problemler..evlilik zor vesselam...ama mutlaka bosancam diosan erken bosan gec kalma....

Dayanılacak gibi değilse boşanmakta haklısınız ama olayı bi anlasak
mesela kaç gündür çok iyiydik birden ailesine gitmek istedi her zamna yaptığımız bişey ailesiylede daha hiç kavgam olmadı aram iyidir görünürde.bende ses etmedim sustum durum bu sadece neymiş surat asmışım istemiyormuşum 3 gündür görmediği ailesini çok özlemiş neler nler

mesela ailesine gitmek istedi sessiz kaldığım için gitmek istemediğimi ailesini sevmediğimi ona tahammül edemediğimi bi dünya şey söyledi.esti gürledi orayı burayı yumrukladı

niyet okumuş yani, alıngan çok zor bi insan tipi, hele orayı burayı yıkması, çocuk var mı
bence yani özür dileyerek söylüyorum eziklendiği bişey mi var, sanki bişeylerin üstünü öfkeyle kapatmak ister gibi

mesela kaç gündür çok iyiydik birden ailesine gitmek istedi her zamna yaptığımız bişey ailesiylede daha hiç kavgam olmadı aram iyidir görünürde.bende ses etmedim sustum durum bu sadece neymiş surat asmışım istemiyormuşum 3 gündür görmediği ailesini çok özlemiş neler nler
Kadın ruhundan anlamayan erkek modeli.inan duygularını anlıyorum

niyet okumuş yani, alıngan çok zor bi insan tipi, hele orayı burayı yıkması, çocuk var mı
bence yani özür dileyerek söylüyorum eziklendiği bişey mi var, sanki bişeylerin üstünü öfkeyle kapatmak ister gibi
bilemiyorum olabilir bende o yüzden buraya konu açtım farklı bakış açısıyla çözmek istiyorum eşimi.kavga ettik mesela hiç aramadı inadından aramz zaten dayanamadım sinirimden ağladım ve ben aradım adama salak ya bana canımsın herşeyimsin diyor eee ne oldu da ozaman o kadar kırdın geçirdin herşeyi

çocuk gibiya annemi özledim diyor kaç gündür görmedim diyor alt tarafı 3 gün oldu

Back
X