nefes alamıyrm

Neden görücü usulu evlendin ?:KK14: Kendin bulamadın mı çevrende konuşup tanıyıp anlaşabileceğin birini? Yoksa aile baskısı mı:KK14:

Yaşın da küçükmüş acelen neydi ki? Olmadı ayrıl sevdiğin biri çıkacaktır karşına.

Arada evliliği devam ettirici hiç bir unsur bulamadım ben:KK14:

çok büyük çaba sarf ederek yazınızı okudum :)
Mutlu değilseniz kendinize mutlu olacağınız bir dünya kurun. Bu dünyada eşinizi istemiyorsanız ayrılacaksınız. Başka çaresi yok :(

eşinin çocuk için engeli ne tam olarak, bunun ezikliğini yaşıyor olabilir mi? sakın işi bırakayım deme, ve evet sana arka çıktıkları için ailenden ömür boyu nefret edecek
bi de kalkıp seni annene şikayet ediyor ha pes

Arkadaşım konuyu yazarken neden biraz daha dikkatli olmuyorsun anlayabilmiş değilim. Sesli harfler nereye kayboldu? Konuya yardımcı olmayı bırak daha okuyamıyoruz bile.

Ben yazı yazarken falan aman yanlış olmasın diye telefonumla resmen kavga ediyorum yazdıklarım eksik veya yanlış olmasın diye çok dikkat ediyorum...

ne çabuk bu hale geldiniz.
çocuk olmaması eşleri psikolojik olarak yıkıyor ne yazıkki.
29 yaşında koca adam niye ailenizi arıyor ne saçma.
konuşarak anlaşamıyor musunuz.
başka problemleriniz var mı ?

Şimdi vicdanım el vermiyor çocuk olmuyor diye bırakmak istdgimi sanar şimdi çocuk için tedavi görüyor biraz ii olmasını bekliyrm ama tabi bu gidişte hasta ben olacagım
Çocuktan önce , doğru düzgün bir iletişim kurmanız lazım.Evliliğiniz sorunlu olması eşinizin iletişime kapalı olmasından kaynaklanıyor.Belkide çocuk meselesini gurur yaptıgından saçma sapan davranıyor.Ama hayatınızı kimse çekilmez hale getirmeye hakkı yok.Yaşın çok genç ileride vermen gereken kararlar için umarım geç kalmazsınız.

Off gerçekten gözlerim ağrıdı.. sesli harflerin kullanılmamasından şikayetçi olmam genelde ama bu fazla geldi..

Sorunlar çok ciddi gelmedi bana. Aceleci davranıp genç yaşta evlenmişsiniz.. evliliğin görücü usulü oluşuna çok takılmayın bence çünkü deli gbi severek evlendiğiniz adamla da bu sorunlar yaşanabilir.. eşiniz çocuk olayında sebep kendisi olduğu için alıngan davranıyor olabilir.. yardım almanızı öneririm zira hallolmayacak şeyler değil..

Şimdi vicdanım el vermiyor çocuk olmuyor diye bırakmak istdgimi sanar şimdi çocuk için tedavi görüyor biraz ii olmasını bekliyrm ama tabi bu gidişte hasta ben olacagım
Ona kıyamadığından kendine yazık ediyorsun, daha genceciksin zaten o yaşta arad sevgi aşk vs olmadan biriyle evlenme gibi bir hata yapmışsın bir de sana değer vermeyen biri için hayatını zehir edeceksin. Hayır bir de işten çıkıp kendini iyice ona bağımlı etmişsin, yazık kızım daha yaşın kaç başın kaç neden bu kadar eziyet üzerine kurulu bir hayatı kendine layık görüyorsun. Ailen arkandaysa boşan gitsin

Anlamıyorki tedaviye bile zor ikna ettim ben takip ediyorum ilaçlarını tedavisini psikolojisi bozuk diye üstüne gitmiyorum ama o herşeye bi laf ediyor

eşinin çocuk için engeli ne tam olarak, bunun ezikliğini yaşıyor olabilir mi? sakın işi bırakayım deme, ve evet sana arka çıktıkları için ailenden ömür boyu nefret edecek
bi de kalkıp seni annene şikayet ediyor ha pes
Esi söylendigi için birakmis bile işini

Anlamıyorki tedaviye bile zor ikna ettim ben takip ediyorum ilaçlarını tedavisini psikolojisi bozuk diye üstüne gitmiyorum ama o herşeye bi laf ediyor
eşiniz çok nankör farkında mısınız ? bir bahanenin arkasına sığınmış ( çoçuğum olmuyo) size istediği gibi davranıyor oh ne ala :KK12:

hiç düşünmeyin bence yanlış anlar vs diye :KK14:

Back
X