Nefes almak istiyorum

Gerçekten artık sevmek istemiyorum onu. Nötrleşme aşamasına gelmek istiyorum. Hayatıma dönmek istiyorum. Eski halime dönmek istiyorum. Kimsenin bunları yaşatmaya hakkı yok. Umarım bizi seven, saygı duyan, vicdanı olan insanlar çıkar karşımıza. Canım iyi ki yazdın, sohbet ettin benimle. Çok teşekkür ederim

Sana biraz zaman lazim. 1 ay sonra toparlamaya başlarsın.Aynen.Su an onunla güzel anıların aklına geliyordur.. Bu kalbinin bir oyunu.. Kafanı meşgul et. Kendini yor.Dışarı çık.Evde kalma. Arkadaslarinla gorus. Onunla ilgili konuşmak istersen hep konuş güvendiğin insanlara.. İçinde tutma hiçbirşeyi. Bak konusmak istersen bana yazabilirsin. Bıkmadan dinlerim seni. Muhabbet ederiz.Rahatlarsin en azindan. Ben de çok yaşadım. Arada oluyor . Ama eskisi gibi değilim. Sürekli konuşuyordum. Yaralar kanattikca sarılır.. Allah büyüktür. Rabbim iyilerle karşılaştırsin.. Umudumu kaybetmedim. İyisi vardır..Ayrıca rica ederim.. Seni rahatlattiysam ne mutlu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…