Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklıma başka biri geldi. Yani onun aklında başka biri var olmazsa sana geri dönecek açık kapı bırakıyor.
Bence artık yoluna bak dönerse de okkalı bir cevap verirsin.
Ne demek aradıkça soğuyorum ya? Bence bu heriften bir cacık olmaz.
Bencede aklında bi başkası var.
Bende öyle düşündüm. Biri mi var dedim. Hayır dedi ihtimali bile yok ilişki istemiyorum falan dedi. Başka birinin olduğuna inanmak istemiyorum.
Evet çok ağırıma gitti aradıkça soğuyorum demesi. Ben öyle küslük dönemindeyiz zannediyordum kusura bakma aramam bi daha dedim. Ve bi daha konuşmadık.
Ya geçsin o ayakları. Zaten hep öyledir kimseyi istemiyorum modunda. Bekle sabret derler hep. Seven insan uzak kalamaz bir kere. Kesin birşeyler karıştırıyor sen buna hazırlıklı ol.
Ya geçsin o ayakları. Zaten hep öyledir kimseyi istemiyorum modunda. Bekle sabret derler hep. Seven insan uzak kalamaz bir kere. Kesin birşeyler karıştırıyor sen buna hazırlıklı ol.
seven insan uzak kalamaz, o kadar doğru ki. Bişeyler karıştırdığı kesin. Whats Sürekli profil foto değişiyor.
Ilk başta baya acı çektim. Günlerce ağladım. Değer mi? Hayır.
İlk günler öyle olur zaten. İnsanoğlu herşeye alışıyor zaman gerek.
Aile hariç kimseyi takmaya üzülmeye değmez bu hayatta canım..
ohho yerini eller almış canım![]()
Onu görmek bile istemiyorum artık. Gerçekten saçmaladığının farkına vardım uzun bi aradan sonra. Bana verdiği Değeri gördüm. Benim ona verdiğim değerin yanında hiçbirşey.Çok sacmaliyor. Sıkılmış bu eleman. Ya da hislerinden tam emin degil. Acik kapi birakiyor evet dogru. Hele bu kiz bi cepte dursun ben niraz dalgama bakayim cok yalniz kalirsam donerim vs. Bende de var boyle bi tane. Sevgili miyiz hayir. Ama arkadas da degiliz. Sadece morali bozulunca cani dara dusunce konusuyor yani bu cocukla oyalanma. Unutmaya calis.
Kesinlikle katılıyorum. Onun egosunu tatmin ettim ve bitti.Arkadaslar Freud ne der unutmayin: birine vazgecilmez oldugunu hissettirdigin an ilk vazgectigi kisi sen olursun. Belki de gercekten oyle olmustur. Vazgecilmez oldugunu dusunmustur. Senin ona cok asik oldugunu dusunmustur. Bsver dedigim gibi birak unut
Aklım almıyor ama canım. Dün beni deliler gibi sevdiğini söyleyen adam bugün istemiyorum nasıl diyebiliyor? Hasta mı bunlar anlamıyorum.Başka biri vardir.. Uzak durun.. Boşlukta kalinca sizi arıyor. Bu hep böyle gider.. Gidip gidip döner.. Kendinizi düşünün.. Takilmaayin. Herşeyin hayırlısı.. Zaman lazim.Bol dua edin
Ayrıldığımızı öğrendiğim zaman beni sevmiyor musun dedim. Sevmiyorum demedim, seviyorum da demiyorum dedi.Okudukça yaşadıklarım aklıma geldi içim acıdı resmen...
Boşluğa düşmen üzülmen kadar doğal bir durum yok inan ama bunları adamı arayarak takip ederek aşamazsın stres yapar hem beden hem de ruh sağlığına yazık valla
Bak canim böyle konularda kendimden anlatıyorum. Beni gözümün içine baka baka hem de beni sevdiğini söylerken aldattı .. Üstelik iki gün oncesi de evlenmek istediğini söylemişti.. Ama beni 1.5 aydır aldatiyordu. Ben hep farkettim.Ama kabullenemedim. Onun konusmasini bekledim. Ama bir yandan da beni çok sevdigini söylüyordu. Bir ara ilgisizlesmisti ama sonra bayagi ilgileniyordu. Meğer yerini hazırliyormus.Kafasına koymuştu attık gitmeyi. Senin de sana açık kapı birakiyor ki geri donmek için.. Geldiğinde kabul et diye..Sen artık daha güçlü bir bayansin. Bunu yaşadığım için şükrediyorum gerçekten.Benim sinavimdi bu. Çünkü hem daha olgunlastirdi hem daha emin adımlar atıyorum.. En önemlisi büyük tecrübe oldu erkekler konusunda.. Rabbim iyilerle karsilastirsin. Bak bazı şeyler bitmeli ki daha iyileri baslayabilsin. Sen daha iyilerine layiksin. Herşeyde bir hayır vardır. Hiç uzulmeye bile değmez. Ama ağlamak istiyorsan ağla. Acini korkmadan çek.. Çek ki içinde zerresi bile kalmasın..
Canim yani. Niye o gününü gün ederken ben hayata kuseyim.. O gidip eğlenecek ben de yas mi tutacagim.. Gerçekten olgunlaşıyor insan.Artık acı çekmekten de korkmuyorum..Yaşadım dibine kadar acısını. İyi ki de yasamisim. Zamanla sen de goreceksin. Yeni olduğu için zor geçiyor.Döndüğünde kabul etme.Edersen gidip gidip döner.Canı sıkıldıkça.. Sen daha çok yipranirsin.İnsanların vicdani yok acımasi yok.. Ben Allaha biraktim.. Vicdanlari da rahat olmasın..Geçiyor gerçekten.. Kocaman bir boşluk oluyor.Nötr lesiyorsun.Zamanla çıkar kokusu. Ne yaptı, ne karıştırdı. İnsanların nasıl vicdanı var hayret bişey. Hayata Küsmek yerine olgunlaştım diyosun. Helal olsun.
Dayanılacak gibi değil yaşadığın. Acıyı depresyonu sıyırıp yalayacağım. Döndüğünde gr sevgi kalmayacak bende. Umarım dönerler. O ifadeyi görmek istiyorum.