- 29 Ocak 2012
- 300
- 10
Merhabalar. Başlıktan da anlayacaginiz üzere nefes alamıyorum. 3 yıl önce kbb doktoruna operasyon geçirdim. Nedeni ise burnunda kemik eğriliği vardı astım hastası da olduğum için nefes almakta zorlanıyodum. Bu nedenle kemik eğriliğini düzelttirmek için hemde görünüşünü degiştirmek için ameliyat oldum. Oldum olalı rahat bir nefes alamadm. Son bi kaç aydır hepten zorladı beni yemek bile yiyemez oldum uyurken bile agzım hep açık uyuyorum dudaklarım bogazım kuruyo hepten zorlamaya başladı ve dün bir doktora göründüm. Doktor burnuma temografi çektirdi ve sonucunda burnumun kemiğinin bayagi yamuk olduğunu ve et büyümesi olduğunu söyledi ve iyi bir kbb uzmanına kapalı ameliyat olmam gerektiğini söyledi.şeklinde bir bozukluk yok dedi lakin yapilmazsa olmaz nefes alamazsın mutlaka yaptrmam gerektigini söyledi. Şimdi iyi bir kbb uzmanı arıyorum endiseliyim. Kime hangi doktora emanet edebilirim bilmiyorum. Lütfen karar vermemde yardımcı olun. Sonucun daha kötü olmasından korkuyorum. Nefes almayi gercekten özledim. Bu ameliyatı kime olursam rahat nefes alabilirim. Simdiden teşekkür ederm..