Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar hamileyken nefes darlığı yaşayan oldu mu ?
iki gündür nefes alamıyorum.. normal mi? bebeğe bir zararı olur mu?
yaşayanlarddan yorum rica ediyorum..
Canım merhaba
Ben de yaşıyorum zaman zaman. Artık karnımız büyüdü. E gaz ve kabızlık da var. Organlar sıkışmaya başladı.
Normal bir durum diye biliyorum.
Yine de doktoruna sor eğer seni çok endişelendiriyorsa...
Canım merhaba
Ben de yaşıyorum zaman zaman. Artık karnımız büyüdü. E gaz ve kabızlık da var. Organlar sıkışmaya başladı.
Normal bir durum diye biliyorum.
Yine de doktoruna sor eğer seni çok endişelendiriyorsa...
merhaba canım.. teşekkür ederim cevabın için haftaya kontrolüm var gidince soracağım.. karnım bir anda büyüdü benim..inşallah onunla ilgilidir..
derin derin nefes alamıyorum hiç.. boğuluyorum gibi olıuyor.. inşallah geçer çok zor gerçekten
Kızlar bende aynı durumdayım demır eksıklıgı kansızlıkta tetıklıyor kan ılacımı ıcınce ben bıraz rahatlıyorum ama sureklı kullanamıyorum bulantılarım cok fazla benım
Oluyo malesef ve olmayada devam edicek oyle diim. Bebek buyudukce cigerlere baski yapiyo o yuzden nefes darligi yasaniyo olabildiğince dik durup derin nefes almaya calisin
Önemli olan nefes darlığı çekerken panik olmamak. Stres ve panik olmayın sakince nefes alıp vermeye çalışın...
Bir de çok daralırsanız esnemeye çalışın...