nefes darlığı yaşayan varmı arkadaşlar

sersev79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
841
48
96
46
Bursa
merhaba arkadaşlar 19. haftamdayım çok şükür ama nefes zorluklarım başladı burun kanamalarıda eklenince sorun artıyor varmı benim gibi sorun yaşayıpta bilgisi olan

canım ben dün klinikte bi hanımla karşılaştım ikiz hamile 4 aylık canım oda nefes darlığı cekiyorum dedi bende ikiz istiyorum deyince nefes darlına alış o zaman dedi

eyvahhh yapmayın arkadaşlar beni çok etkiliyor nefes darlığı birde panik atak var ben yeterince çektim zaten o dönemlerde valla gözüm korktu şimdiden bende ikiz bekliyorum bu kadar erkenmi olacak daralmalar....:bbo:

eyvahhh yapmayın arkadaşlar beni çok etkiliyor nefes darlığı birde panik atak var ben yeterince çektim zaten o dönemlerde valla gözüm korktu şimdiden bende ikiz bekliyorum bu kadar erkenmi olacak daralmalar....:bbo:

merhaba arkadaşlar 19. Haftamdayım çok şükür ama nefes zorluklarım başladı burun kanamalarıda eklenince sorun artıyor varmı benim gibi sorun yaşayıpta bilgisi olan

canım benim daha o aşamalara gelmedik biz ama.ikiz olunca nefes probleminin olduğunu hep duyuyordum.inşallah fazla sıkıntı olmadan atlatırsın canım.burun kanamalarına bir mana veremedim ama doktoruna sordunmu canım bu konuyu?

kinder toplamada panik atagın tuttumu canım
kuzenimin eşinin pazar toplandıda inan opudan sonra 1 saat kendine gelemedi titreme krizi gecirdi

hadi sizin ikiz, ben tek gebelik yaşadığım halde nefes nefese geziyorum sürekli, kızım annesini sıkıştırıp duruyor. Burun kanamaları da gayet normalmiş gebelikte. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tüm bu sıkıntıların sonunda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

canım ben dün klinikte bi hanımla karşılaştım ikiz hamile 4 aylık canım oda nefes darlığı cekiyorum dedi bende ikiz istiyorum deyince nefes darlına alış o zaman dedi

bende daha erken diye düşünüyodum canım desene daha çok zorluklar bizi bekliyo

valla canım benim 19. hafta başladı 1 haftadır yavaş yavaş başlamıştı 2 gündür ölücem zannediyorum allah hepimize kolaylık versin canım ya

canım benim daha o aşamalara gelmedik biz ama.ikiz olunca nefes probleminin olduğunu hep duyuyordum.inşallah fazla sıkıntı olmadan atlatırsın canım.burun kanamalarına bir mana veremedim ama doktoruna sordunmu canım bu konuyu?

burun kanamalarıda aynı nefes darlığı gibi normalmiş bu haftalarda canım ama kanama olunca dahada tıkanıyor insan hepimiz yaşıyacağız galiba bu sorunu bide bende bronşit vardı zaten çoğu nefes almakta zorluk çekiyodum şimdi ölüyorum diye uykudan fırlıyorum inşallah dahada kötü olmaz hepimiz için

hadi sizin ikiz, ben tek gebelik yaşadığım halde nefes nefese geziyorum sürekli, kızım annesini sıkıştırıp duruyor. Burun kanamaları da gayet normalmiş gebelikte. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tüm bu sıkıntıların sonunda bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

allah kolaylık versin canım sen bayağa bi sonuna gelmişsin yolun normaldir kızının sıkıştırması benim çok erken oldu sanıyorum ama benden önce yaşayanlarda varmış baksana tüm bu sıkıntıların sonunda bebeciklerimiz olmasa zaten katlanılmaz herhalde bu kadar ezaya allahım yardımcımız olsun inşallah sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza senide allah kurtarsın canım hayırlı kolay doğumların olur inşallah

ya ben hepinize tek tek cevap yazmıştım arkadaşlar niye çıkmıyo burada anlayamadım

kinder toplamada panik atagın tuttumu canım
kuzenimin eşinin pazar toplandıda inan opudan sonra 1 saat kendine gelemedi titreme krizi gecirdi
canım benim ataklarım genelde nefesle alakalı o yüzden toplamada korkmadım zaten anestezi veriyorlar duymuyorsun ki bende nefes kesilmesi nefes alamama dar alanda kalma falan o tür korkular var.CADIARZU
valla canım benim 19. hafta başladı 1 haftadır yavaş yavaş başlamıştı 2 gündür ölücem zannediyorum allah hepimize kolaylık versin canım ya
allah kolaylık versin çok zor günler bekliyor zannediyorsam bizi dua edelim bol bol:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X