nefes darlığı

ozgekurt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2010
1.472
0
0
İstanbul
arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve nefes almakta çok güçlük çekiyorum bu tür sorunların ilerleyen aylarda olması gerekir diye biliyorum.doktora sorduğumda normal dedi ama çevremde sorduğum herkes daha çok erken olduğunu söylüyorlar.kafam çok karıştı lütfen yardımcı olurmusunuz :(

benimde zaman zaman göğsüme bi ağırlık çöküyo ve iki göğsümün arası sıkışıyo tıkanıyo boğuluyo gibi oluyorum.dr.hamilesin normal demişti:-))

ben 24 haftalık gebeyim.

benimde zaman zaman göğsüme bi ağırlık çöküyo ve iki göğsümün arası sıkışıyo tıkanıyo boğuluyo gibi oluyorum.dr.hamilesin normal demişti:-))

ben 24 haftalık gebeyim.

24 haftalıkta normaldir galiba.ben 6 haftalıkken böyle isem 24 haftalık halimi düşünemiyorum:25:

canım bende 7-8 haftalık hamileim benimde çok nefesimde sıkışma oluyor.tiroid yüksek çıktı biraz acaba ondanmı kaynaklanıyo diye düşünüyorum ama bişe demedi doktor arada arpıntımda oluyo sanki garip garip ağrılar hissediyorum kendimde psikolojikmi nedir bilmem

6 ve 7 aylarda ben de ayn sorunları yasadım doktor bebegım buyudugu ıcın cıgerlerıme baskı yaptıgını soyleedı.sabahları yarım saat yuruyus yaptım azaldıeskıye gore ama gecelerı yıne de oluyordu ılerleyen aylarda gecıyor bebek asagı nıyor cunku canım hayırlı dogumlar

Back
X