- 3 Mart 2013
- 374
- 111
- 323
- Konu Sahibi Biberli_pasta
-
kalple ilgili bise yok dediler.cok detayli bakildi tekrar mi gitsem bilemedim.bu arada cok kilolu degilim suan gazda yok.offff birden ter bosaliyo elim ayagim yaniyo.cok kotu artik bas edemiyorum.sakinlesmeye calisiyorum yok olmuyo..bende yudum yudum su iciyim..bende de panik atak oluyordu ama kalp yetmezliğinden kaynaklıymış.. kilo fazlanız varsa o da yapar, gaz da yapar. panik atak ise benim en iyi çözümüm su şişesinden yudum yudum su içmek. nefesı düzenliyor.
kalple ilgili bise yok dediler.cok detayli bakildi tekrar mi gitsem bilemedim.birden ter bosaliyo elim ayagim yaniyo.cok kotu artik bas edemiyorum.sakinlesmeye calisiyorum yok olmuyo..bende yudum yudum su iciyim..
gidicem ya dayanamiyorum bise fayda etmiyo.gece olmasi daha kotu.gunduz bi sekilde unutuyorum oyalaniyorum da..sadece kalp değil tansiyon da tetikler aniden yükselirse o da çarpıntı yapar. biz tansiyondan şüphelenmiştik ama kalp çıktı. tansiyon içinde git kontrole bence.
iyi geceler arkadaslar.sorunum su en olmadik yerlerde nefesim daraliyo kalbim carpinti yapmaya basliyo.daha once dr.a gittim kalbimde sikinti yok.her turlu baktilar sorun yok.psikolojik desem bugun nerdeyse en mutlu gunum(tup bebek tedavime basladim)bugun yine aynisi oldu 1 de yattim.carpintiyla bi kalktim nefes alamiyorum.gozlerimide açamıyorum.bi tikandim zorla kalktim mutfaga gittim uykum acilsin diye su ictim yataga döndüm.bu arada sakince burnumdan nefes almaya basladim..yok fayda etmiyo su saat oldu hala iyi degilim.2 saat sonra ise gidicem bide.sadece geceleri degil normalde de oluyo.tv izlerken bi anda nefesim daraliyo.arastirdim nedensiz panik atak belirtileri.bu kadar kotu mu bu sey.izin alipta gidemiyorum zaten bebek konusu icin surekli izin aliyorum.yedi bitirdi beni nefes darligi.basina boyle bise gelen var mi bana yardimci olabilcek.?yoksa yasadiklarim psikolojik mi.?
Nefes darligi astimdan da olabilir.
Belki alerjiktir,bir seye alerjiniz varsa.
Kalp atislariniz cok fazlalasiyorsa aritmi olabilir .
Ama elbetteki bir uzmana danismaniz en guzeli,gecmis olsun.
Geçmiş olsun. Aynı sorun bende de var malesef. Benim de görünmediğim kalp doktoru kalmadı hepsi bir şey yok psikolojik diyor.
Fakat ben bu ataklar esnasında tansiyonumun 17 11lere fırladığını keşfettim ki normali 11 6 larda olan biriyim. Siz de muhakkak o esnada tansiyonunuza bir bakın.
Bunun yanı sıra sigara kullanıyorsanız hemen bırakın. Göğüs hastalıklarına bir görünün, solunum testi yapsınlar.
Çok geçmiş olsun..
Astim ola bilir...
Gecmis olsun
astim baslangici var demisti dr.um muayene ederken.3 sene oldu daha gitmedim.sigara kahve vs kulanmiyorum.aynen bayilcak gibi oluyorum.solunum testi de yapildi bise cikmadi.ama o nefes darligi aninda nabzima bakmadim.olursa tekrar bakicam.bu arada cok saolun.Dun saat 5te benim de basladi saatlerce gitmedi.
Kalbimde bir sorun yok cok sukur ben de baktirdim.. Kahve tuketiyorsaniz birakin ve muhakkak bir midenize baktirin. Maalesef mide hastaliklari da yapıyor.
Bayilacak gibi oluyor insan. Cok kotu bir sey Allah gostermesin bi daha ama o an sadece sakin olmak gerekiyor. Tabi nefes almada zorlaninca sakinlik falan da kalmiyor.
Dedigim gibi midenize baktirin en yakin zamanda...
astim baslangici var demisti dr.um muayene ederken.3 sene oldu daha gitmedim.sigara kahve vs kulanmiyorum.aynen bayilcak gibi oluyorum.solunum testi de yapildi bise cikmadi.ama o nefes darligi aninda nabzima bakmadim.olursa tekrar bakicam.bu arada cok saolun.
bi ara daha felakettim.normal nefes bile alamiyordum icimi ceke ceke aliyodum yanimdaki insanlar bile etkileniyodu.simdi o kadar degil ama bazen 2 günde 1 bazen haftada 1 felaket geliyo.kendinden geciyo insan.cigerlerime nefes gitmiyo sanki.kaygidan olabilir..bilinclice bunu yasamazsiniz ama icten ice nasil olcak bebek isi vs sorulari kafaniza taktiginiz icin oluyordur.
bende de arada boyle nefes darligi oluyor ve aslinda icten ice kaygili oldugum zamanlarda bunun beni yakaladigini farkettim..
tedavi icin hic arastirma yapmadim cunku bununla yasamaya alistim,zaten arada gelip ugruyor o kadar rahatsiz edici boyutta degil.
yo onceden de vardi.ama artik siklasti.nedensiz geliyo.gece nasil kalktigimi bilmiyorum.heralde kalkmasaydim ölürdüm.tam bi muayeneden gecmem lazim.Tup bebek tedavisine basladim demissiniz acaba tedavi icin kullandiginiz ilac varsa onun yan etkisi olmasin?
yemekle alakasi yok.hatta genelde gece sabah ve aksamdan once oluyo.suan bile hafif var.baska seylere odaklanmaya calisiyorum yoksa dahada artiyo.Dikkat edin eger yemek yedikten bi sure sonra oluyorsa midede sorun var. Benim kalbim cok yuksek atiyor. Nefes darligi da cabasi. Bayramdan sonra bir de mideme baktiracagim zaten oldum olasi mide ve bagirsaklarimdan cok rahatsizim..
yemekle alakasi yok.hatta genelde gece sabah ve aksamdan once oluyo.suan bile hafif var.baska seylere odaklanmaya calisiyorum yoksa dahada artiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?