- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
Çok teşekkürlerSerin yerde yatirin bol su icirin bi de islatabilirsiniz suyla korkmuyorsa hafifce boyle aklima baska birsey gelmedi tuyleri cok ise oyle yapiyorlar terleme sekilleri oyleymis
Tamam canım çok teşekkürler.İçmesuyuna birkaç küp buz atın soğuğa yakın serin olsun su açıkta durdukça ısınırdık sık sık yenileyin. Kendini yalamaya pek hali yoktur, tarağını ıslatıp bol bol tarayın ferahlasın. Yiyorsa yoğurt verin biraz sulandırarak.
valla tek çare traş ettirmek. benimkide öyle vete sordum. traş edebiliriz dedi. narkozlu olması içime sinmiyor ama sanırım yapacak bişey yok. ben şimdilik elimi ıslatıp ıslatıp seviyorum biraz serinliyor... ama akşamdan akşama gündüzleri perişan hayvanlar sıcaktan. dışarıda çıkamıyorlar yazık...Kızlar canım çok sıkkın. Kedim bir kaç gündür köpek gibi nefes alıyordu. Bugün abarttı. Veteriner sıcaktan dedi ama hayvan yazık kalpten gidecek gibi.
Bu sıcakta siz nasıl rahatlatıyorsunuz yavrularınızı.
Not: cidden çok dertliyim ve bişey olursa kendimi çok suçlu hissederim.
Cidden sınır oluyorlar :)kedimi sık sık ıslatıyorum gerçi pek hoşuna gitmiyor kaçıp gidiyor ama en azından serinlemiş oluyor, suyunu da sürekli değiştiriyorum :)
Kısırlaştırırken traşta ettirmiştim(şimdi uzadı) ama narkoza bende güvenemiyorum hiç.valla tek çare traş ettirmek. benimkide öyle vete sordum. traş edebiliriz dedi. narkozlu olması içime sinmiyor ama sanırım yapacak bişey yok. ben şimdilik elimi ıslatıp ıslatıp seviyorum biraz serinliyor... ama akşamdan akşama gündüzleri perişan hayvanlar sıcaktan. dışarıda çıkamıyorlar yazık...
ben daha hiç ettirmedim. 2 kedi var bende. koşturup duran hayvanlar yatıyor bütün gün. dürtüyorum bişey yapıyorum yok gözünü açıp bakıyor uykuya devam.Kısırlaştırırken traşta ettirmiştim(şimdi uzadı) ama narkoza bende güvenemiyorum hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?