- 18 Temmuz 2016
- 4.749
- 13.187
- 208
- Konu Sahibi hadibeyaaa
Gercekden artik kendime tahammülüm kalmadi. Asla kendi kendime biseyden zevk alamiyorum asla tek basima bisey yapmak istemiyorum. Hep birilerine ihtiyac duyuyorum. Öyle ki cocuklar olmasa onlar temiz hava alsin eglensin diye kendimi zorlamasam esim veya baska birisi olmadan disari cikmak biseyler yapmak istemiyorum. Esimde bu huyumu bildigi icin bana karsi bunu kullanacak kadar karaktersiz biri. Benim tam tersim tek basina cikar eglenir yer icer sevinir mutlu olur. Nefret ediyorum bu halimden.
O kadar ki hadi cikim diye hazirlanip cok kapidan döndüm amannnn bosver diyerek.
Evde oluncada yine kedim icin bisey yapmam ev isiyle ugrasirim.
Kendi kendime sende degerlisin sende kendine biseyler yapmalisin desemde cikamiyorum bu halden.
Param var, insanlar benimle konusmakdan hoslanir, sorun bunlar degil yani.
Bu arada doktorada gittim, depresyonda degilsin dedi ama ben kendimi en dipte hissediyorum
O kadar ki hadi cikim diye hazirlanip cok kapidan döndüm amannnn bosver diyerek.
Evde oluncada yine kedim icin bisey yapmam ev isiyle ugrasirim.
Kendi kendime sende degerlisin sende kendine biseyler yapmalisin desemde cikamiyorum bu halden.
Param var, insanlar benimle konusmakdan hoslanir, sorun bunlar degil yani.
Bu arada doktorada gittim, depresyonda degilsin dedi ama ben kendimi en dipte hissediyorum
Son düzenleme: