• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefet etmeye basladim kendimden

Bu sanırım tek kalmadan edinilebilen bir yaşama şekli değil. Kendi kendinize yetemiyorsunuz. Sorun bu.

Kendi başıma şehir şehir gezen bir insanım. Kendi başima yürüyüş yaparım. Geceleri tek başıma oturmayi severim. Eşim bi yere gitse de evde tek kalırsam hemen kendime mukellef sofra kurarım. Severim tek takılmayı.

Ama sanırım bu beceriyi tek başıma başka bir şehirde üniversite okumaya gittiğimde kazandım.

Ben bi de yanima daima en sevdiğim roman kahramanı dostlarımı alirdim. Çalıkuşu, Akşam Güneşi , Boleyn Kızı gibi güçlü roman kahramanları ile arkadaşlık kurabilen bir insanın yalnızlıktan şikayet edeceğini sanmıyorum.

Bu yaştan sonra bu eksikliği ne kadar kapatabilirsiniz bilemiyorum. Ama kimseye muhtaç olmayacak kadar
sevebilmeniz lazım kendinizi
Ne güzel iste bende bunu yapabilmeyi cok istiyorum.

Evet ben hic yanliz kalmadim.

Ama artik öyle bi hale geldim ki, sehir ici tek basima araba kullanirken bile panikliyorum, sanki ilk defa araba almisim elime gibi. Ki ben 300/400 km yol yapan insanim tek basima. Simdi bu niye anlamiyorum

Kan değerlerinize baktırdınız mı. Eşimde de budurum vardı. Artık kavga etmeye başlamıştık. Tiroid bezleri hiç çalışmıyormuş. Doğrudan buna sebep oluyormuş

Bende de bu sorun var, Baska bir saglik sorunu yani daha var. Ikicisinin bi alakasi varmidir bilemiyorum.

Kendi kendinizi sevmemek ayri
Kendi kendinize birşey yapmayı istememekte sıkıntı var
Ama tek başına dışarda zaman geçirmekten hoslanmazsaniz bu bir tercihtir.

Ya aslinda hoslaniyorum mesela cok istiyorum söyle kitabimi alim, gidip bi yerde otturup saatlerce kimseyle konusmadan kitabimi okuyim ama olmuyor

Kendinize bağlanmamışsınız.
Muhtemelen hayatınızın odak noktaları yine başkaları.
İlk etapta çıkmak zorunda değilsiniz.
Evde akşamları sakince kendinizle kalıp zaman geçirmeye, düşünmeye, keyif almaya çalışın.
Yalnızlığın huzuru, sessizliğin coşkusuyla bir dolsun içiniz.
Kendinizi tanımaya fırsat yaratın kısaca.
Sonra bir yerlerde tek olmak, daha fazla tercih edeceğiniz durum olacaktır.

Evde oldugum zaman asla ama asla bos bos otturamam huzursuzluk kaplar icimi eger islerim varsa yapilacak. Cinnetin esigine gelirim. Cok titiz degilim asla ama kafamda kendime kurdugum günlük rutinim var onun disina cikinca resmen icten ice cildiriyorum.

Dipte hissediyorum demişsiniz gittiğiniz doktor sizi anlamamış olabilir mi ? Nasıl ki fiziksel rahatsizliklarimizi dahi bazen birkaç farklı doktorla görüştükten sonra tanı konuluyorsa belki sizde de böyle bir durum vardır .başka bir doktor belki de bu sorunu çözer .bilemedim umarım çözersiniz 🙏

Baska doktora görünücem bir bucuk hafta sonra.

Ya ev işi mesgaleleriyle zamanınizi gecirmissiniz ya da çocuklarla.
Bu ikisi disindaki herşey sizi germiş.
Sizi rahatsız ediyor tek başına yapılan her eylem.
Artık kademeli kademeli birşeylere yaparak başlayacaksınız.

Back
X