Bisküvi - Kurabiye Tarifi Nefiss KüLLü Kurabiye ( RESİMLİ )

YARENn

ZzUuZzUuMmMm ♥ ♥ ♥
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
2.654
2
116
Eskişehir
bütün malzemeleri karıştırıp yoğuruyoruz... oklavayla açıp bardakla kesiyoruz ( yada şekilli kalıplarla )
pişirdikden 5 dakika sonra pudra şekeri , vanilya , kakao karışımına buluyoruz...
tadı çok güzel un kurabiyesi gibi . ben pişmaniyeyede benzettim :))
yumuşacık ağızda dağılıyoo
arkadaşımda yedim hemen denedim. sizinle paylaşmak istedim. deneyin pişman olmazsınız :))))))

margarini eritiyoruz...

1 paket margarin
1 su bardağı sıvı yağ
1 yumurta
un

üzeri için ;

1,5 su bardağı pudra şekeri
kakao
vanilya

2 tepsi çıkıyor bilginize ;) ben 1 tepsi yaptım kendimize. kalan hamuru dipfrize koydum bi arada onu yapıcam.

Son düzenleme:
bbbbbgr.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
vaaayy görüntüsü harika :emir_bebek:

adıda güzel daha ne olsun eline sağlık şekerim.zemuszemus

görüntü kötü görünüyor ,küllü ya külü anımsattı birden ,ama tadı nefistir eminim

çook teşekkürlerr. güzel olmasa paylaşmazdım sizinle zaten..
eylülcüm , kakao pudra şekeri karışınca kül gibi oluyorya o yuzden adı böyle sanırım.. görüntüsü süper tadıda:icecream::icecream:
dün komşuya götürdüm akşam tarif almaya geldi :hulya:

İÇİnde Şeker yok ya..dıŞındakİ Şeker yetİyor mu?

evet cnm ilk tarifi verdığınde arkadaşım bende şeker nekadar dedım şeker yok dıyınce çok şaşırdım. dışındakı yetiyor. ısırınca içi pişmaniye gibi tad verıyo zaten. :1hug:

benimde en sevdiğim tarif çok değişik bir isim ve lezzet.ben fırınden çıkınca vanilya yerine taçın koyuyorum birde öle dene oda hoş.

eline sağlık canım deniycem ama oklavayla hangi kaılnlıkta açıpta kesicez onu anlamadım sonra benimkiler tahta gibi olmasın

denizcim yapınca sonucunu mutlaka yazarsın opuyorumnanaktan

zeynepcim ; çok ince olmuyacak tabii çok kalında deil orta şekerli iştee :roflol:
en kısa zamanda yapda sonucu bildir bayanssulusmile

kimsee denemedimiii yaffffff :hulya:

canım ben denedim gerçektende nefis oldu bende senin gibi çikolatalı pişmaniyeye benzettim ağızda hemen dağılıyor herkesin denemesi gereken bir tarif eline sağlık

Back
X