Nefret aşk..

kokonam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
43
0
86
Ağrı
:gitme:
İnsan nefret ettiğini sever mi ya sevmez dimi:gitme:
Nefret ediyor benden.........
Kızdı ...
Arkadaşımdı ama gitti:gitme::gitme:
Yarim diyemeden..
:gitme::gitme:Kızlar iyi olmak nasıl bişey inanın artık bilmiyorum ki

Nefrettende aşk doğarmı kızlar :gitme:

aynı yerdeyiz ortamımız filan hep aynı arkmdan konuşuyordu bende bağırdım çağırdım nefret ediyorum dedi

konuyu açmazsan nasıl yorum yapabiliriz ki nefret var nefret var yani limitini bilelim ki aşk a döner mi dönmez mi söyleyebilelim:sm_confused:

böyle bi nefret varsa arkandan lafını yapıyorsa seninn onu sevmen bile saçma çünkü insan sevdiği kişinin arkadaşının lafını yapmaz düşmanın dedikodusunu yapar resmenbilmiyorumkismile

dedikodu kötü kötü ama seviyordum bende bilmiyordum affettim kaç kez ama bir kere dayanamadım bağırdım.

sizin arkanızdan konuşanı neden seveceksiniz ki? daha arkadaşken konu bulup dedikodunuzu yapan, birlikteliğiniz boyunca çevreye neler anlatır kimbilir... Boşverin, iyi ki gitmiş.. :kahve:

dedikodu kötü kötü ama seviyordum bende bilmiyordum affettim kaç kez ama bir kere dayanamadım bağırdım.

aynı yerdeyiz ortamımız filan hep aynı arkmdan konuşuyordu bende bağırdım çağırdım nefret ediyorum dedi

nefret etmesi gereken kişi sen değil misin?

böyle saygısız birinin sevgisini ne yapacaksınşakkıdı

ahh ahh

saygının olmadığı yerde sevgi olur mu sanıyorsun sengözlerimebaksanab

Kendimi kandırıyorum ama önceden beri vardı ona karşı bişeyler nefret etmesi gereken benim.
Evet ama malesef rollerimiizi değiştik o nefret ediyor.

daha ilişkiniz bile yokmuş..balık baştan kokarmış hesabı senin ilişki yokken arkandan konuşuyorsa o gözle bakmıyor demekki..dedikoducu adamdan hayır gelmez..ööff erkeğin de dedikoducusu kadından beterdir derler..karılarla oturup karı gibi dedikodu yapan adamdan ne hayır gelir..sevgili olsanız en ufak yanlışında gider onlara anlatır,evlenin gider arkadaşlarına anlatır bir tatrtışmanızı..

erkek dediğin oturaklı olacak..hiç sevmem öyle tipleri..çokta tın dı de geç ona.

aslında kötü birisi değil yada bilmiyorum ama geri kazanmak isterim.İlk şansı vermek isterim

hiç kendine kıymet vermiyorsun:delphin:

hem dedikodunu ediyor sen çıkışınca da senden nefret ediyorum diyor. iyi biri diyorsun üstüne üstlük:umursamaz:

diğer konuna baktım da sizin aşiret kızmıyor mu böyle şeylere? baban duyarsa ne olacak? sapıkından haber var mı gelişmeleri yazmamışsın. merak işte:ecrin_bebek:

Hiç sormayın ya adam peşimi bıraktım söledim aileme..
Yok artık bana daha uysal yaklaşıyorlar allaha şükür.

Kndime nasıl değer vereyim ki zaten kendimi değersiz çirkin filan bişey hissetirdi bana saolsun

Hiç sormayın ya adam peşimi bıraktım söledim aileme..
Yok artık bana daha uysal yaklaşıyorlar allaha şükür.

Kndime nasıl değer vereyim ki zaten kendimi değersiz çirkin filan bişey hissetirdi bana saolsun

kurtulduğuna sevindm.

kişiliksiz olan dedikodunu yapan insanları hayatından çıkar

kendinden emin ol dik dur

o tür abuk sabuk insanların sözlerine itimat etme. doğru düzgün kişilerle seviyeli ilişkilerde bulun. kendin hakkında doğru insanlardan doğru yorumlar olarak kendini geliştir.

bir dedikoducunun sözüyle mi kendini değersiz ve çirkin hisettin?..bence o adamı çok görmekten kaynaklanıyor senin duyguların..biraz uzak olsan adamın boş olduğunu göreceksin..

kompleksli ve ezik insanlar kendilerindeki kusurları örtmek için başkalarının dedikodularını yaparlar..beni çekiştiren insan beni yüzde yüz kıskanıyordur dedim..erişemiyordur seviyeme naniknanik

Bir tek o değil etrafımdakilerde bana bunu hissetiriyor.
Korkuyorum diyorum acaba çok mu sevimsizim yada çok mu çirkinim.
Aslında herşy kendini geliştirmekle olur biliyorumama bunu nasıl yapıcam gelin görün ki kafa orada duruo sanki

bunun çirkin olmakla filan ilgisi yok bence canım. sevmiyordur, istemiyordur bence zorlamanın alemi de yok. uzaktan seveceksen sev. umutlanmadan. bi gün geçer ne de olsa.. istemeyene zorla sevdiremezsin kendini.

Back
X