• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nefret ede ede seviyorum.

llllpocahontasllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
413
0
0
Diğer
of kızlar of!
bir sürü sebebim var onunla olmamak için.
ama hala unutamıyorum onu.
bundan 1 ay öncesine kadar ne kadar da iyiydim.
aklımda yoktu, aklıma gelse bile bir şey hissetmiyordum nefretten başka.
şimdi hep ondan bir şey bekliyorum.
yinden onunla olmayı bile düşünüyorum asla yapmamam gerektiğini bile bile.
keşke aklımdan çıksa.
nefret ediyorum ondan!
öbür yandan da seviyorum.
:(

niye nefret ettin ediyorsun ya da halen seviyorsun bilemiyorum ama senin sevgini ve seni haketmeyene birisi ise ne nefret et ne de sev bırak gitsin nefrette sevfgide çünkü her haliyle onu anmak hatırlamak demek..

Neden nefret ediyorsun?
seviyorum demişsin merak ettiğim seviyorum demene sebep olan onunlayken yaşadığın duyguların sende bıraktıkları mı yoksa onun kişiliği karakteri mi?
sen de kalan duygularsa kolay. bak o duygular sen de var çünkü o duyguların oluşmasına sebep aslında sensin yani başkası hayatına girdiğinde aslında aynı duygular oluşabilir yeter ki saplanma.
yok eğer oysa ki bu en zor safha ama kadınlar çok güçlüdür ve sen de bunu başabilirsin o aklına geldiğinde sana yaptığı kötülükleri nefret etme nedenlerini düşün .....

sevdiğim onun kişiliği değil (artık). sevdiğim onunla olduğum anlar.
ondan nefret ediyorum çünkü beni aldattı.
-aldatmasından emin olamadığım için onu affettim. (emin olamamak değil aslında inanmak istemedim belki de, göz yaşlarına kandım)
sonra ayrıldık.
-2 ay içinde başkasıyla olmaya çalıştı.
-sevgiliyken görüşmesini istemediğim kişilerle(kız) ayrılır ayrılmaz görüşmeye başladı (birkaç gün içinde)
-başka şehirde olduğu süre zarfında beni facebookta engelledi
-yine gelmesine yakın kaldırdı.
-bunca zaman hiç mesaj atmadı (farklı şehire gitti ayrıldıktan 2 ay sonra)
-tekrar buraya gelince mesaj attı

işte nefret etme sebeplerim de bunlar...
şimdi ben ne yapayım buna..
nasıl atayım aklımdan..
beni bu kadar aciz duruma düşüren adamı nasıl unutayım

yaaaaa kendimi resmen sende gördüm. :
tatlım; eğer aşıksan malesef kalp mantığı susturuyor ama bir şüphe bile varsa o şüpheyi düze çıkarana kadar zan altında tutunsevdiğinizi. bu sorgulamadan affetmek demek değil çünkü ben de yaşadım kendimi salak gibi hissettim. her zaman bi çıkış aradım seviyordur diye ama yalan kendimi avutmalarmmış bunlar istese zaten ilişkimiz için çabalardı. neyse ben sonra uyandım. kızım dedim kendi kendime bırak tek başına su almaya başlayan tekneyi kurtarmayı çünkü geminin direği kırılmış VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs kaptanı kaçmış daha sen ne yapacaksın al bi can simidi kurtar kendini. bende bunu yaptım. yaşadıklarını unut. hatta gelecek kişinin hayallerini kur unutma dünyada 3.000.000.000 a yakın erkek var.
şimdi hemen karar al sadece 2 tane; onu unutucam ve hayata daha iyi devam edeceğim diye. yapmak isteyip yapamadıklarını yapmaya çalış. hayatına renk kat. unutma şuan uğruna üzüldüğün renk siyah. hayatta bir sürü renk var....:1:

sevdiğim onun kişiliği değil (artık). sevdiğim onunla olduğum anlar.
ondan nefret ediyorum çünkü beni aldattı.
-aldatmasından emin olamadığım için onu affettim. (emin olamamak değil aslında inanmak istemedim belki de, göz yaşlarına kandım)
sonra ayrıldık.
-2 ay içinde başkasıyla olmaya çalıştı.
-sevgiliyken görüşmesini istemediğim kişilerle(kız) ayrılır ayrılmaz görüşmeye başladı (birkaç gün içinde)
-başka şehirde olduğu süre zarfında beni facebookta engelledi
-yine gelmesine yakın kaldırdı.
-bunca zaman hiç mesaj atmadı (farklı şehire gitti ayrıldıktan 2 ay sonra)
-tekrar buraya gelince mesaj attı

işte nefret etme sebeplerim de bunlar...
şimdi ben ne yapayım buna..
nasıl atayım aklımdan..
beni bu kadar aciz duruma düşüren adamı nasıl unutayım
asıl seni bu kadar aciz bir duruma düşürdüğü için unutman gerekiyor gönlünü ohş etse sebepsiz yani boş yere ayrılsanız anlarım hatırlamanı anmanı sevmeni üzülmeni ama senin şu an yaşadıkların ciddi anlamda boşa canım üzülmeni istemem üzülmene ddeğmeyecek biri için hele bunu yaşamanı hiç istemem unutmaya çalış elimdem geleni yap bunun için ciddi anlamda çaba sarfet yoksa daha çok üzülürsün boşa kendini harap etmiş olursun

Back
X