- 25 Nisan 2014
- 264
- 130
- Konu Sahibi nurumoglum
ömrümde nefret ediyorum cümlesini öyle nadir kurmuşumdur ki !
ilk kez birileri için bu kadar keskin duygularım var. Eski konum linkte
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/size-yine-yazmak-istedim.767552/
son olaydan sonra küçük görümcem de eşimi ve beni facebookdan silmiş.
şu anki durumumuz;
2,5 yaşındaki oğlum gecen salı ameliyat oldu. Bademcik+geniz eti+kulak tüpü.
Küçük görümcem gelmek bir yana arayıp gecmiş olsun bile demedi.Eşi eşimi aramış sadece.
eltim olacak pislik de aynı şekilde.
Büyük görümcem ameliyatın 2. günü akşamı kocasıyla geldi.
Bunlar dışında evimiz eşimin ve benim ailem akrabalarımız ile doldu taştı allah razı olsun.
Şimdi bana diyeceksiniz ki takılma , düşünme. Bu da dert mi ?
haklısınız ama elimde değil.
Dün bu pislikler kayınvalidemde diye kandil için el öpmeye gidemedik biz.
aileden dışlanıyoruz. Ne zaman oraya gitsek peşimizden damlıyolar.Kalkıp evimize geliyoruz.
Ve tahminimce bilerek yapılıyor. Amcalara dayılara gidiliyor mesela. Hep birlikte toplanıp gittikleri için biz yine olmuyoruz.
Neden bu kadar kötüler anlamıyorum. Dün büyük görümcem kandil için annesine gelirken bize uğramış. Oğlumu görmek için. O burdayken kardeşi 2 kere aradı. Hadi annemdeyiz gelmiyomusun diye.
Büyük görümcem oğlumun sıhatini sormak için beni değil eşimi arıyor.
Bize yalnızca oğlum için geldiğini öyle belli ediyor ki anlatamam.
Bunların hepsinin farkındayım ama anlamazdan geliyorum. Eşim ablasıyla da kötü olmasın diye.
sürekli bir yarış, bir nispet..
istiyorlar ki , annesi babası abileri hatta akrabaları ...
kimse bizimle görüşmesin.
Eltim gözde gelin olma çabasında.. görümcem de eltimi maddi manevi kullandığı için ona arka çıkıyor.
nasıl desem ? aynı mahallede oturuyoruz hepimiz. Bir tek büyük görümcem uzak. Annesine geldiklerinde eşimin dükkanının önünden geciyorlar. O da görüyor.
istesem de istemesem de burnumun dibindeler.
Yani bunlardan kaçıp oldukları yerde olmamak mı doğru olan, Yoksa inadına gidip de onların tarzında şen şakrak olup nispet yapmak mı ?
Eğer ikincisi ise bi akıl verin nasıl becericem ?
ilk kez birileri için bu kadar keskin duygularım var. Eski konum linkte
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/size-yine-yazmak-istedim.767552/
son olaydan sonra küçük görümcem de eşimi ve beni facebookdan silmiş.
şu anki durumumuz;
2,5 yaşındaki oğlum gecen salı ameliyat oldu. Bademcik+geniz eti+kulak tüpü.
Küçük görümcem gelmek bir yana arayıp gecmiş olsun bile demedi.Eşi eşimi aramış sadece.
eltim olacak pislik de aynı şekilde.
Büyük görümcem ameliyatın 2. günü akşamı kocasıyla geldi.
Bunlar dışında evimiz eşimin ve benim ailem akrabalarımız ile doldu taştı allah razı olsun.
Şimdi bana diyeceksiniz ki takılma , düşünme. Bu da dert mi ?
haklısınız ama elimde değil.
Dün bu pislikler kayınvalidemde diye kandil için el öpmeye gidemedik biz.
aileden dışlanıyoruz. Ne zaman oraya gitsek peşimizden damlıyolar.Kalkıp evimize geliyoruz.
Ve tahminimce bilerek yapılıyor. Amcalara dayılara gidiliyor mesela. Hep birlikte toplanıp gittikleri için biz yine olmuyoruz.
Neden bu kadar kötüler anlamıyorum. Dün büyük görümcem kandil için annesine gelirken bize uğramış. Oğlumu görmek için. O burdayken kardeşi 2 kere aradı. Hadi annemdeyiz gelmiyomusun diye.
Büyük görümcem oğlumun sıhatini sormak için beni değil eşimi arıyor.
Bize yalnızca oğlum için geldiğini öyle belli ediyor ki anlatamam.
Bunların hepsinin farkındayım ama anlamazdan geliyorum. Eşim ablasıyla da kötü olmasın diye.
sürekli bir yarış, bir nispet..
istiyorlar ki , annesi babası abileri hatta akrabaları ...
kimse bizimle görüşmesin.
Eltim gözde gelin olma çabasında.. görümcem de eltimi maddi manevi kullandığı için ona arka çıkıyor.
nasıl desem ? aynı mahallede oturuyoruz hepimiz. Bir tek büyük görümcem uzak. Annesine geldiklerinde eşimin dükkanının önünden geciyorlar. O da görüyor.
istesem de istemesem de burnumun dibindeler.
Yani bunlardan kaçıp oldukları yerde olmamak mı doğru olan, Yoksa inadına gidip de onların tarzında şen şakrak olup nispet yapmak mı ?
Eğer ikincisi ise bi akıl verin nasıl becericem ?