nefret ediyorum ben bunlardan !!

nurumoglum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
264
130
ömrümde nefret ediyorum cümlesini öyle nadir kurmuşumdur ki !
ilk kez birileri için bu kadar keskin duygularım var. Eski konum linkte
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/size-yine-yazmak-istedim.767552/

son olaydan sonra küçük görümcem de eşimi ve beni facebookdan silmiş.

şu anki durumumuz;

2,5 yaşındaki oğlum gecen salı ameliyat oldu. Bademcik+geniz eti+kulak tüpü.
Küçük görümcem gelmek bir yana arayıp gecmiş olsun bile demedi.Eşi eşimi aramış sadece.
eltim olacak pislik de aynı şekilde.
Büyük görümcem ameliyatın 2. günü akşamı kocasıyla geldi.
Bunlar dışında evimiz eşimin ve benim ailem akrabalarımız ile doldu taştı allah razı olsun.
Şimdi bana diyeceksiniz ki takılma , düşünme. Bu da dert mi ?
haklısınız ama elimde değil.
Dün bu pislikler kayınvalidemde diye kandil için el öpmeye gidemedik biz.
aileden dışlanıyoruz. Ne zaman oraya gitsek peşimizden damlıyolar.Kalkıp evimize geliyoruz.
Ve tahminimce bilerek yapılıyor. Amcalara dayılara gidiliyor mesela. Hep birlikte toplanıp gittikleri için biz yine olmuyoruz.

Neden bu kadar kötüler anlamıyorum. Dün büyük görümcem kandil için annesine gelirken bize uğramış. Oğlumu görmek için. O burdayken kardeşi 2 kere aradı. Hadi annemdeyiz gelmiyomusun diye.
Büyük görümcem oğlumun sıhatini sormak için beni değil eşimi arıyor.
Bize yalnızca oğlum için geldiğini öyle belli ediyor ki anlatamam.
Bunların hepsinin farkındayım ama anlamazdan geliyorum. Eşim ablasıyla da kötü olmasın diye.
sürekli bir yarış, bir nispet..
istiyorlar ki , annesi babası abileri hatta akrabaları ...
kimse bizimle görüşmesin.
Eltim gözde gelin olma çabasında.. görümcem de eltimi maddi manevi kullandığı için ona arka çıkıyor.

nasıl desem ? aynı mahallede oturuyoruz hepimiz. Bir tek büyük görümcem uzak. Annesine geldiklerinde eşimin dükkanının önünden geciyorlar. O da görüyor.
istesem de istemesem de burnumun dibindeler.
Yani bunlardan kaçıp oldukları yerde olmamak mı doğru olan, Yoksa inadına gidip de onların tarzında şen şakrak olup nispet yapmak mı ?

Eğer ikincisi ise bi akıl verin nasıl becericem ?

amaaan ne takıyorsunuz boşverin, gelmesinler gitmesinler, sizden kaynaklanmasın durumlar yeter, bu arada pislik diye hitap hiç olmamış

Vala ben olsam hic uzulmezdim. Gelmiyorlar gitmiyorlar falan diye... Benden uzak dursunlarda yani zararlari olmasinda kimse ne gelsin ne gitsin ne de hatrimi sorsun takilma bu kadar yani..

amaaan ne takıyorsunuz boşverin, gelmesinler gitmesinler, sizden kaynaklanmasın durumlar yeter, bu arada pislik diye hitap hiç olmamış

valla bahsettiğim kişiliği tanısaydınız yüksek ihtimalle bu hitap size normal gelirdi.
durum benden kaynaklanıyormuş gibi gösteriliyor her ortamda problem de bu zaten.

valla bahsettiğim kişiliği tanısaydınız yüksek ihtimalle bu hitap size normal gelirdi.
durum benden kaynaklanıyormuş gibi gösteriliyor her ortamda problem de bu zaten.

ben sizin yerinizde olsam muhatap olmamaya çalışırım, diğer konunuzu okudum, siz yaklaştıkça itiyorlar sanırım sizi, o yüzden sizde normale bırakın her şeyi, fazla takılmayın onlarla, geçmiş olsuna gelmemişler kendilerine ederler, karınca bile aslana muhtaç oluyor, o yüzden siz elinizden geleni yapmışsınız akışına bırakın işi

Vala ben olsam hic uzulmezdim. Gelmiyorlar gitmiyorlar falan diye... Benden uzak dursunlarda yani zararlari olmasinda kimse ne gelsin ne gitsin ne de hatrimi sorsun takilma bu kadar yani..

Gelmesinler.. ok ama ben bu düşmanlığı anlayamıyorum.
abinin oğlu ameliyat olmuş.Canın ciğerin. En azından etrafta öyle konuşuyorsun.
Kendinin de şu oğlumla akran kızı var.
Bu şekilde yıllarca devam ettiğini düşünün. Bu sefer de benim çocuğum dışlanıcak.
Hala amca bilmeyecek. Onların çocukları birbiriyle görüşecek.
kompleksli bir elti ve görümce yüzünden.

ben sizin yerinizde olsam muhatap olmamaya çalışırım, diğer konunuzu okudum, siz yaklaştıkça itiyorlar sanırım sizi, o yüzden sizde normale bırakın her şeyi, fazla takılmayın onlarla, geçmiş olsuna gelmemişler kendilerine ederler, karınca bile aslana muhtaç oluyor, o yüzden siz elinizden geleni yapmışsınız akışına bırakın işi

son olaydan sonra zaten ben hiç adım atmadım.
Yani telefonda görüşmek istemediği günden beri. Kayınvalidemde gördüğümde merhaba dedim o kadar.
hırsım var, ikisinde de çok hakkım var. Kesinlikle helal etmiyorum. Eşime de söyledim.
hırsımı alamadığım için zaten bu telaşım.

son olaydan sonra zaten ben hiç adım atmadım.
Yani telefonda görüşmek istemediği günden beri. Kayınvalidemde gördüğümde merhaba dedim o kadar.
hırsım var, ikisinde de çok hakkım var. Kesinlikle helal etmiyorum. Eşime de söyledim.
hırsımı alamadığım için zaten bu telaşım.

ama bu telaş size yanlış yaptırır, sakin Allaha havale edin, akışına bırakın, yoksa daha çok üzülürsünüz

Bak bence boyle fesat insanlarin gelmemesi sizle muhattap olmamasi daha hayirli bende kaynanami ve gorumcemi gormek istemiyorum nefret otesi tiksiniyorum boyle canlarini almak istiyorum ama her hafta yuzsuzlukleriyle geliyolar sinirden mideme gramplar giriyo bence mesafeni koru uzak dur birak kim dislarsa dislasin uzak olmak en iyisi esin yaninda o yeter

Gelmesinler.. ok ama ben bu düşmanlığı anlayamıyorum.
abinin oğlu ameliyat olmuş.Canın ciğerin. En azından etrafta öyle konuşuyorsun.
Kendinin de şu oğlumla akran kızı var.
Bu şekilde yıllarca devam ettiğini düşünün. Bu sefer de benim çocuğum dışlanıcak.
Hala amca bilmeyecek. Onların çocukları birbiriyle görüşecek.
kompleksli bir elti ve görümce yüzünden.
dusman olmalari icin sebep arama canim... Elti zaten ilk sirada cekemez de gorumcenin de farki yok... Allaha havale edeceksin muhatap olmaya degmiyor gercekten.

Bak bence boyle fesat insanlarin gelmemesi sizle muhattap olmamasi daha hayirli bende kaynanami ve gorumcemi gormek istemiyorum nefret otesi tiksiniyorum boyle canlarini almak istiyorum ama her hafta yuzsuzlukleriyle geliyolar sinirden mideme gramplar giriyo bence mesafeni koru uzak dur birak kim dislarsa dislasin uzak olmak en iyisi esin yaninda o yeter

eşimin tam anlamıyla yanımda olduğunu düşünmüyorum.
içten içe beni sucladığını hissediyorum. O kalabalık eğlenceli aile toplantılarında bir tek biz olmuyoruz.
resimler paylaşılıyor. Ortak arkadaşlardan bir şekilde görülüyor.
kaldı ki benim eşim ailesiyle kardeşleriyle vakit gecirmeyi çok sever.
şimdi sorsam ona sen görüşsen ben görüşmem der. O kadar sinirli. Ama içi öyle değildir hissediyorum.
evlilikleri sallandıran sebeplerden biridir bence.
eşimin en büyük abisinin eşini hiç sevmediler mesela.
Öyle ki anlattıklarından kızdan ben bile nefret etmiştim. Nişanlıydım o dönem.
kız bunlara inat, bunlar kıza. Gelmezler gitmezler görüştüklerinde de arkalarından bir dünya dedikodu döner.
Sonuç boşandılar. büyük oğlu 1o , küçük oğlu 2 yaşındaydı.
Şu an boşanan kaynım için de başımıza kaldı diye konuşuyorlar.
Halbuki boşanırken en büyük destekçileri onlardı.

bende aynı işyerinde çalıştığım abimle konuşmuyorum yengemlede aynı şekilde sebep düğünümde yengem değilde benim 20 yıllık arkadaşım arabada öne oturmuş dye ben 2 haftalık gelinken kandil günü abim yengemin gazıyla beni arayıp çok ağır konuştu hoş benmde ağzım kapalı kalmadı 1 yıldır evliyim bir kere bile aramadım aramamda dün kandil sebebiyle annemlerde karşılaştık selamın aleyküm aleykümselam bu kadardım ablam yengemin dedesinin hasta olduğunu geçmiş olsun dememi istedi ama demedim bana ne dedim hiçte muhatap olmam bu saatten sonra yiğenimi annemde görürüm o bana yeter sizde muhatap olmayın çocuğunuzda ilerde amcalık mamcalık görmesin benim 2 tane abim var ama hangisi abilik yaptı sanki

Gelmesinler
geldiklerinde ne faydasını gördün!

daha ne istiyorsun
ağrısız başım ,dertsiz aşım de geç...

Yahu ne guzel gelmiyorlarmis iste neden bu kadargidip gelmek aranmak sorulmak veya aramak sormak istiyorsunuz ki?bosverin
Girin esinizin koluna mecburi zamanlarda gorusun asla surat yapmayin hicbirsey olmamis gibi davranin gulun gecin bu kadar mi zor

Yahu ne guzel gelmiyorlarmis iste neden bu kadargidip gelmek aranmak sorulmak veya aramak sormak istiyorsunuz ki?bosverin
Girin esinizin koluna mecburi zamanlarda gorusun asla surat yapmayin hicbirsey olmamis gibi davranin gulun gecin bu kadar mi zor

eşim için de bu kadar kolay mıdır sizce ?

küçük görümcenizle aranızda bi sorun yok size karşı neden cephe almış anlamadım? sanırım eltinizin kayığına binmiş. eltiniz çekmiş kendi tarafına görümcenizi. O da her 2tarafla da bağımı koparmayım diyeceğine bi tarafı yıkmış. çok yazık, sinir oluyorum böylesi olaylara. böylesi kadınlara. tek bildikleri fesatlık, Allah böyleleriyle karşılaştırmasın ya

küçük görümcenizle aranızda bi sorun yok size karşı neden cephe almış anlamadım? sanırım eltinizin kayığına binmiş. eltiniz çekmiş kendi tarafına görümcenizi. O da her 2tarafla da bağımı koparmayım diyeceğine bi tarafı yıkmış. çok yazık, sinir oluyorum böylesi olaylara. böylesi kadınlara. tek bildikleri fesatlık, Allah böyleleriyle karşılaştırmasın ya

küçük görümcem çok çıkarcı biridir.
maalesef ben bunu çok geç anladım. evliliğimizin ilk iki yılında beni her anlamda kullandı.
kardeşim gibi olmuştu öyle diyim. Eltim bu huyunu çabuk çözdü. O da çok hırslı biri.
Bana karşı öyle bir hırsı var ki, (inanın iyilikten başka birşey yapmadım) kendini kullandırdığının farkında olmasına rağmen sırf onu daha çok sevsinler diye maddi manevi her türlü desteği veriyor.
dolayısıyla bu özellikleri ikisini çok yakınlaştırıyor.

küçük görümcem çok çıkarcı biridir.
maalesef ben bunu çok geç anladım. evliliğimizin ilk iki yılında beni her anlamda kullandı.
kardeşim gibi olmuştu öyle diyim. Eltim bu huyunu çabuk çözdü. O da çok hırslı biri.
Bana karşı öyle bir hırsı var ki, (inanın iyilikten başka birşey yapmadım) kendini kullandırdığının farkında olmasına rağmen sırf onu daha çok sevsinler diye maddi manevi her türlü desteği veriyor.
dolayısıyla bu özellikleri ikisini çok yakınlaştırıyor.
ne biçim insanmış görümcen yaa
elti gemisi yürümez diye de boşa dememişler
sen eşin üzülüyor diye takıyosun sanırım
o zaman sende kendi evine çağır kayınvalidenleri büyük görümcenleri
o zaman diğerleri çatkapı gelip huzurunuzu bozamaz
çekip çekip fotoları koyun sizde sanal aleme
onlarda çatlasın
verin kaynananın kucağına çocuğu çekin çarşaf çarşaf fotoları yayınlayın
küçük görümcende kızını saklasın

X