nefret ediyorum buradan!!!

seyrantepe

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
210
1
316
Diğer
kızlar, 5 yıldan fazla oldu istanbulda yaşamaya başlayalı... bu şehirde tanıdığım herkes kötü... biliyorum bunu bütün şehre mal etmem doğru değil ama 5 yılda kimi tanıdıysam, herkesin tek derdi, yüze gülüp arkadan iş çevirmek... nefret ediyorum böyle insanlardan. egeliyim ben, her memleketin iyisi kötüsü var muhakkak. ama burda kime güvensem sırtımı yaslamak istesem hep aynı oldu... orda böyle şeyler görmedim ben. insanları içten,samimi en azından çoğunluğu dürüst...
birine derdini anlattığın zaman derman olmaya çalışırlar. tuz basmaya değil... kimsenin kimseye oynama gibi derdi yok orda...
birini ya seversin ya da sevmezin bu kadar basit...
seviyormuş gibi görünüp birbirinin dedikodusunu yapanlardan iğreniyorum... o yüzden tek başımayım... çok yalnız hissediyorum kendimi.

bi şehri güzelleştirende kötüleştirip nefret ettirende insanlardır sen istnbulu değil orda iyi anıların olmayan insanları sevmiyosun sana çok değer veren mutlu biri olsaydı istanbulda düşüncelerin daha farklı olurdu

pardonda o bahsettiğiniz egenin neresi ? izmir ve balıkesirde yaşadım bende orda bu bahsettiğiniz kötü insanlarla karşılaştım hemde istanbuldakinden çok daha fazla.hem dedikodu hem arkadan iş çevirme akla hayale gelmicek bin bir türlü şey gördüm 2 şehirdede.her şehrin iyisi kötüsü vardır yaptığınız genelleme yanlış gördüğünüz gibi bende oralarda bir sürü kötü insan tanıdım hatta iyiler bir elin parmağını geçmez ama hiç bir zamanda buranın insanları şöyle böyle demedim.

ilginç ben balıkesirde yaşadım ama insanları sıcak kanlı vatanını seven ve elleri açık doğal insanlar olarak hep gördüm .
sizin tanıdıklarınız yerlisi değil tayin için gelen dışardan insanlardır kesin çünkü balıkesir büyükşehir göç aldığı için yerlisini bulmak elmas bulmak kadar zor.

Her yerde var bu İstanbul'a özgü değil ki İzmir'de ne insanlar tanıdım ben bire bir oranın halkı insanları birde yani kişilere bağlı yaşam alanız içinde ki.

ilginç ben balıkesirde yaşadım ama insanları sıcak kanlı vatanını seven ve elleri açık doğal insanlar olarak hep gördüm .
sizin tanıdıklarınız yerlisi değil tayin için gelen dışardan insanlardır kesin çünkü balıkesir büyükşehir göç aldığı için yerlisini bulmak elmas bulmak kadar zor.

yok hayır bizzat yerlileriydi 12 sene yaşadım balıkesirin köyünde merkezinde hepsi has balıkesirliydi fesatlardı çoğuda.çeşit çeşit insanlar işte.

Back
X