Nefret ediyorum byle Erkeklerden

Evet polisin yapacağı bir şey yok ama hangi şirkete ait olduğu öğrenilebilir. Onların yöneticilerine şikayet edilebilir.
Hangi birini terbiye edeceksin. Bunlardan ortalıkta o kadar çok ki. Bayan olarak tek başımıza sokağa çıkamaz olduk. Paranoyak olacağız yakında.
Bu adamların çoğu evli barklıdır abazalıktan filan değil bence.
Kadınların özgür olmalarını, kendi ayakları üzerinde durmalarını çekemiyorlar. İstiyorlar ki hepsi evde otursun bizim sözümüzden çıkmasın.
Çalışanları ve dışarda dolaşanları gördükçe kendi eşleri de ister diye korkuyorlar.
Bunlar ve kıyafet konusunda rahatsız etmeler 'mahalle baskısı' bunlara papuç bırakmamalıyız.
Yazacak çok şey var da umarım anlatabilmişimdir.

valla sana cok sasirdim
ne demek biri gorse esime ne derim, sanki suclu senmissin gibi dusunuyorsun. Ha biri gorecek, senin esine erkekler laf atiyor diyecek, o da gelip sana mi kizacak???

Sen bu kafayla devam edersen cok tartaklanirsin onu diyim ben sana =).. esin gorurse ne olurmus yoook ya delikafadulden

Sen bu kafayla devam edersen cok tartaklanirsin onu diyim ben sana =).. esin gorurse ne olurmus yoook ya delikafadulden

kızlar arkadaş eşine söylemiyor çünkü eşi o pislik adamlarla kavga eder diye korkuyor
birde böyle erkekler yaptıklarınıinkar ederler hani bizim toplumda bir laf vardır ya kadın kuyruk sallamazsa erkek peşine düşmez diye herne kadar saçma bir laf olsada toplumumuz bu lafa takar ve inanır benimde başıma böyle şeyler geldiğinde bendee herne kadar yanlış bir davranış olsada susuyorum tepki veremiyorum bu sefer görenler bu kadın naptıda bu adamlar laf atıyor kadın suçlu derler diye bizim toplumumuz hala etrafa at gözlükleriyle bakıyor

aynen okypetecim

Toplumu abartip hayatimizin bas kosesine koyamayiz oyle degilmi?. Boyle bi durumda karsilikli guven yoksa ben ne yapiyim boyle bi esi? Bunu anlamayacak kapasitede gerici bi insansa zaten bu kizcagizimiz daha cok cekicek bu hayattan. Bi otobus dolusu erkege kimse kuyruk sallamaz, bu tarz olaylarin cok SIKLIKLA yasandigini herkes biliyor. Zamaninda esiyle paylasmali ve yardim istemeli.. ha istemiyosada en azindan bi polisi arayabilir oyle degilmi.. bunuda yapamiyorsa, bu tacizlerle devam etsin hayatina.. baska bi secenek kalmiyo cunku..

Bol sans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…