- 18 Kasım 2008
- 1.224
- 204
- 123
- 38
- Konu Sahibi OltadakiZil
-
ıyy ırenc yaratıklar krolar ya beyınsızler
arıcaksın polısı gercı polıste napcak sankı bı ıfade alıp bırakıolar.
kızlar geçen gün başıma bir olay geldi dolmuş bekledıgım yerde bır adam vardı..adamda servıs beklıyordu..neyse servısı geldı bındı..ıcerısı adam kaynıyor..servıs onumde bekledı bekledı.bende ust tarfa dogru yurudum..içerıden laf atan falan oldu pek takmamıstım..bugun sabah yıne aynı sey geldı basıma.yıne ben dolmus beklerken geldıler onumde durdular..ama bu sefer işi baya abarttılar..onların yuzunden oraya bakmıycam dıye ıkı dolmus kacırdım..sınırden aglıycam resmen zatı gec kalmısım..bende dedım ::nevar)iiçinden biri dudagını ısırdı kafasını salladı..ve gıttıler...ya kızlar bu olay benım evımın orda oluyor..ya eşim görse..ya tanıdık bırı gorse..ya ne olacak belkıde gorduler ben ozaman esıme ne derım..siz olsaydınız benım yerımde ne yapardınız..
Sen bu kafayla devam edersen cok tartaklanirsin onu diyim ben sana =).. esin gorurse ne olurmus yoook ya delikafadulden
hemen cebini çıkar ve polisi ara ve servisin plakasıını belirt. yada onlara bakarak bunu yapa yapa,arkaya doğru git plakaya bak ve işaretlerle polise bildiriyorum de. bildirmesen de olur. amaç korkutmak..
bak nasıl son gaz,, kaçıyorlar.
tecrübeyle sabittir.....
kızlar arkadaş eşine söylemiyor çünkü eşi o pislik adamlarla kavga eder diye korkuyor
birde böyle erkekler yaptıklarınıinkar ederler hani bizim toplumda bir laf vardır ya kadın kuyruk sallamazsa erkek peşine düşmez diye herne kadar saçma bir laf olsada toplumumuz bu lafa takar ve inanır benimde başıma böyle şeyler geldiğinde bendee herne kadar yanlış bir davranış olsada susuyorum tepki veremiyorum bu sefer görenler bu kadın naptıda bu adamlar laf atıyor kadın suçlu derler diye bizim toplumumuz hala etrafa at gözlükleriyle bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?