• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefret ediyorum byle Erkeklerden

OltadakiZil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
1.224
204
123
38
kızlar geçen gün başıma bir olay geldi dolmuş bekledıgım yerde bır adam vardı..adamda servıs beklıyordu..neyse servısı geldı bındı..ıcerısı adam kaynıyor..servıs onumde bekledı bekledı.bende ust tarfa dogru yurudum..içerıden laf atan falan oldu pek takmamıstım..bugun sabah yıne aynı sey geldı basıma.yıne ben dolmus beklerken geldıler onumde durdular..ama bu sefer işi baya abarttılar..onların yuzunden oraya bakmıycam dıye ıkı dolmus kacırdım..sınırden aglıycam resmen zatı gec kalmısım..bende dedım :::(nevar)iiçinden biri dudagını ısırdı kafasını salladı..ve gıttıler...ya kızlar bu olay benım evımın orda oluyor..ya eşim görse..ya tanıdık bırı gorse..ya ne olacak belkıde gorduler ben ozaman esıme ne derım..siz olsaydınız benım yerımde ne yapardınız..:kızgın:

hemen cebini çıkar ve polisi ara ve servisin plakasıını belirt. yada onlara bakarak bunu yapa yapa,arkaya doğru git plakaya bak ve işaretlerle polise bildiriyorum de. bildirmesen de olur. amaç korkutmak..
bak nasıl son gaz,, kaçıyorlar.
tecrübeyle sabittir.....

hemen cebini çıkar ve polisi ara ve servisin plakasıını belirt. yada onlara bakarak bunu yapa yapa,arkaya doğru git plakaya bak ve işaretlerle polise bildiriyorum de. bildirmesen de olur. amaç korkutmak..
tecrübeyle sabittir.....

evet bu çok güzel fikir..zemuszemus
ben bunu yapamamıştım ama:sinifsinif:
evin ordan servise bindiğim durağı değiştirmiştim..bir durak önceden biniyordum..

yapılacak tek şey var o da susmamak
hani derler ya sessiz kal,hiç bakma falan kesinlikle katılmıyorum
ayakkabını çıkarıpta topuğunu bir kaç kere vursaydın başına anlardı anyayı konyayı
şiddete kesinlikle karşıyım ama böyle abazaları hadım ediceksin valla bu insanlar potansiyel sapık,normal insan değiller kiikötükedihüso

ıhrenç yaratıklar ya böylelerinin anne babalarını çok merak ediyorum.Gündüz gündüz bunları yapan eline fırsat geçse demek neler yapmaz :kızgın: ya polise bildireceksin ya durağını değiştireceksin canım :(

mutlaka servisin önünde şirket adı yazıyordur.
şirketin numarasını bulup şu plakalı araç şuradayken etraftaki kadınları rahatsız ediyorlar deyin bence

özel servis aracı o yuzden yazmıyor..polıse bıldırecem ama ınanın polıs bırsey yapmayacak ben buna emınım..

tecrübeyle sabittir.....

bunu denıycem canım gusel bır fıkır..

ama ınanın benım asıl korktugum eşim çünkü geçen gün biri bana laf attı bakkaldaki çocukta gormus eşime soylemıs..esımde eve geldı bana sordu bırı sana laf attımı dıye yok dedım..ben duyamadım dedım.
oylelıkle yırttım...bana dedı benı katıl edeceksın. dedım ben ne yapayım duymadım..her laf atana baksam laf versem ooo dedım..sımdı ıse bu olay ıste esımın kulagına gıderse..yada sızce soylemelımıyım

canım senin suçun yok niye korkuyosun ayrıca eşin de neden kızıyorki sonuçta sen bişey yapmadın.onlar laf atıyo.bunun önüne geçemeyiz katil olacak bişey yok sadece olduktan sonrasının icabına bakabiliriz artık güzel çirkin genç yaşlı denmiyor mutlaka laf atan sulanan oluyor.

ay ne igrençç bir durumm
koca bi taşş alıp fırlatsaydın münübüsee çökertseydin bitarafınıı

ben de geçen pazara çıktımm iki elimde iki çocugumm adamın biri bayada yaşlı bişee üstüne bastırarak maşallahhhh demezmii
dellendimm vallaa aklıma geldikçee

bencede en ii yapılacak şey şikayet etmektir.insan görmezden gelemiyo bi süre sonra,en sabırlı insanlardan biri olarak söylüyorum.bazen korkuyorum kendimi kaybedip bayan olduğumu unutup Allah ne verdiyse girişmektenÇok üzgünüm çoook

benım basıma bı kere geldı ama baltayı taşa deıl kayaya vurdular
neden mı
mınıbusle eve gdııyorum askamları ve patronlarım mınıbuslerı var bıkac tane b.köye gıden neyse
bı aksam mınıbuse bıncem ıkı erkek var bırı şoför dığerı yanında oturan şahıs ıcımden bınmek gelmedı bınmedım
genelde kımse olmaz zaten cunku duraktan bınıyom orası ısyerıme cok yakın dıe neyse
bınmedım ve ılerledım yuruyorum bunlar bana kaş göz yapıyo gel dıe sureklı onumdelr baya takıp ettıler ama
en sonunda aradım patronumu sıkayet ettım böle durumlar olunca hemen durağa sıkayet edın emın olun polısten daha ıyı tepkı oluyo
bıgun sonra özur dıledıler kabul etmesem özulerını ısten atılcaklardı neyse dedım bıdaha olmasın ınsanlık bende kalsın
sızde dırek polıse sıkayet edın kurtulun

aslında böyle insanlara (hoş insan da denemez) vereceksin odunu ben yaptım valla motorlunun biri takip ediyo beni bi yandan da laf atıyo ıslık çalıyo hemen yanıma gelince çantamı kafasına bi vurdum kendi bi tarafa uçtu motoru bi tarafa tekmelerle bi saldırmışım adama çevredekiler almasalardı gebertmiştim çoktan neyseki birkaç yeri patladı sadece....böyle yapmasaydım ne olacaktı o tatmin olacak bense...????

ben olsam hiç vakit kaybetmeden polisi arar durumu anlatır ve arabanında plakasını verirdim hatta mümkünse o kişilerin görüntüsünüde kaydederdim delil olsun diye sonra bir daha yapsınlarda görelim.eşinede uygun bir dille söyleyebilirsin bence sonuçta bu seninle alakalı bir durum değil onların dağdan geldiğinin göstergesi

hemen o anda şikayet edin plakasını falan verin. hergün hergün çekilmez böyle. pislikler kendi bacılarına yapılsa aynı şey ortalığı yakarlar.

bu erkekler sapıttı artık hakikaten kadın olsun da çirkin güzel farketmiyo pislik bunlar resmen anaları bacıları yokmu bunların yaaa

ıyy ırenc yaratıklar krolar ya beyınsızler
arıcaksın polısı gercı polıste napcak sankı bı ıfade alıp bırakıolar.

Back
X