size nasıl açılıyor? anlamıyorum ki keşke konunuzu düzenleyip kelimeleri de düzeltseniz.
ben azeriyim ya bazi kelimeleri azerice yazmişim oyuzden. yani kotu davraniyor anlaminasize nasıl açılıyor? anlamıyorum ki keşke konunuzu düzenleyip kelimeleri de düzeltseniz.
bazi kelimleri azerice yazdim ondandir kusura bakmaAnlamadim
aynen bende oyle yapiyom oyuzden işte sorun cikiyor.İşinizi yapın da kendinizi ezdirmeyin. Öyle patronları alttan aldıkça daha da terbiyesizlesiyorlar. Sonuçta bedava para vermiyor, siz de karşılığında iş yapıyorsunuz.
Anladim baska is ara yada araya mesafe koy ve kendi isini yapbazi kelimleri azerice yazdim ondandir kusura bakma
sende insanlıktan çık....diyeceğim ama ekmek kavgası işte ...idare etkizlar selam. Nasilsiniz? şuanda işteyim ve canim cok sıkılıyor ustelik patronumdanda nefret ediyorum. cok qıcık birisi surekli beni aciliyor baana ters davaniyor ustelik insasn bile demiyorum ona o derece düşünün. cok huyuna gitmeye calıştim lakin o insanlikdan anlamiyor. Benim durumumda olan ama çalışmak zorunda olan var mı
valla cok cali.iyorumsende insanlıktan çık....diyeceğim ama ekmek kavgası işte ...idare et
ben turk deyilim oyuzden yalniş yaza biliyorum bazenBu nasil bir Türkçedir yahu! Hicbir şey anlamadim.
evet canim haklisinİnsan para derdinde olunca bulduğu işte mecbur çalışıyor. Duygunuzu bir kenarda bırakıp mantıksal bakmaya çalışın. Sizde işinizi düzgün yapın ki kimsenin ağzına laf vermeyin. Kendinizi de asla ezdirmeyin. Ha bunların dışında şartlardan memnun değilseniz o ayrı konu, hayat şartlarını zorlasa bile işten çıkın, çalışacaksınız diye hayvan muamelesi görmenizin anlamı yok.
Azeriler turktur ama..sadece azeri turku deriz biz onlara..ben turk deyilim oyuzden yalniş yaza biliyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?