- Konu Sahibi asabihatun
Ah ya, keşke çok param olsa da acı çeken masum tüm insanlara bir şekilde çare olabilsem... Ne denir sizin yolunuz açık olsun tez zamanda kurtulun bu günlerden.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana nasil teselli veririm ne derim diye dusunsemde bos. Ayni yollardan gecen biri olarak hemde.....Hep böyle babamı bildim bileli böyle içip eve gelir herkesin huzurunu kaçırır.Amcam var sessiz sakin evinde yolunda adam o kadar özenirim ki çocuklarına uyarması fayda etmiyo çünkü ertesi gün yine aynı allahın belası
pislik herif enn nefret ettiğim konu cinselliğin uluorta çocuklara lanse edilmesi,kaç yaşındasın canim elin ekmek tutuyor mu?neden boşanmıyor annen?Ben 17 yaşında liseyi birakip calismaya baslamistim annem de işe girmişti nasıl güzel gül gibi geçindik kurtardık kendimizi ki babamın bu tarz davranışları yoktu evine bakmayan sorumsuz biriydi sadece.Bu hayati yasamak zorunda değilsin keşke annen bi yolunu bulsa kendi için değil çocuklari için...Hep böyle babamı bildim bileli böyle içip eve gelir herkesin huzurunu kaçırır.Amcam var sessiz sakin evinde yolunda adam o kadar özenirim ki çocuklarına uyarması fayda etmiyo çünkü ertesi gün yine aynı allahın belası
Boşanmamasının bir sebebi yok ama küçük yerleri bilirsiniz işte