- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Atanmasam da evlenmek ıcın baskı yaparlarsa ayrı eve cıkıcamya bi sen atan ayrı eve çık da seni isteme işlerini de sonra düşünürsün.
Babam saçma sapan baskı yaparsa ciddi şekilde düşünüyorum.Nefret ediyorum ondan.Asgarı ucret alsam bıle o para yeter bana elbet.Sevmedıgım bırıyle evlenmek ıstemıyorum ayrıca.Sen ayrı eve çik hayatını kurtar da seni isteyecek adam gerçekten sevecek adam sana her türlü destek olur yanında olur zaten kimden isteyeceğini niye düşünüyorsun.
Babam saçma sapan baskı yaparsa ciddi şekilde düşünüyorum.Nefret ediyorum ondan.Asgarı ucret alsam bıle o para yeter bana elbet.Sevmedıgım bırıyle evlenmek ıstemıyorum ayrıca.Sen ayrı eve çik hayatını kurtar da seni isteyecek adam gerçekten sevecek adam sana her türlü destek olur yanında olur zaten kimden isteyeceğini niye düşünüyorsun.
Evlenmek zorunda degilsin. Elbette yeter o para. Kendi ayakların üzerinde dur zaten kimseye eyvallahin kalmazBabam saçma sapan baskı yaparsa ciddi şekilde düşünüyorum.Nefret ediyorum ondan.Asgarı ucret alsam bıle o para yeter bana elbet.Sevmedıgım bırıyle evlenmek ıstemıyorum ayrıca.
Etsem nolucakkı.Gene o evde kalıcam.Babam 2 kez darptan mahkemeye cıktı.Eger kardesım darp raporu alıp sıkayetcı olsaydı hapıse kesın gırerdı.Keske sıkayetcı olsaydıKim kimi zorla evlendiriyor ya? Gir bi işe, ekonomik özgürlüğünü eline alınca girer her şey yoluna. Babanı da Allah ıslah etsin.. Çok üzerine gelirse polise şikayet etmekle tehdit et
2 ay sonra işe girip delı gıbı para bırıktırıcem insallahEvlenmek zorunda degilsin. Elbette yeter o para. Kendi ayakların üzerinde dur zaten kimseye eyvallahin kalmaz
Ne bılım aılem yok gıbı.Ilerıde kendı hayatımı kurmak hayalım.Şu durumdayken aklina ilerdeki isteme töreninde acaba beni kimden isteyecekler mevzusu mu geldi?
Kuşun kafasini koparan bir baban var git canini kurtar önce.
2 ay=60 gün=1440 saat sonra yani
İnşallah , her şey gönlünce çok güzel olsun.2 ay sonra işe girip delı gıbı para bırıktırıcem insallah
Cok haklısınız.Ben bu geceden sonra ayrı evde kararlıyım ama anneme pek guvenemıyorum.Gene sırnasıyo babamaİşe girme kısmına odaklan derim
Hatta kızkardeşini de yanına al eve çıkarken yazık kızcağıza
Evlilik kısmını ise dert etme
Seni isteyebilecek bir muhatap bulunamasa bile ki elbet bulunur etrafımda var birçok örnek
Önemli olan seni herhalinle sevecek biri olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?