Merhaba hanımlar pc bozuldugu için bayadır giremedim.Neyse ki yapıldı benim derdim kısaca özet geçmek istiyorum daha önceki konularımda var ama söyle anlatmak istiyorum.
Bu kadın vicdandan merhamaetten 1 gram nasibini almamış her fırsatta benim ,acıgımı arayıp saçma sebeplerden bile kavga cıkaracak bir tip, örnek vermek gerekirse;,Oglu kızıma bu evden git istemiyorum seni diyor ben de ogluna güzel bir şekilde anlatıyorum o senin kuzenin vs burası onun da babaannesinin evi diye bu kadın birden bagırıyor küfürler ediyor bana ,oglunun psikolojisini bozuyormusum gibi laflar ediyor.Bu arada Senede bir sehir dışında oturur iken geliriz kayınvalideme kendisi beraber yasıyor.
Dengesiz bir insan ne yapacagı beli olmayan biri.
Bizim düğün var ve şükür araba aldık dugun 3 saat uzaklıkta baska bir ilde, günübirlik gidip gelinecek.
Eşim ısrarla (bunları bilmesine ragmen)abimlerde gelecek bizle diyor.Hanımlar ben o insanla aynı ortamda durmak dahi istemezken ,eşim yolculuk yapacaksın diyor.İstemiyorum dedim gerekirse gitmem dedim adam gelsen de gelmesen de gidecegim diyor.Daha önce planlamıslar benim haberim yokken gelme diyemezmiş.
Lütfen fikir verin ben kesinlikle istemiyroum.Dügüne gitmem diyelim hadi geçtim ama ben gelmesem de yine götürecek onları

Siz olsanız ne yapardınız?Size zarar verecegini bildginiz bir insanla, üstelik dengesiz ne yapacagı belli olmayan bir insanla yola cıkar mıydınız.Ayrıca ben gelmesem dahai kızım 11 yasında onu götürecekmiş hayatta güvenmiyorum o kadına.