Nefret ettiğim eltimle mecburi yolculuk yapmak

Benim iki kendinin iki çocucgu var ve işin kotusu sanırım ikimizi arka koltuga alacaklar.Oglumla onun oglu akran sayılrlar sürekli didisecekler yol boyunca ve buda ona fırsat olacak huzursuzluk çıkarmak için.

arkada 6 kişi mi????
yok bence de siz bi bahane bulup bi gün önceden ya da sonradan otobüsle gidin

Dagdan gelip bagdakini kovmak gibi olur niye onu rahat rahat dugune gonderiyorsun. Ben olsam senin yerinde giderdim pasa pasa one otururdum esine sart kos cocuklarin da bir kac saat idare eder arkada.

Benim iki kendinin iki çocucgu var ve işin kotusu sanırım ikimizi arka koltuga alacaklar.Oglumla onun oglu akran sayılrlar sürekli didisecekler yol boyunca ve buda ona fırsat olacak huzursuzluk çıkarmak için.

Araba otomobil mi?
Minibüs değilse arka koltuğa 2 kadın 4 çocuğu nereye sığdıracaksınız? Çocuklar ufak olsa neyse.

Sevmediğiniz biriyle sıkış sıkış nasıl yolculuk edeceksiniz?
En iyisi siz otobüsle gidin "ben öyle üst üste gidemem çocuklar için tehlikeli" deyin.

Ya arabada eşinizin yanında size ne yapabilir ki abartmayın bu kadar 3 saatlik yol yani uzun değil ki araba varken neden otobüsle gitsinler ayıp denen birşey var. Siz önde oturursunuz onlarda arkada görmezsiniz bile bu kadar sorun edecek bir şey yok ki dövecek hali yok eşinin yanında terbiyesizlik edip bağıramaz herhalde

Bence yolculuk yap esin böylece yengesinin neler yapabilecegini görup bi daha böyle bi teklif sunmaz..bir musibet bin nasihattan iyidir..
Tesekkür ederim ama zaten gördü eşimin yanında bana saçma nedenleeden bagırmıstı

iki çocuk büyük benimkine oto koltugu alacam

Buyuk olunca kemer takmalari gerekmedigini mi dusunuyorsunuz? Oto koltugu zaten tek kisilik yer kaplar, arkada siz iki yetiskin etti uc, cocuklar nereye oturacak? Cok tehlikeli, ben yolda boyle bir araba gorsem arar polise plakasini veririm. Yetiskinler ne yaparsa yapsin ama cocuklari boyle bir tehlikeye atma hakki yok kimsenin. Eltiden once bu sorunu cozmeniz lazim diye dusunuyorum.

Biz arabanın arkasında oto koltugu olunca 2 iki oturuyoruz ve ona rağmen rahat edemiyoruz. Mümkün değil 4 kişi oturmaniz

2 çocuk var bende, arabaya ailecek anca sığıyoruz, çok çile çekmek isteyen biri olursa 2 oto koltuğunun arasına oturabilir.

Merhaba hanımlar pc bozuldugu için bayadır giremedim.Neyse ki yapıldı benim derdim kısaca özet geçmek istiyorum daha önceki konularımda var ama söyle anlatmak istiyorum.
Bu kadın vicdandan merhamaetten 1 gram nasibini almamış her fırsatta benim ,acıgımı arayıp saçma sebeplerden bile kavga cıkaracak bir tip, örnek vermek gerekirse;,Oglu kızıma bu evden git istemiyorum seni diyor ben de ogluna güzel bir şekilde anlatıyorum o senin kuzenin vs burası onun da babaannesinin evi diye bu kadın birden bagırıyor küfürler ediyor bana ,oglunun psikolojisini bozuyormusum gibi laflar ediyor.Bu arada Senede bir sehir dışında oturur iken geliriz kayınvalideme kendisi beraber yasıyor.
Dengesiz bir insan ne yapacagı beli olmayan biri.
Bizim düğün var ve şükür araba aldık dugun 3 saat uzaklıkta baska bir ilde, günübirlik gidip gelinecek.
Eşim ısrarla (bunları bilmesine ragmen)abimlerde gelecek bizle diyor.Hanımlar ben o insanla aynı ortamda durmak dahi istemezken ,eşim yolculuk yapacaksın diyor.İstemiyorum dedim gerekirse gitmem dedim adam gelsen de gelmesen de gidecegim diyor.Daha önce planlamıslar benim haberim yokken gelme diyemezmiş.
Lütfen fikir verin ben kesinlikle istemiyroum.Dügüne gitmem diyelim hadi geçtim ama ben gelmesem de yine götürecek onları :KK43: Siz olsanız ne yapardınız?Size zarar verecegini bildginiz bir insanla, üstelik dengesiz ne yapacagı belli olmayan bir insanla yola cıkar mıydınız.Ayrıca ben gelmesem dahai kızım 11 yasında onu götürecekmiş hayatta güvenmiyorum o kadına.
Valla eşimi paralarım. Kavga çıkartırım. Hele bu durumda birde eltiyi savunursa daha çok deliririm. Gerekirse arabanın anahtarlarını alır saklarım oda binemez.
İş eşinde bitiyor canım.

tamamda arkada 3 kemer var. biri zaten oto koltuğundan iptal.
eltinizle siz hadi sıkıştınız oto koltuğunun yanına. kalan 3 çocuk? ikiside büyükmüş üstelik.
Benim anlatmak istediğim de bu eşime o zaten oto koltugu almak istemiyor yer olmaz diye

Valla eşimi paralarım. Kavga çıkartırım. Hele bu durumda birde eltiyi savunursa daha çok deliririm. Gerekirse arabanın anahtarlarını alır saklarım oda binemez.
İş eşinde bitiyor canım.
Bugun yine konustum bend egitmem diyor gitme razıyım dedim.Araba benim zaten anahtarı sana bırakacam diyor ama benim ehliyetim yok

Öne oturun çocukları da arkaya atın. Bir seferlik sabredin. Kavga eder çocuklar kadın bağırır eşiniz cevap versin eşiniz uğraşsın. Ama sizin çocuğunuza bağırıp hakaret de edebilir. O zaman yavrum çocuk korkar ama yolculuk öncesi çocuğu tembihleyin bişey olursa avazı çıktığı kadar bağıra bağıra ağlasın. Bir sefer bu rezilliği yaşayın ki tekrarı olmasın. Öne oturmak için bir iki gün öncesinden dizim ağrıyor falan demeye başlayın

Ya arabada eşinizin yanında size ne yapabilir ki abartmayın bu kadar 3 saatlik yol yani uzun değil ki araba varken neden otobüsle gitsinler ayıp denen birşey var. Siz önde oturursunuz onlarda arkada görmezsiniz bile bu kadar sorun edecek bir şey yok ki dövecek hali yok eşinin yanında terbiyesizlik edip bağıramaz herhalde
İşte yasamayan bilemiyor keske dediğiniz gibi olsa önde oturusam arkada bakmaz çocuklara ki kadın kendi çocuklarına dahi bakmıyor.Daha önce eşimin yanında da bagırdı bana saçma sebepten dengesiz oldugu için adını deliye vurmuş.Ayrıca sorun benim onunla aynı arabada bulunmak istememem.Ha zamanında arabaları varken zaten bize vermek istemiyordu ki acıkca da söylüyordu şimdi kimin yaptıgı ayıp.

Öne oturun çocukları da arkaya atın. Bir seferlik sabredin. Kavga eder çocuklar kadın bağırır eşiniz cevap versin eşiniz uğraşsın. Ama sizin çocuğunuza bağırıp hakaret de edebilir. O zaman yavrum çocuk korkar ama yolculuk öncesi çocuğu tembihleyin bişey olursa avazı çıktığı kadar bağıra bağıra ağlasın. Bir sefer bu rezilliği yaşayın ki tekrarı olmasın. Öne oturmak için bir iki gün öncesinden dizim ağrıyor falan demeye başlayın
Kafam çok karısık inan ki öne otururm o sorun olmaz eşimi onla ikna ederim de benim ogllum da öne geçmek ister benden ayrılmıyor.

eşinizi yalnız bırakmayın bence,zaten 3 saatlik yolmuş ,çocuğunuzla veya telefonla ilgilenip kendinize bir meşgale bulup mümkün mertebe seviyeli ve az konuşursunuz.eltiniz hayatınızda mecburen olucaktır sevseniz de sevmesinizde çünkü eşiniz kardeşiyle görüştükçe eltinizde hayatınızda olucak :( hal böyleyken görmezden gelmek ,mesafeli olmak en iyisi gibi

Kafam çok karısık inan ki öne otururm o sorun olmaz eşimi onla ikna ederim de benim ogllum da öne geçmek ister benden ayrılmıyor.
Dizim ağrıyor seni yanıma alamam. Hem çocuklar öne oturmaz deyin. O da ağlar yol boyunca. Siz de sabredin biliyorum dayanmak zor olur ama maksat yolculuk, size işkence olduysa, herkese işkence olsun

Back
X