Nefret ettiginiz hareketleri yazar misiniz?

Tacizcilere.. ( Elle gözle, sözle fark etmez..) Ve buna her daim bir gerekçe bulan destekçilerine gıcık olurum..

'sana birşey söylemem lazım ama boşver' denildiği
zaman çıldırıyorum

iyiligin karsiliginda burun kiviranlara ve yolda yürüyen erkeklerin yere tükürmelerine gicik oluyorum nefret ediyorum

YALAN!

ÇIKARCILIK,İKİYÜZLÜLÜK,DEDİKODUUUUU,KISKANÇLIK,HAKSIZLIK..yapmak veya göz yummak..

İNSAN KAYIRMAK(taraf tutmak) VB. Bu hareketleri yapan veya göz yuman hiçkimseyle tek bir ortak yönüm dahi olamaz..Bulunduğum ortamdada bulunamazlar..Farkedersemde elimden ne geliyorsa müdehale etmekten hiç kaçınmam...

Bunları pekçok kişi söyler ama pekaz kişi uygular..Pek az kişi söylediklerinde samimidir ve sözlerin arkasında durur..

Ben bunları benimsemiş biriyim..Doğru olmadıkları için değil sadece ''Kişiliğime ve yaşam tarzıma kesinlikle uymadıkları içindir'' bu sözlerim..

haddini bilmeyen her şeye karışan ve gerekli gereksiz cıvıklık kıvamında sürekli gülmelerden (hele sokakta vs),neredeyse yalanı alışkanlık düzeyinde yaşamının merkezi haline getirenlerden(yalan hayata sığdırılamayacak kadar yersiz bir duruştur),küfürlü iletişimi normal sananlardan.............aslında daha bu liste uzar da bu kadarla kalsın diyelim.............

Bazıları gözlerini devire devire kaydıra kaydıra konuşuyor.
Anlatabildiğimden emin değilim ama işte o insanlardan hiç hoşlanmıyorum.
Garip bir takıntı farkındayım

kendini gerekli gereksiz yere öven hiç bir meziyeti olmamasına rağmen kendini dünyanın en şahane insanıymış gibi gösteren sürekli para durumunu anlatan insaanlardan tiiiiiksiniyoorrrrruuummmm bunlardan etrafımda çok var malesef

itilmekten, burnunu karıştıranlardan, kendini övenlerden nefrettt ederimmmm

Parmaklarını çatırdatmak...İleri gidip boynunu takırdatanlar bile var hatta.
Dudaklarını ısırmak veya tik olarak sürekli yalamak.
Bir de diş arasından çıkarılan bir ses var ki acayip gıcık olurum.
Dişin arasında birşey kalınca onu çekmek için vraklar gibi bir ses çıkarırlar ya.

ısrardann nefret ediorm bn. birisinin bana her hangi bi konudaa ısrar etmesi tahammül sınırlarımı zorluyor.. :)

arka arkaya aynı sesi çıkaranlara sinir oluyorum.saat gibi..
birde yanımda sakız çiğneyene sinir oluom

EN ayar olduğum kelime 'sana öyle geliyo' off nasıl deliriyorum bunu duyduğumda.
baharatlı parfüm şişesini 40 derece havada üzerine boşaltıp otobüse binenlerr bi gün elimde kalacaklarr
her gördüğü şeyle dalga geçenlerr
üniversitede yanından geçen kızların giyimine laf eden başka kızlarr
orasını burasını açıp dekolte giyiyorum zannedenlerr

Bilmediği hatta hiç fikri olmadığı konu hakkında keçi gibi inat edip haklı çıkanlara...
Asansörde sigara içenlere...
Sevgilisiyle, eşiyle vs. ağzını geve geve konuşan kızlara...
Roll-on kullanma adeti olmayan erkeklere...
...
..
.

Eşek şakalarından hiç hoşlanmam, bazı tipler sürekli şaka yapar gibi laf sokarlar ya onu hiç sevmiyorum. Yine şaka yollu özellikle kafaya şaplak gibi dürtükleme hareketlerinden hiç hoşlanmam.

kendını bulunmaz hınt kuması sanan ukala bencıllerden nefret edıyorum ,boylelerı yanlarında kendılerınden daha guzel kalıtelı bırını barındaramazlar cunku kıyaslanmak ıstemezler ,hastalık boyutundakı o sızofren kıskanclardan (hemcınslerımden bahsedıyorum ) nefretın otesınde bır duygu hıssedıyorum.ha bırde ,abısını sevgılısınden kıskanan gorumce müsvettelerı artık sırkelensenız dıyorum .
bunların dısında bırde ; su 3tl ye bıle alabılecegımız roll-on dan hala habersz yasayan baylar ve bayanlar artık kesfedın sunu yaa allah askına sordugundada ben terlemem kı demezler mı poffffff

yola tükürenler,sokakta bağıra bağıra konuşanlar gülenler,sırf hava olsun diye yabancı dil konuşmaya çalışanlara..
bi de geçenlerde kuaföre gittim bi kadının iki çocuğu vardı kuaförde bağırıyolar kouşuyolar ağlıyolar filan kadının umrunda değil böyle çocuklarını ortalığa salıp ilgilenmeyenlere de sinir oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…