merhabalar kızlar forumda yeniyim aslında böyle bir yer ararken buldum burda kendimi.Sorunum derdim su; erkek arkadasımla ayrılalı 1 ay oldu.Bu bir ay içerisinde birbirimizi aradık görüşmek istedik kahve içtik biyerlerde oturduk. 4 görüşmenin ikisinde ben ikisinde o barışmak istedi.Gelin görünki ikimizde barısmak istemedik görüşmelerin sonunda.Ama deliler gibi özlüyoruz birbirimizi ayrılma sebebimiz ise anlasamamamız, Sürekli ama sürekli şiddete varacak sekilde kavga etmemiz.Onu arayıp sormamaya basladım bu seferde twitterdan bir kızla lackalasmıs bir biçimde konusmalarını görünce dayanamadım uyardım sınav haftam kızlaLa görüşüyorsan twitterini herkese kapat öyle görüş dedim.Gelin görün ki sayfalarca mesaj atmıs bana sen herkesle gezip tozuyorsun ben birsey demedim agzımı acıp hem normal arkadasım sana söz verdim kimseyle konusmucam falan filan ama inat bir bicimde ne görürsen gör twitterimide kapatmıcam artık senden tiksiniyorum yazmıs iyice soguttu kendinden whatsapptan felan engelledim cünkü durmadan bakıyorum sürekli cevrimici normalde pek girmeyen biri olmasına ragmen ama bu kavgamızın ertesi günü pişmanlık twitleri atmıs bazen "söyleyemeyecegin seyleri söylüyorsun" romantik sarkılar paylasmıs ask acısı ceken insanların payylasacagı türden "darmadagınıgım " demiş "bu gece içmek lazım" demiş daha bir sürü sey lafta ayrı icrattte ayrı beni özlüyor mu bilemiyorum twittera bakarsan cok özlemiş attıgı mesajlara bakarsan nefret ediyor