• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nefret mi özlem mi?

mekselina0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2014
109
72
28
34
merhabalar kızlar forumda yeniyim aslında böyle bir yer ararken buldum burda kendimi.Sorunum derdim su; erkek arkadasımla ayrılalı 1 ay oldu.Bu bir ay içerisinde birbirimizi aradık görüşmek istedik kahve içtik biyerlerde oturduk. 4 görüşmenin ikisinde ben ikisinde o barışmak istedi.Gelin görünki ikimizde barısmak istemedik görüşmelerin sonunda.Ama deliler gibi özlüyoruz birbirimizi ayrılma sebebimiz ise anlasamamamız, Sürekli ama sürekli şiddete varacak sekilde kavga etmemiz.Onu arayıp sormamaya basladım bu seferde twitterdan bir kızla lackalasmıs bir biçimde konusmalarını görünce dayanamadım uyardım sınav haftam kızlaLa görüşüyorsan twitterini herkese kapat öyle görüş dedim.Gelin görün ki sayfalarca mesaj atmıs bana sen herkesle gezip tozuyorsun ben birsey demedim agzımı acıp hem normal arkadasım sana söz verdim kimseyle konusmucam falan filan ama inat bir bicimde ne görürsen gör twitterimide kapatmıcam artık senden tiksiniyorum yazmıs iyice soguttu kendinden whatsapptan felan engelledim cünkü durmadan bakıyorum sürekli cevrimici normalde pek girmeyen biri olmasına ragmen ama bu kavgamızın ertesi günü pişmanlık twitleri atmıs bazen "söyleyemeyecegin seyleri söylüyorsun" romantik sarkılar paylasmıs ask acısı ceken insanların payylasacagı türden "darmadagınıgım " demiş "bu gece içmek lazım" demiş daha bir sürü sey lafta ayrı icrattte ayrı beni özlüyor mu bilemiyorum twittera bakarsan cok özlemiş attıgı mesajlara bakarsan nefret ediyor

Anlaşamadığınız hatta şiddet gördüğünüz adamdan ayrıldığınız için şükretmek yerine onu hala merak ediyorsanız buradan bakınca mazoşist olduğunuzu düşünüyorum.:ssz:

sinirlerine hakim olamayan biri ama özlüyorum olmuyor işte bir anda silinmiyor

Tamam ben de onu diyorum işte...
Dayak yemek hoşuna gidiyor demek ki...
Ara onu özlediğini söyle,git kapısında yat,herşeye razı olduğunu söyle.
Barışırsınız...

Bu ne nefret ne özlem sadece kafa karışıklığı arama sorma faceni twitterine falan kapat herseyını bak bakalım nasıl gelıyor gerı :49:

aslında buna hazır değilim sanırım yada ayrılıgın ilk günnleri oldugu için bu kadar zor geliyor:(

Kimse ayrılığa hazır değildir.. Sizin ki başından beri belliymiş işte 4 kere görüşmenize rağmen bir sonuca varamamışsınız artık alışmalısınız bu duruma..

Tamam ben de onu diyorum işte...
Dayak yemek hoşuna gidiyor demek ki...
Ara onu özlediğini söyle,git kapısında yat,herşeye razı olduğunu söyle.
Barışırsınız...

öyle şiddet felan görmedim sadece bagırıp cagırıp yıkıyor her yeri tek sorun bu sinirlerine hakim olamama

Back
X