Nefret

Kendi iyi niyetlerinizden eminseniz bedduaların hiçbir geçerliliği olmiycagina dair de inancınız olur umursamazsiniz. Görüşmeyin etmeyin oldu bitti. Kafanizin içinde hala olayları yaşamayın. Allah bildiği gibi yapsın diyin gecin
Aynısını düşünüyor ve yapmaya çalışıyorum tabi ağrıma gitmiyor değil

Bizim hayatımızdan çıkmıyor malesef
Bizim hayatımızda da boyle biri vardı, tüm hayatımıza tanıklık etti ve hayatımıza girdigi gunden beri tüm aileyi karıstırdı, biz hayatımızdan erken cikardık, tüm herkesin hayatından dikey cıkmadıysa da yatay cıktı, Allah affetsin yine de... Ne kazandırıyor kotuluk, anlamıyorum..

amaaan, kopeklerin duasi kabul olsaydi gokten kemik yagardi.

size laf getirenlerin agzini kapatin. duymayin. onlarin bedduasi degil ama sizin bu dusuncelerle kotuyu cekmeniz daha olasi. allah korusun.

Bir arkadaşımın eşi hayatı kıza zindan etti, borcumuz var deyip elinde ki parayı aldı annesine verdi, eşi değil hizmetcisi gibiydi. En son boşandı. Adam kalp krizi geçirdi. Onun annesi de kıza sen beddua ettin oğlum öldü dedi. Var böyle tuhaf kafalar.

amaaan, kopeklerin duasi kabul olsaydi gokten kemik yagardi.

size laf getirenlerin agzini kapatin. duymayin. onlarin bedduasi degil ama sizin bu dusuncelerle kotuyu cekmeniz daha olasi. allah korusun.
Doğru buraya yazmak ve sizin yorumlarınız iyi geldi

Bir arkadaşımın eşi hayatı kıza zindan etti, borcumuz var deyip elinde ki parayı aldı annesine verdi, eşi değil hizmetcisi gibiydi. En son boşandı. Adam kalp krizi geçirdi. Onun annesi de kıza sen beddua ettin oğlum öldü dedi. Var böyle tuhaf kafalar.
Çok ilginç

Yaşadıklarımız nerdeyse bire bir aynı. Karşı tarafında babası öldü. Babama, kardeşlerime bana ne beddualar edildi. Oysa ki bizlik bir durum yoktu. Büyüklerin miras olayı gibi bir şeydi. Neyse konu çok uzun.

Biz onları görmüyoruz, duymuyoruz, laf getiren yok ama konusunu açan olursa hemen kapatıyoruz ve Allah'a havale ediyoruz. Valla ne derlerse desinler umrum değil

Rabbim herşeyi bilir, görür.

Duyma, görme, bilme. Valla mutlu oluyorsun.

Yaşadıklarımız nerdeyse bire bir aynı. Karşı tarafında babası öldü. Babama, kardeşlerime bana ne beddualar edildi. Oysa ki bizlik bir durum yoktu. Büyüklerin miras olayı gibi bir şeydi. Neyse konu çok uzun.

Biz onları görmüyoruz, duymuyoruz, laf getiren yok ama konusunu açan olursa hemen kapatıyoruz ve Allah'a havale ediyoruz. Valla ne derlerse desinler umrum değil

Rabbim herşeyi bilir, görür.

Duyma, görme, bilme. Valla mutlu oluyorsun.
Bizim kötü tarafı duyuyoruz ve çök fazla fitne var

Laf getirenleri sustur, tamamen iletişimi kes .Duyma, görme .Kötü beddua bumerang gibidir döner dolaşır yine sahibini bulur. Onları düşünüp hayatı iskalama ömür kısa .Oku ,gez ,başka yerler gör, iyi insanların tanı kendini bu kısır döngüden kurtar.

Merhaba herkese direk konuya giriş yapcm bizim yakın sayılabilecek Akrabalarla yaklaşık 7-8 senedir bi konu girdi araya tatsız konular (çok fazla küfür hakaret vs) neyse Aradan o kadar sene Geçti karşı Aile nin babaları vefat etti (kanserden) bunlar başladı hep beduuaları tuttu vs daha sonda duyduk ki kadın babama ve aileme aynı bedduaları etmiş Aileme ve bana hakaret vb ağzına geleni saymış , neyse benim akrabamda aynısını iade etti (tabi arada dedikoducu Akrabalar getir götür yapıyor ) neyse bu kadın tekrar başlamış hayasızca beddualarına tek kelimesini dahi duyunca çıldırıyorum Babama beduua etmesini sindiremiyorum ve resmen kendi kendimi yiyorum içim nasıl soğur muhatap olmak istemiyorum Allah’a havale ediyorum sürekli dua ediyorum ama sakinleşmiyorum , yorumlarınız kıymetli ....
Haksız edilen beddualar sahiplerini bulur. Ben olsam karşı tarafa nefret besleyecegime getir götür yapablara besler oblardan uzaklasirdim

Back
X