• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEFRET

Kanka o rezil ahlaksız = baş yönetici:eek:

Geçen konunda konuşmuştuk doktordun di mi? Şöyle ki, senin çalışacağın her ortam hastane, yönetici vs görmiceksin bile, saçma uygulamalar zaten olmuyor hastanelerde, öncelikle senin böyle dertlerin olmicak :) Öte yandan yönetici, işadamı vs çoğu or..u çocuğu zaten, burdan gitsem başka o..ularla çalışıcam....İnan bana hiçbir yerde fark etmiyor.

Anlamadığın yer bunların 3üde ahlaksız, rezil ve kaypak akılları sıra beni sindircekler işte.

baş yönetici de onun da üstü yok mu?

e bu durumda bile bile lades olmamış mı ki?

adam patronsa ya yaptıklarını sineye çekeceksin ya ayrılacaksın suratına söylersen kovar seni

valla hastane ortamı da kötü hiç açmayayım o konuları :(

Valla kanka kovulursan hisselerin şirkete kalıyor. Hisse değerini alıp gitmek için en az 3 yıllık çalışan olmak gerek.

Bugün çıktı kovulma zamazingosu , ortada yasal uyarı falan da yok zaten.
İyide boyle ortaklik anlasmasi mi olur
Kafalarina gore kovarlar ,sebeb uydururlar ,
Neden boyke bir sozlesme imzaladiniz ki?

Avukata gideceğime mal gibi eve geldim ondan :) Kanka burda her şey randevuyla yani acilen doktor, avukat görmen gerekiyor 3 hafta sonrasına randevu veriyorlar. Cumartesi randevu zaten yok gibi. O yüzden hemen gidemedim.

Ya boyun eğip özür diliceksin ya da kovucaz dediler ortası yok yani.

Danışacağın kimse yok mu?
Yurtdışı prosedürlerini bilen bir Türkiyeli avukatta ise yarar simdilik

Özür dilemek derken illa ağzından özür çıkacak diye bir sey mi var. Toplantı sırasında neden öyle fevri davrandığını açıklarsın. Belki ileri gittim ama siz de hatalisiniz su konularda proje için uygun görmediğim durumlar var şeklinde konuşup halledemez misin.

Ayrıca senin şirket hesabını kapatma kararını bu baş yönetici yvsk tek başına mi alıyor yoksa ucu birlikte mi? Sözleşme de bu madde nasıl yer aliyor ki? Kafalarına göre hareket ediyorlar

Su 2 numarayi bi ara derim ben yine de :KK70:

İyide boyle ortaklik anlasmasi mi olur
Kafalarina gore kovarlar ,sebeb uydururlar ,
Neden boyke bir sozlesme imzaladiniz ki?

Kankacım, hisselerin çoğu kimdeyse söz onda oluyor. Her yer böyle, dediklerini yaparsın iyi yoksa 1 kalemde çöp gibi buruşturulup atılıyorsun bu kadar. Onca emeğinin hiçbir kıymeti olmuyor.

baş yönetici de onun da üstü yok mu?

e bu durumda bile bile lades olmamış mı ki?

adam patronsa ya yaptıklarını sineye çekeceksin ya ayrılacaksın suratına söylersen kovar seni

valla hastane ortamı da kötü hiç açmayayım o konuları :KK43:

Diğer aynı hisseli ortaklar var ama dediğim gibi biri para peşinde diğeri kraldan çok kralcı çıkıp beni sırtımdan bıçakladı.
Bir de çok pasifler. 2 numara olanın bu adamla hissesi aynı ama bu pi. kafasına estiği gibi usülsüzlük yapıyor, onların umru değil. Artık patladım. Şimdi de bana suçlusun özür dile diyorlar , haklı haklı bir de özür mü dilicem??? Adamın yüzüne yalancısın yalanını yakalamışlar dedim ee ne olmuş yalan söylemiş olabilirim dedi.?!! Bu kadar pişkin olunmaz??!!

Danışacağın kimse yok mu?
Yurtdışı prosedürlerini bilen bir Türkiyeli avukatta ise yarar simdilik

Özür dilemek derken illa ağzından özür çıkacak diye bir sey mi var. Toplantı sırasında neden öyle fevri davrandığını açıklarsın. Belki ileri gittim ama siz de hatalisiniz su konularda proje için uygun görmediğim durumlar var şeklinde konuşup halledemez misin.

Ayrıca senin şirket hesabını kapatma kararını bu baş yönetici yvsk tek başına mi alıyor yoksa ucu birlikte mi? Sözleşme de bu madde nasıl yer aliyor ki? Kafalarına göre hareket ediyorlar

Su 2 numarayi bi ara derim ben yine de :KK70:

O kraldan çok kralcı yavşak yaptı biliyorum.

Adam sorketin sahibimi ki seni kovabiliyor oyle ise de tazminat odemek zorunda bakkal dukkanimi ora....
Ben olsam geri adim atmazdim niye ozur dileyeceksin ki hatanmi var?ha varsa dilenir de konu o degil nasil bagirabiliyor.isten kovabiliyor.
Yasal hakkini ara varsa aciklari desifre et ben boyle konular da cok intikamciyim sen bakma bana;)

İs hayatında duygusallik profesyonelce değildir bilirsin kk daş
üstelik üç erkek bir dişi işlerine geldiği gibi seni çalıştırıp sonra saf dışı etmeye çalışıyor olabilirler
Hakikaten diğerinin dediği gibi yap Özür dile ancak projeden hisseni alıncaya kadar
Daha sonra onlardan ayrı kendi işini kur gizli gizli yakaladığın tüm projeleri bi şekilde kendine aktar
Onları beklemedkleri anda tekmele bırak o zamana kadar onlar gülsün
Yeterki sen son gülen ol
Film senaryosu gibi yeminlen :D
+15000

İyi de kanka adamlar seni kovarsa tazminat ödemek zorunda değiller mi?
Sen olmadan projeyi de bitiremezler.

Senin ayrılman onların isine yaramayacak ki
Ben diyorum ki bu isin sonunda sen karlı çıkacaksan bir şekilde uzlaşın proje bitip payını alınca elinde bunlarla alakali yapabileceğin ne varsa yap.
Bu sahtekar herifin bütün açıklarını delil haline getirebilirsen ne mutlu.

Adamın ses kaydını alsana. Yalan söylemiş olabilirim nedir ya. :silah:

O kraldan çok kralcı yavşak yaptı biliyorum.

Diğer aynı hisseli ortaklar var ama dediğim gibi biri para peşinde diğeri kraldan çok kralcı çıkıp beni sırtımdan bıçakladı.
Bir de çok pasifler. 2 numara olanın bu adamla hissesi aynı ama bu pi. kafasına estiği gibi usülsüzlük yapıyor, onların umru değil. Artık patladım. Şimdi de bana suçlusun özür dile diyorlar , haklı haklı bir de özür mü dilicem??? Adamın yüzüne yalancısın yalanını yakalamışlar dedim ee ne olmuş yalan söylemiş olabilirim dedi.?!! Bu kadar pişkin olunmaz??!!

bence bu kovulma şartlarını incele bi avukatla. öyle kafadan kovulma olmaması lazım blöf mü değil mi diye.

ben olsam bu projede kasmaz 3 sene laylay vakit doldurur bi yandan sağlam bir şirket arardım. 3 sene dolunca hissem olunca da byebye yapıp başka şirkete fıyardım belki hisselerimi de satıp kar ederdim vs madem bu kadar oyuncular ben de oyun oynardım.

iş ortamında duygusal olmamak lazım. mesela benim hakkımda yalan söyleyip burnumdan getiren bir amirimin her dediğini yaptım çünkü onun üstüne söylesem bana inanmıcaktı. vicdan yaptırttım amirime baktı benden zarar gelmiyor ne yapsa çektim o da beni savundu böylece durumdan kurtuldum. kendisinden nefret ederim artık birlikte çalışmıyoruz ama hala beni tanıyanlara beni sorup en sevdiğim çalışanımdı falan diyormuş artık nası bir seviyorum tiyatrosu yapmışsam ona benim de onu çok sevdiğimi sanıyor :)

dediğim gibi iş ortamı pislik. biraz soğukkanlı ve güçlü olmak lazım. yalanı haksızlığı sineye çekmek gerekiyor mecburen. kendi yoluna bakacaksın. amaç şirket değil senin kendini yetiştirmen tecrübe edinmen orayı basamakyapman vs olmalı. o zaman bu haksızlıklar sana koymaz. ama amacın şirketi yükseltmekse ahlaklı dürüst ortağının olduğu şirketler için kendini harap et. yoksa değmiyor gördüğün gibi.

Haklı olduğun davadan neden vazgeçecekmişsin. Sen misin yalan söyleyen usülsüzlük yapan. Yüzlerine s.çmışsın biraz daha isteriz demişler. Yalancı köpekler mi utanıp kaçacak sen mi. Çok sinirlendim sakın ha sakın haklarını öğren. Asla bırakma işini, öyle ki onlar seni gördüğünde kaçacak delik arasın.

Aynılarını annem yaşıyor zamanında çok satış yedi şırnaklara sürüldü. Ordan öyle bi zaferle döndü ki, şimdi şirkette o zamanında satanların hiçbiri kafasını kaldırıp gözlerine bakamıyor herkes şerefsizliğinin farkında. Annemse hala gözlerinin içine içine sırıtarak bakıyor. Bu zevki tatmadan işinde muvaffak olmadan asla pes etme.

Yolun açık olsun.

MANAS DESTANI OLDU KUSURA BAKMAYIN ÇOK DERTLİYİM.

Evet bir kez daha satıldım ama bu kez şaşkınım.

4 ortağız, 1inden hiç hazzetmiyordum. 2 numara karakterli bir insan , 3 numarayı adam sanıyordum.

Şu anda çok büyük bir projedeyiz. Takım lideriyi, hem de ortağım varın gerisini siz düşünün gece gündüz çalıştım çabaladım. Sporumdan, uykumdan, özel hayatımdan feragat ettim haftada en az 2-3 akşam saat 8e 9a kadar çalıştım. Son 1 aydır haftasonu 1 gün de çalışıyorum, 1 gün dinleniyorum proje en iyi şekilde olsun diye.

1 numarayla yani adam olmayanla 2 gün önce tartıştım. Etikdışı uygulamalar yaptı, çok sayıda yalanlar söylüyor çekinmeden. Ve kendisi baş yönetici, herkes adamın şaka olduğunu düşünüyor. 1 değil 1den fazla kişi bana bu adam hakkında yakındı. Bana bir şey yazmış, ben de mail attım şaka mı yapıyorsun dedim.

Bugün toplantı yapıcaz dediler ben de gittim. Bu şekilde konuşman çok yanlış bibibibiib dedi. Bana saygı gösterceksin dedi. Ben de saygı istenmez hakedilir sana hiç saygım yok çünkü karakterine saygım yok dedim. Yaptığı pislikleri sıraladım. Kızlar görseniz adam nasıl sırıtıyor, yüzüne tükürdüm yarabbi şükür dedi. Birden fazla insan yalanını yakalamış dedim olabilir dedi :KK57::KK57::KK57:

Neyse, 2 numara zaten ortalık karışmasın aman paramdan olmayayım derdinde tek derdi para. Ağzını açmadı, hiç şaşırmadım.

Neyse gelelim 3 numara denen kaypak yavşa.a ben onu adam sanıyordum. Bu adam adam değil dediğimde hep katılır, evet der, kendi de sürekli şikayet eder lakin kraldan çok kralcı çıktı??!! Beni öylece sattı, toplantı odasında bana bağırdı çağırdı sonra da artık takım lider değilsin dedi ben de elinden geleni ardına koyma dedim. Daha sonra yarın görüşcez bu konu hakkında sakince konuşcaz bi gün geçsin dedi, sonra beni eve gönderdi tüm şirket hesaplarım iptal. etmiş hayvanoğluhayvan. Uykumdan, hayatımdan feragat ettim ama para için hisse için beni sattı o...u çocuğu. Diğerleri canımı alsa umrumda olmazdı ama ben bu adamı adam sandım, insanlar ondan bahsederken övgüyle bahsettim ama o da diğer adamın azıcık daha düzgün davranıp ekndini gizleyeniymiş. Şu anda hırsımdan ağlıyorum nasıl sindiremiyorum anlatamam.

Ofisten çıkarken suya sabuna dkunmayan abi geldi , yarın özür dilersen kurtulursun tek yol bu dedi. O o..u çocuklarının önünde ezilip büzülmektense ölmeyi tercih ederim.

Ne yapmalıyım kızlar, bu işe çok emek verdim , bebek olsaydı 1 yaşında çocuk olacaktı. Bu hayvanlara hissemi bırakmak istemiyorum ama önlerinde de eğilmek istemiyorum. Projeden ayrılmak da istemiyorum, çok emek verdim.

Ne yapayım yarın geri adım atmayayım mı? Avukata mı gideyim şimdi? Ne dersiniz?
Asla geri adim atma. Tüm yasal haklarini kullan. Derhal yarin avukatina Daniş. Avukat derken şirket avukati olmasin. Guvenemezsin. Emin ol su an ellerini ovustura ovustura geri adim atmani bekliyorlar. Onlara bu firsati verme.

Kovulmanın da düsturu var bu ne be? Süreli sözleşme ile mi çalışıyordunuz süresiz mi? Kesinlikle avukata başvurun inanıyorum ki proje konusunda en azından birşeyler yapılır. Geri adım atmanızı insani duygularımla maalesef destekleyemiyorum Cherry:110: İş hayatı da profesyonellik ister o da ayrı konu bilemedim ama sana fena haksızlık etmişler bence özür dile diyemiyorum. İlk olarak yasal yollarını öğren biraz zaman geçince de nasılsa olay soğur herkes biraz daha mantıklı davranır diye düşünüyorum. Her yaşta çapsız var zaar, yaşla birlikte de olmuyor demek ki karakter,koca koca heriflere bak :işsiz:

Tsk tsk tsk :KK36:kk daş lar
Ama bu bişiy mi benim yavuklum un is yerinde neler yapıyo çılgın hatunlar bi bilsen iz zam ayında mini ler giyilmeye gömlek yakalari dekolteye düşmeye başlıyorumus
Benimkide orda yeni şef e sormuş noluyo bunlara diye adam gülerek zam oranını yükseltiyor demis

Kankacım, hisselerin çoğu kimdeyse söz onda oluyor. Her yer böyle, dediklerini yaparsın iyi yoksa 1 kalemde çöp gibi buruşturulup atılıyorsun bu kadar. Onca emeğinin hiçbir kıymeti olmuyor.
Tabiki cogunluk soz hakkina sahip oluyor ,oy sayisi artiyor sonucta ,
Ortaliktan cikarma durumu kovma vs oldugu zaman hisselerinin maddi karsiligini o gune kadar almadigin haklarin varsa toplanip verilir ,sonucta bir gorev yurutmussunuz ortak olmak harici
Hisseler odemeyi yapan ortaklara gecer ,ortakliktan cikarmak icin ispat gerekir ,
Parassiz pulsuz kimse kimseyi kovamaz ki ,
İyi bir avukat bulun ,hakkinizi yedirmeyin ,

Back
X