• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEFRET

Tsk tsk tsk :KK36:kk daş lar
Ama bu bişiy mi benim yavuklum un is yerinde neler yapıyo çılgın hatunlar bi bilsen iz zam ayında mini ler giyilmeye gömlek yakalari dekolteye düşmeye başlıyorumus
Benimkide orda yeni şef e sormuş noluyo bunlara diye adam gülerek zam oranını yükseltiyor demis

Ne içiyosunuz ?

Değil mi? Bende diyorum, ağzına biber süreceğim diyorum ama yok bizim kız akıllanmıyor.
Neyse Miss sana bol şans, umarım hakkını söke söke alırsın.

Eneee adamlara küfretti diye mi banlandı? İsim cisim belli değil ki ama :( Hani ben şimdi atıyorum bizim komşuya isim vermeden küfredersem de mi banlanıyorum? Ühü.

Eneee adamlara küfretti diye mi banlandı? İsim cisim belli değil ki ama :KK43: Hani ben şimdi atıyorum bizim komşuya isim vermeden küfredersem de mi banlanıyorum? Ühü.

İsim olması gerekmiyor hayatım, bak kuralların ilk maddesi ne diyor : I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır. Forum'da siyasi içerikli yazı, siyasi propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü yazı, argo kabul edilen yazılar, hakaret benzeri yazılar yazılamaz. Aynı şekilde, başka bir forum katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazı yazılamaz

Değil mi? Bende diyorum, ağzına biber süreceğim diyorum ama yok bizim kız akıllanmıyor.
Neyse Miss sana bol şans, umarım hakkını söke söke alırsın.

Abla sen mi görüp uçurdun biri mi şikayet etti merak ettim :oops:

Cherry hangi ulkedeydin ona gore yorum yapiyim. Sahsen saapilmadik bi burun deligim kaldı benim :d welcome to hell. Proje hangi sektör uzerine. Ihale dönüyor mu. Adamin pustluguna dair delilin var mi. Ortakligi feshetseler niye paran yaniyo. Komple banlancaz bu konuyu konuşurken sanirim ama dondugunde konusalim.

Bir şeyi anlamadım takım lideri ve ortak olduğun halde senden izinsiz hesapların nasıl iptal edilebiliyor? Yarın bir git hesap sor baktın olmuyor hukuksal yollara başvur.Hiç sinirlerini bozma çözüm odaklı ol.Sanırım reklamcılık işinde olabilirsin ve her türlü iş bulursun tabi eğer bu işteysen.

Back
X