• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEFRET

Hee sen şey sandın heralde hatuncuklari küçük düşürdüğümu falan ne münasebet zira aşk da ve savaşta her yol Paris :halay:

Cherry hangi ulkedeydin ona gore yorum yapiyim. Sahsen saapilmadik bi burun deligim kaldı benim :d welcome to hell. Proje hangi sektör uzerine. Ihale dönüyor mu. Adamin pustluguna dair delilin var mi. Ortakligi feshetseler niye paran yaniyo. Komple banlancaz bu konuyu konuşurken sanirim ama dondugunde konusalim.
Ahahah samantha ben seni seviyorum ya. Var burda bir kaç kişiye platonik hislerim :KK45:

Sana yapılan muameleye çok üzüldüm.çok geçmiş olsun.Avukatla görüşmeye gidevektin umarım olumlu geçer görüşmen.
Her ne kadar bulunduğun ülke ve hukukunu bilmesem de hakkın olanları alacağını düşünüyorum.
Tek hatan biraz sivri dilli oluşun:)) Daha sakin bir dille kendini ifade edebilsen daha kolay olurdu herşey.yapı meselesi biliyorum ama iş hayatında birazcık politik olmaya çalış.
gözlemlediğim kadarıyla hem iş hem de özel hayatında haddinden fazla özverili davranıyorsun ve bu emeğin, çaban, uykusuz gecelerin takdir göreceği yerde çıkar için tenkit edilince kontrolünü kaybediyorsun.çok iyi anlıyorum seni ama biraz daha sakin yaklaş olaylara ve sorumluluklarını yerine getirdikten sonra kendini helak edercesine de yırtınma:)
Herşeyi yoluna koyman dileğiyle.

ne kib meraklısı tipler var yav kadın sinirle bir iki şey demiş.

bakın öğrenemedik ne olduğunu avukatın ne dediğini

Sanırsın herkes York Düşesi burada... Kız sinirle 2 laf söyledi. Koşa koşa KIB'lemeye gitmişler.
Nasıl canım sıkıldı şimdi kızdan haber alamayacağız.
MissCherryBlossom MissCherryBlossom canım yaaa... Tez zamanda feraha çıkarsın inşallah..
3 tane arka arkaya sinsi erkek çıkmıştı falında... Dilimi eşşek arısı soksun benim :110:

ne varsa hemen kib butonu,örtmenim cherry bana pis dedi :KK70:

alın işte meraktan öldüm :işsiz:

Meraktan ziyade kız buraya içini döküyor bizden destek alıyordu.

Bozulan moralini düzeltiyorduk.
Güç veriyorduk.

Avukata danış diye diye diye avukatı buldu gitti bir an önce.

Bari çabuk geleydi.

Battı balık yan gider, 2. üyelik alıp da durumu anlatsa mı acaba?

bu kadar aleni suça yönlendirmeyi de hiç görmemiştim :KK53:

ama şaka bir yana burada k.validesine k.pederine eltisine görümcesine neler diyenler var hatta konu başlıklarında bile ne hakaretler var onlar kiblenmiyor mu acaba?

Ben kiblemem de hazır bekleyenler var görünüşe göre :KK70:

Dur şu site kurallarını bir daha okuyayım. Suça teşvik etmek ban sebebi mi?
Şimdi Mune bu mesajı alıntılayıp gerekli madde ile uğurlayacak sanırım beni. Olsun millet siyasetten gittim sanır. Düşünce suçlusu olurum. Şanım yürür.

Back
X