• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NEFRET

Selam cheryy,
Maalesef banlanmışsın,uzunda sürecek belliki,ama okuyorsundur diye düşünüyorum. Hakkını ara,ezdirme kendini diyecektim ki zaten avukata gidiyormuşsun. Dilerim yanlarına kalmaz.
Güzel haberlerle gelirsin umarım.

Kankalarrrr herkese desteği için teşekkür ediyorum öncelikle.

Valla bir halt olmadı. Cuma konuşmaya gittim, hiçbir şey yokmuş gibi işe devam et dedi asıl ortağım olan herif.

Lakin onun beni artık para mı hisse mi ne b.k için satmasını hazmedemiyorum bir türlü kraldan çok kralcı çıktı sağ olsun p.zevenk. Onun da süper karakterde olmadığını biliyordum lakin bu kadarını tahmin etmemiştim. Para için köpek olmuş resmen tipine baksanız adam sanırsınız.

Şimdi emin değilim yeni iş bulup gitsem bu tartıştığım yavşa.ı da yeni yatırımcılar kovalasa o zaman emeklerim boşa gitmiş olacak.

Sonra düşünüyorum yerime aynı işi yapacak ucuzca bir Doğu Avrupalı vs bulsalar bu p...kler beni kapı önüne koyarlarsa hisse yerine daha çok maaş mı istesem diyorum.....pfffffff kafam karışık yani kankalar.

Valla bir halt olmadı. Cuma konuşmaya gittim, hiçbir şey yokmuş gibi işe devam et dedi asıl ortağım olan herif.

Lakin onun beni artık para mı hisse mi ne b.k için satmasını hazmedemiyorum bir türlü kraldan çok kralcı çıktı sağ olsun p.zevenk. Onun da süper karakterde olmadığını biliyordum lakin bu kadarını tahmin etmemiştim. Para için köpek olmuş resmen tipine baksanız adam sanırsınız.

Şimdi emin değilim yeni iş bulup gitsem bu tartıştığım yavşa.ı da yeni yatırımcılar kovalasa o zaman emeklerim boşa gitmiş olacak.

Sonra düşünüyorum yerime aynı işi yapacak ucuzca bir Doğu Avrupalı vs bulsalar bu p...kler beni kapı önüne koyarlarsa hisse yerine daha çok maaş mı istesem diyorum.....pfffffff kafam karışık yani kankalar.
hisseni devredemez misin ? bu stresle olmaz, her an kapinin önunew mi koyucaklar derken insan ise konsantre olamaz ki. artik eskisi kadar kendimi yirtmam o is icin ben olsam. en azindan niyetleri belli olana kadar.

hisseni devredemez misin ? bu stresle olmaz, her an kapinin önunew mi koyucaklar derken insan ise konsantre olamaz ki. artik eskisi kadar kendimi yirtmam o is icin ben olsam. en azindan niyetleri belli olana kadar.

Aynen.
Güzelce maaşımı alıp etliye sütlüye karışmadan evime gidicem kafam rahat olcak , bu kadar.

Ya küfür etme çok mu zor:sus:

Aynen.
Güzelce maaşımı alıp etliye sütlüye karışmadan evime gidicem kafam rahat olcak , bu kadar.
daha iyi kazanicagin bi yer ara bu arada bence. firsatini bulunca da koy bunlara tekmeyi. 2. kazik da gelebilir cunku, guvenilmez bu tiplere. insallah o hisselerini devtetmen yasal olarak mumkundur cherrycim
sinirini bozma fazla. sen daha iyisine layiksin.

Aynen.
Gercekten karaktersizlermis. O kadar kovarim vs. dayilanmalarindan sonra aynen devam diyebilmek buyuk karaktersizlik ornegi. Aynen maasi al keyfine bak. Ne yapacagi belli olmaz bunlarin malum bir dogu avrupali bulana kadar Cherry'yi idare edelim demis olabilirler.

Kovulunca hissesiz kalma olayi cok fenaymis yalniz...

Gercekten karaktersizlermis. O kadar kovarim vs. dayilanmalarindan sonra aynen devam diyebilmek buyuk karaktersizlik ornegi. Aynen maasi al keyfine bak. Ne yapacagi belli olmaz bunlarin malum bir dogu avrupali bulana kadar Cherry'yi idare edelim demis olabilirler.

Kovulunca hissesiz kalma olayi cok fenaymis yalniz...

Hisseleri de kendileri gibi 5 para etmez kankacım 5 para değer biçmem. Nakit para varken yüzüne bakmam:dondurma:

Bir süre yüzlerine gülüp, küfürleri içinden sallasan olmaz mı?:KK70: Bu süre içinde de başka iş baksan ve zamanı gelince işten çıkıp o içinden ettiğin küfürleri ayrı ayrı yüzlerine etsen hoş olurmuş gibi geliyor. Küfür vs ederken de ortada şahit bırakma :confused:

Bir süre yüzlerine gülüp, küfürleri içinden sallasan olmaz mı?:KK70: Bu süre içinde de başka iş baksan ve zamanı gelince işten çıkıp o içinden ettiğin küfürleri ayrı ayrı yüzlerine etsen hoş olurmuş gibi geliyor. Küfür vs ederken de ortada şahit bırakma :confused:

Atnen öyle yapıcam
Şimdi yüze gelyrm
Tekmeyi iş bulur bulmaz vurucam

Hepsi Alman ve ofiste tek kadın mısın? Hakkaten kolay olmasa gerek .

Keşke Alman olsalar Almanlar bir nebze daha çekilir.
Alman +Doğu Avrupalı ayılar kombosu:kusmuk::kusmuk:ortağım olan ayı ucuz işçi diye aldı aldı bu doğu avrupalı hanzoları şimdi de bana bela oldular:kusmuk::kusmuk:ne denileni dinliyorlar,dikkate alıyorlar offf yazmayayım. Misal bir konuyu proje başında 100 kere söyledim böyle yapsak daha iyi diye.sonrası hiç....öküz hem benim dediğime geldi hem de bir sürü zaman kaybettik ille de benim dediğim olsun diye direten bir ayı işte.

Ben de umrum değil ne b.k yerlerse yesinler dedim artık takmıyorum. 100 kere söyledim böyle proje yönetimi olmaz diye. Tüm çalışanlar kaostan şikayetçi....neyse dedim ya artık umrum değil proje kendi keyfime bakyrm.

Back
X