Nefretim geçmiyor

Evet çalısıyorum da iste konusmasam bıle laflarıyla ınsanın canını yakıyo
Bir akil hastası oldugunu farzedin. Akli dengesi yerinde degil ne dedigini bilmiyor sayın. Canınızı yakacak birsey yok laf altı üstü. Farzedin o bir deli ve söylemlerinin bir hükmü yok

Bir akil hastası oldugunu farzedin. Akli dengesi yerinde degil ne dedigini bilmiyor sayın. Canınızı yakacak birsey yok laf altı üstü. Farzedin o bir deli ve söylemlerinin bir hükmü yok
Bu güzelmiş :) benım sınır oldugum hakkımda böyle dusunmesı.Ama herseyın zamanı var.Allah buyuk

Evden kurtulmak için sakın yanlış bir evlilik yapmayın. Mesleğinizi elinize alın ve ayrı eve çıkmaya bakın.
Umarım zamanı geldiğinde iyi bir aile yaşantınız olur :)

Babam anneme ve bize küçükken çok çektirdi.Çok sefalet çektik.Arada yine evde kavga falan çıkartır.Baba tarafımın çogundan nefret ediyorum zaten.26yaşıma yeni girdim.Bu yıl kpssye hazırlandım.Olmazsa özelde işe giricem inşallah.Babamla iletişim sıfır.İçimde bi nefret var ve geçmiyor.İleride inşallah mutlu bi ailem olsun bu eve gelmek istemiyorum.Tabi ki annemi kardeşimi görürüm ama babamı görmek istemiyorum.Bu akşam arkadaşım geldi bize.İçeriye gittim.Babam bizim diyo ki bunların evlenmeye niyeti yok.benım için dedi 30yaşına gelfı dedı.Buyuk konusmuyorum ama babamın tarafından zaten evlenmek ıstemıyorum.Ki zaten bu evden kurtulmaya çalısıyorum.Sadece canımı sıkıyo.Bilmiyo ki evlenıp gıtsem ne torun görcek ne beni.Çünkü hak etmiyo.Sevmiyorum.Batıyo bana ne bileyim.Kira veriyo başımıza kalkıyo.Ben sadece yazıp paylaşmak istedim.Acaba bi gün bende mutlu olur muyum? Şu hayatta en çok istedigim şey düzgün bir ailem olması :KK43:[/QUO
Evet zor bir durum ama evrensel dusunursen bi nebze rahatlarsin ne dunya sadece babanin etrafinda donuyor nede aslinda tek derdin bu degil hic daha baska sikintin acin olmuyor mu oluyordur elbet herkez gibi madem baban senin icinde degersizlesti siradan bi sikintiymis gibi gor bu durumlari artik ve birde durumu kabulenmek rahatlatirdi insani baban boyle ve degismicek elinden gelen bisey yok ozaman surekli ayni aciyla yasamaya deger mi bence degmez

takman çok normal bence.

Senin baban şu canlı canlı kuşun kafasını kopartan cani değil miydi ..

Herşey beklenir ondan .
Evet.Ayy şimdi kız kardesıme takmıs.Benım halamın oglu var.Dah askere gıtmedı bile.Bunların köyde evı ve arabası var zengın degıller bana göre.Ben bayadır kız kardesımle onu nısanlıcam deyıp duruyo.Bız e kaale almadık.Halamlar bayramda buraya gelıcekler.Babam halamı arayıp yuzuk getırın yuzuk takalım demıs.halam kardes onlar hem kızın sevdıgu vardır demıs.Babam yok hem kız ıstıyo.onlar sevgılısı olsa anlatır bana demıs.Sonra amcam babama kızmıs onlar kardeş diye.Babam da siz benim iyi yerlere gelmemı ıstemıyosunuz.mallar yabancıya mı gıtsın demıs .nefret edıyorm ondan

Evet.Ayy şimdi kız kardesıme takmıs.Benım halamın oglu var.Dah askere gıtmedı bile.Bunların köyde evı ve arabası var zengın degıller bana göre.Ben bayadır kız kardesımle onu nısanlıcam deyıp duruyo.Bız e kaale almadık.Halamlar bayramda buraya gelıcekler.Babam halamı arayıp yuzuk getırın yuzuk takalım demıs.halam kardes onlar hem kızın sevdıgu vardır demıs.Babam yok hem kız ıstıyo.onlar sevgılısı olsa anlatır bana demıs.Sonra amcam babama kızmıs onlar kardeş diye.Babam da siz benim iyi yerlere gelmemı ıstemıyosunuz.mallar yabancıya mı gıtsın demıs .nefret edıyorm ondan
şaka gibi bir babanız var gerçekten.

Böylesi filmlerde olur sanırdım.

Siz peki .. okuyor musunuz ?

Okul bitti kpssye hazırlandım da sonuc pek ıc acıcı degıl.iş arıyorum bende suan.Keşke saka olsaydı :KK43:

bir yerden başlaman gerekiyor. Ve elini çabuk tutmalısın , gerçekten baban çok tehlikeli , acımazsız bir adam.

Çalışırsan ayrı eve cıkabilirsin. Kardeşlerinden çalışan yok mu?

Bir de merak ettim hiç aile büyüğünüz yok mu size destek olacak ?

Mesela Dayı'n falan yok mu ?

bir yerden başlaman gerekiyor. Ve elini çabuk tutmalısın , gerçekten baban çok tehlikeli , acımazsız bir adam.

Çalışırsan ayrı eve cıkabilirsin. Kardeşlerinden çalışan yok mu?

Bir de merak ettim hiç aile büyüğünüz yok mu size destek olacak ?

Mesela Dayı'n falan yok mu ?
Onlar anneme bosan kıranızı falan verırız dıyolar annem yanasmıyo ve dıger erkek kardesım.İki kardesım çalısıyolar.Bende kendı meslegımde cıdden baslıycam bı yerden artık.Evet hıc sevmıyorum onu ne bılım.Iyıce uzaklastım yok gıbı bısey.Ama kendı yaptı.Bazen ıyı davranıyo bıze sonra bakıyom bı bagırıyo.Duzgun para kazanmaya baslıyayım zaten ilk hedefım ayrı ev

Back
X