- 2 Şubat 2016
- 1.551
- 1.909
- 83
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
Evet oyleymis plani tam olarak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet oyleymis plani tam olarak.
Oyun oyun oyun. Aptali bulmus kandiriyor. Anneeemmmmm diye diye.. o gun o laflari ederken oglu aklina gelmedi hic ama. Nefret ediyorum ya yalanci oyuncu insanlardan ve ona inanan salaklardan.Zaten "tamam anne bende boşanıp geleceğim arkandan" demesinden belli değil miydi böyle olduğu
Çok fena çirkef bi kayınvalide, malesef eşinizde onun oğlu
o ana kuzusu. asla annesinden vazgeçmez. senden yüz bulsa evinize bile getirir.Aynen oyle olmus tatlim. Arama kaydini siliyormus ama sonuncuyu unutmus.
Yuzde yuzelli.o ana kuzusu. asla annesinden vazgeçmez. senden yüz bulsa evinize bile getirir.
Yani aslinda bugun anladim ki o kadinin karsisinda soktan susup kalmamis. Ne sis yansin ne kebap diyeymis. Hala hosbes nasil konusulur bilmiyorum!
Kendimle dalga gecilmis hissediyorum.
Ya nereye gitsem ayni sehirdeyim.Şekerli kendine bi güzellik yap ve git. Boşan diyemem ama git
açıklaması ne peki?Yuzde yuzelli.
Gercekten ayri kalmaya ihtiyacim var. Gururum oyle kirildi ki.Ya da onu gönder ama ayrı kalın bence
Gercekten ayri kalmaya ihtiyacim var. Gururum oyle kirildi ki.
Git dedin mi gitmez. Bosanalim dedin mi bosanmaz. Nasil olsa ben salagim ikili oynamayi secmis. Seytan diyor git gebert o seytani al cocugunu hapis yat kafa rahat. Anca oyle gecer hincim.Gitsin işte annesine. Sen gitme o gitsin
Ilki neden bitti bilmiyorum ama tahmin etmek hic de zor degil.Annesiyle gorusecegini tahmin etmen gerekiyordu aslında. Eski konundada annesinin tarafını çok belli etmiş bide sanırım eşinin 2. Evliliği ilkide mi kaynana yüzünden bitmis
Git dedin mi gitmez. Bosanalim dedin mi bosanmaz. Nasil olsa ben salagim ikili oynamayi secmis. Seytan diyor git gebert o seytani al cocugunu hapis yat kafa rahat. Anca oyle gecer hincim.
Ilki neden bitti bilmiyorum ama tahmin etmek hic de zor degil.
Adama diyorum ki bana o.. diyen biriyle bu kadar rahat nasil gorusuyorsun sen bu durumda ne oluyorsun diyorum. Ama sen de ona neler soyledin diyor. Sanki haketmemus benim namusuma yatagima yorganima konusmamis gibi!!
Anasi gibi oglu da oyuncu ve yalanciymis. O gunku susmalari cani anneciginin kapilarini kapatmamak icinmis!
Ikisinden birini gebertesim var ya..
Eeee ne yapacaksın peki?
Buraya yazıp rahatlamak dışında elinden bir şey geliyor mu?
Allah aşkına dava açmak için ne bekliyorsun.
Yani seni bu kadar çaresiz kılan ne?
O kadar hakarete, şiddete, yalana, dışlanmaya, degersizlige rağmen deli gibi sevmen mi?
Hadi dedim o lanet defoldu gitti belki eski mutlulugum geri gelir hem o olmayinca dedim. Yok daha kotu oldu. Gozumu karartsam olur da bu sefer de ailemin biz sana demistiklerini cek isin yoksa. Duzelir diye bekliyodum bi umut. O gun sustu anasinin karsisinda diye kirginligim hic gecmedi. Hasi sok oldum zart zurt dedi diye konuyu kapattim ama megerse anacigini kirmamak icinmis. Evde degilken isyerinde muhabbetler ohhh.. arama kaydindan da siliyor. Ben de saniyorum ki o da kirgin anasina yuvami dagitti diye diyorum. Megerse ikili oynuyormus. Sacimi basmi yolucam ya.Aynı ben. Şeytan bana da çok dedi al silahı vur başına kabzesini akit pekmezini gir paşa paşa yat diye ama olmuyor bi elin iti yüzünden mapuslara dusemem. Hayat onlar olmadan daha güzel emin ol. Bak yolladım başımdan açtım davami oh mis gebersin. Anasinin egitemedigini ben mi egitecem bırak allasen. Ben calismiyorum bile bide sen çalışan kadinsin. Cesur ol gözünü karart